Rengøring Als

  • Rengøring Als - Indhent 3 bedre tilbud
  • Anvend formularen, få rabat: (16 %)
  • Modtag energisk billig rengøringshjælp

Eksempler på
6430 vejnavne

Stevningnorvej
Sølvkobbelvej
Vandstedet
Ved Vandtårnet
Sønderlundvej
Rypestien
Skolebakken
Syrenvej
Vibevej
Slotsgrunden
Veesbækvej
Trympellyngvej
Solbakken
Smedegade
Samsøvej
Skoletoften
Ryttervej
Stolbro Gade
Tangshave
Røde Plads

Rengøring Als – Vi skaffer dig 3 dejlige tilbud – helt gratis

Få gratis 3 personlige tilbud fra bundsolide rengøringsfirmaer på Als. En erfaren og pålidelig rengøringsassistent er kun få museklik væk. Ved at bestille 3 rengøringstilbud, kan du i fred og ro selv sammenligne dagspriser på rengøring på Als. Der kan være store prisforskelle på op til 30 procent på samme opgave.
Alle rengøringsjobs håndteres med udgangspunkt i den omfattende erfaring vores rengøringspartnere på Als har fået fra et utal af rengøringsopgaver gennem de sidste mange år. Vores gratis internetportal tilbyder at indhente tilbud på rengøringsservice til både privat og virksomheder.
Vore samarbejdspartnere varetager mange forskellige serviceområder og personalet er derfor vant til de mest forskelligartede rengøringsopgaver med den bedste rengøringsservice. Uanset om du søger en permanent rengøringsaftale eller blot har brug for en flytterengøring, kan du altid få 3 uforpligtende tilbud.

Rengøring af EDB-udstyr

Alt elektronisk udstyr tiltrækker støv, som bør fjernes, ikke mindst af sikkerhedsmæssige grunde. Kabinet, tastatur og skærm, undtaget glasset, overtørres jævnligt med en klud eller et skind opvredet i vand tilsat universal rengøringsmiddel. Til skærmglasset anbefales en tør klud. De mange ledninger og evt. stikdåser holdes fri for støv ved støvsugning og tørres indimellem af med en klud vredet hårdt op i vand tilsat universal rengøringsmiddel.
Diklorbenzen er en benzenforbindelse med to klor-atomer. Paradiklorbenzen er farveløse, flygtige krystaller og bruges som bekæmpelsesmiddel mod forskellige insekter og orme. Er effektive overfor møl.
Dosis er en mængdebetegnelse for en bestemt del i forhold til noget andet, feks, mængde rengøringsmiddel i forhold til vandmængde.

Efterårsrengøring

En af de to årlige hovedrengøringer, der tidligere var en selvfølge. Hører man til typen, der til dagligt kun gør lidt rent, er det nødvendigt et par gange om året at gøre godt og grundigt rent. Når forårslyset for alvor afslører snavs og skidt, er det en god ide med en gennemgribende rengøring og inden efterårsmørket sænker sig, er det tilsvarende en god ide at komme ind i husets forskellige kroge og hjørner.
Dispenser er en beholder, der afgiver indholdet portionsvis. F.eks. en sæbe- eller håndklædedispenser, hvor man i begge tilfælde opnår bade hygiejniske og økonomiske fordele.
Dispersion / dispergering betyder findeling af et stof, og en finfordeling af to ikke blandbare stoffer i hinanden.
Den rette mængde (dosering) rengøringsmiddel i forhold til vandmængden, som gerne skal fremgå af mærkningen på emballagen. Vigtig både for rengøringsresultatet og miljøet.

Lokale rengøringsfirmaer i postnummer 6430

Unik Rengøring & Unik Trading
Gammelskovvej 14
6430 Nordborg
CVR: 27152376
www.unik-rengoering.dk
Nordals-Rengøring
Nordborgvej 60 A
6430 Nordborg
CVR: 28545223
www.facebook.com/1373448789334407
Krikan Service
Hjortspringvej 4
6430 Nordborg
CVR: 35781390
www.krikan.dk