Rengøring Amager

  • Rengøring Amager - Få 3 friske tilbud
  • Indsend skemaet online, spar ca 10 pct
  • Bestil kreativ billig rengøringsassistent

Få 3 Rengøring Amager tilbud

Eksempler på
Amager vejnavne

Kay Fiskers Vej
Ove Billes Vej
Bådebrostien
Kurvemagerstien
Kålagervej
Luganovej
Lotusvej
Anders Henriksens Gade
Moldaugade
Lupingang
Bardenflethsgade
Klaksvigsgade
Kansasvej
Italiensvej
Pindosvej
Dalføret
Kvintus Allé
Eliasgade
Kirkegårdsvej
Etonvej

Spar penge på seriøs rengøring Amager med 3 gratis tilbud

Er du klar over, at du skal passe på snavs, der ligger i nærheden af råvarer under madlavning? Det resulterer i øgede levemuligheder for små levende væsener. Er det ikke også rigtigt at oplyse, at du er på samme måde har brug for at rengøre din køkken og toilet på Amager i hvert fald en gang hver dag?
Vi tilbyder at finde erfarne rengøringsvirksomheder her for at få disse steder rengjort hver dag ved at bruge nogle kvalitetskemikalier med en pH-værdi tæt på rent vand. Søg efter vores virksomheder og viser sig at være mere bekendt med de bedste rengøringsmidler på Amager til en rigtig attraktiv pris.
Vi tilbyder dig at få 3 gratis rengøringstilbud fra betroede og kompetente virksomheder. Find de bedste og billigste tilbud for at få din bolig gjort rent og lad forhåndsgodkendte rengøringsvirksomheder byde på din opgave. Med 3 superskarpe tilbud på rengøring på Amager kan du opnå over 15% i rabat.

Hvad skal der gøres rent?

Legetøj bruges af mange hænder og kommer til tider i munden. Så det kan ikke undgås, at det bliver snavset og støvet. Sørg for at legetøj jævnligt tørres af eller vaskes, hvis det er muligt.
Lofter
Det kan ikke undgås, at der samler sig støv og spindelvæv på lofter, specielt ved overgang til væg. Så ved en grundigere rengøring er det nødvendigt at feje lofterne ned, vaske eller male dem. Nedfejning kan foregå med en kost eller en moppe. Begynd i den ende af rummet, hvor det største lysindfald kommer. Fej i lange lige og overlappende baner, Med en kost eller mop med langt skaft, kan man som regel arbejde fra gulvhøjde. Det er straks mere vanskeligt, når loftet skal vaskes eller males. Sørg for en god solid trappestige eller endnu bedre et bord, der tåler at blive stået på. Rengøres efter materiale og overtladebehandling.

Rengøring af lædermøbler og paneler

Lædermøbler
Læder med overfladebeskyttelse aftørres jævnligt med en tør ren klud, evt. med en hårdtopvredet klud - brug helst demineraliseret eller kogt kold vand, som ikke indeholder kalk. Ved grundig rengøring tørres hele møblet af med en blød klud, der er vredet hårdt op i sæbespånevand, 1/4 dl pr. 2 liter vand. Pletter fjernes så hurtigt som muligt og helst med en sæbespåneopløsning. Brug aldrig støvsuger, der vil ridse overfladen og aldrig pletfjerningsmidler, der vil ødelægge overfladen. Læder uden overfladebehandling kan behandles på samme måde, men er mere sart, Hvis fugtig aftørring er nødvendig, er det meget vigtigt, at hele overfladen tørres af, da der ellers vil blive skjolder. Ruspalt støvsuges eller børstes med en klædebørste.
Paneler
l de fleste tilfælde er det muligt at støvsuge fodpaneler ved brug af et lille børstemundstykke. Ved grundig rengøring afvaskes de.

Få 3 Rengøring Amager tilbud


Lokal rengøring fra 2300

Renest Rengøring
Amager Strandvej 156
2300 København S
CVR: 13060231
Hjemmeside
Alfa Z Service A/S
Amager Boulevard 131
2300 København S
CVR: 31365503
Hjemmeside
F.M. Totalservice
Kålagervej 45
2300 København S
CVR: 13618208
Hjemmeside