Rengøring Aalborg

  • Rengøring Aalborg - Modtag 3 udmærkede tilbud
  • Anvend formularen online, få ca 27 procent i rabat
  • Find kvalitetsbevidst billig rengøringsarbejde

Vi dækker også disse
veje i Aalborg

Bellahøj
Heimdalsgade
Corfitzvej
Duevej
Heilskovsgade
Annebergvej
Antoniusvej
Arkivstræde
Heibergsvej
Egevej
Finlandsgade
Grønnegangen
B.S. Ingemanns Vej
Bartholine Jørgensens Minde
Glentevej
Hassel Alle
Bornholmsgade
Bjørnøgade
Godsbanen
Astrid Obels Vej

Billig rengøring Aalborg - Få gratis 3 tilbud med god rabat

Vores gratis webservice, som gratis giver dig 3 absolut fortræffelige tilbud på rengøring gælder selvfølgelig også i Aalborg. Udfyld arket på 3½ minut og fortæl os, hvad det er, din rengøringsopgave består i. Der er nogle, der vælger at gøre rent selv men er du som de fleste, så vil du sikkert helst være fri og bruge din tid bedre.
De fleste af vores tilknyttede rengøringsvirksomheder anvender Svanemærkede produkter til rengøringen. Dette giver dig en særlig sikkerhed og garanti, da Svanemærkningsordningen kræver, at rengøringsmidlerne opfylder en hel stribe skrappe krav til både kvalitet, etik og miljø.
Udover den almindelige rengøring, hvoedrengøring, flytterengøring osv han du få tilbud på alverdens ekstra ydelser: Vore professionelle partnere løser dagligt en lang række ad hoc rengøringsopgaver for kunderne; det gælder fx tæpperens, vinduespolering, oliering af trægulve, skimmensvamp og haveservice.

Kosteskab eller rengøringsrum

Det er godt at have samling på redskaber, maskiner og midler til rengøring, så alt er let at få fat på og til at holde styr på. Et kosteskab skal helst være så stort, at man hurtigt kan få et overblik over dets indhold, og at der er mulighed for, at alt opbevares korrekt.
Det er vigtigt, at der findes et sikret og aflåseligt skab til opbevaring af farlige stoffer. Det er praktisk, at rengøringsmidler og små rekvisitter kan stilles på hylder, at der er plads til spande og baljer, og at redskaber og maskiner kan stå, så de er let tilgængelige.
På en arbejdsplads bor rengøringsrummet prioriteres højt, og her er det vigtigt, at der er vandtilførsel og et ordentligt afløb, opbevaringsplads samt et arbejdsbord i passende højde. Korund er et gråt mineral, der på grund af sin store hårdhed (8-9) bruges som slibemiddel. En kendt variant er smergellærred.

Elektriske kontakter

Elektriske apparater og strøm til forskellige steder forsynes med knapper, hvor eltilførslen kan tilsluttes og afbrydes. På en del køkken- og rengøringsmaskiner kan kontakterne være vanskelige at rengøre. Almindelige stikkontakter på væggene bliver ofte snavset til med fingeraftryk. Rengøres ved overtørring med en hårdtopvredet klud. Bedst med en mikrofiberklud.
Korrosion er en kemisk nedbrydning og tæring af metaller. Jern ruster, kobber irrer. I den begyndende fase kan korrosionen beskytte metallet, men i de efterfølgende faser nedbrydes metallet.
Korrosionshæmmende stoffer er stoffer, der tilsættes rengørings- og vaskemidler for at hæmme korrosion. Disse stoffer findes specielt i kalkfjerningsmidler. Kaldes også inhibitor.

Lokale rengøringsfirmaer fra postnummer 9000

Exoclean
Sejrøgade 2
9000 Aalborg
CVR: 38001485
www.exoclean.dk
LM-Rengøring
Magnoliavej 14
9000 Aalborg
CVR: 31357446
lm-rengoering.dk
Mdcnord
Hvalpsundvej 164
9000 Aalborg Øst
CVR: 37145041
www.mdcnord.com