Rengøring Allerød

  • Rengøring Allerød - Indhent 3 skarpe tilbud
  • Indsend skemaet online, få rabat: (19 procent)
  • Modtag anerkendt billig rengøringspartner

Vi dækker også disse
veje i Allerød

Fasanvang
Eranthisvej
Enghaven Nord
Engvej
Dæmpegårdsvej
Brislingvej
Forelvej
Gravenstensvej
Brombærvej
Berberishaven
Allerød Have
Enghave Park
Allerød Park
Flintholmvej
Femvej
Enhøjsvej
Aggebovej
Ellevej
Brødeskovvej
Blovstrød Alle

Rengøring Allerød. Firmaer giver 3 attraktive tilbud i dag

Har du brug for en engageret og billig rengøringsassistent i Allerød? Få gratis 3 førsteklasses rengøringstilbud her på siden. Tryk blot på den grønne knap og udfyld tekstskemaet. Så får du 3 fede tilbud på rengøring i Allerød på et par dage. Ved at modtage tilbud fra flere firmaer, kan du få næsten 30 procent i rabat.
Du er garanteret udmattet bare ved tanken om rengøring. Ved at begrænse dig gennem målsætninger, der isolerer dit hjems rengøringsarbejde. Er det perfekt kommunikeret, at du er træt af at betale ekstra gebyrer for at få en reference fra et rengøringsfirma? Få et skinnende rent hjem på ganske få dage.
Vore rengøringspartnere gør rent oppefra og ned - De fjerner støv og snavs fra toppen af skabene, før de begynder på støvsugningen. Hvis de i stedet startede nedefra, skulle gulvet vaskes flere gange for et godt resultat. Kludene skiftes ofte. Kluden fra "det rene arbejde" genbruges til det mere beskidte arbejde.

Klorholdige rengøringmidler

Kalkfjerningsmidler: Kalkfjerningsmidler skal fjerne kalk på steder, hvor det hæmmer eller skæmmer De indeholder foruden syre eller komplexbinder, ofte korrosionshæmmende stoffer og tensider, som gør midlerne egnede til både afkalkning og rengøring i en og samme omgang. Læs deklaration og anvisning på, hvad midlet er egnet til.
Klorholdige rengøringmidler: Et stærkt alkalisk rengøringsmiddel, der er desinficerende og fjerner dårlig lugt. Virker desuden blegende. Da hypoklorit bade er skadeligt for vandmiljøet og er ætsende på huden, bør det kun bruges, hvis det er strengt nødvendigt, og sikkerhedsanvisningerne bør følges nøje. Kan bruges til at fjerne skimmel, mug og jordslåethed.

Metalpudsemidler og møbelpolish

Metaller, som sølv og kobber, påvirkes af luftens ilt, og der dannes en mørkere hinde, metallet "anløber". Der findes forskellige specialmidler til pudsning. De indeholder altid et slibemiddel, der er tilpasset metallets hårdhed opløst enten i et opløsningsmiddel eller i vand.
De metaller, der ikke "løber an", kan også pudses, hvis der ønskes større glans. Der findes pudsemidler til metaller som tin, rustfast stål, kobber, sølv mv. Glansen fremkommer dels ved, at metalilten fjernes, dels at der fjernes et ganske tyndt metallag.
Møbelpolish: Et plejemiddel til at vedligeholde politurbehandlede og måske lakerede møbler. Midlerne indeholder som regel forskellige olier og ofte opløsningsmidler. Der er mange forskellige fabrikater, så man må læse deklarationen grundigt. Er der oparbejdet et for tykt lag polish på overfladen, må det fjernes med terpentin, hvorefter der bruges polish.

Rengøringsfirmaer Allerød eksempel:

Ferrall Erhvervsrengøring Aps
Magnolievangen 15
3450 Allerød
CVR: 36539925
www.erhvervsrent.dk
Ginas Hjemmeservice
Akacievej 15
3450 Allerød
CVR: 18834006
www.ginashjemmeservice.dk
Dansk Rengøringsteknik ApS
Gydevang 39
3450 Allerød
CVR: 18606895
www.d-rt.dk