Rengøring Amager

  • Rengøring Amager - Få 3 seriøse tilbud
  • Brug opgave formularen, få ca 11 % i rabat
  • Find anerkendt billig rengøringstjeneste

Vi dækker også disse
veje i Amager

J.H. Deuntzers Gade
Hannemanns Allé
Kirsten Kimers Vej
Fussingsvej
Dalføret
Metrovej
Hallandsgade
Luganovej
Amagerbro Torv
Kvintus Allé
Ahrenkildes Allé
Nokken Hovedgaden
Koreavej
Diamantgangen
Lemberggade
Bådebrostien
Karen Blixens Vej
Nordre Røse Vej
Kernebidergangen
Kaldæavej

Spar penge på seriøs rengøring Amager med 3 gratis tilbud

Skal du bruge en veletableret og fleksibel rengøringsassistent på Amager? En 100 % gratis og enkel hjælp fra os til dig til priser, som luner i dit budget. Vil du gerne undgå at kaste dig ud i miljørengøring, rengøring af badeværelse eller rengøring af institutioner, så find gerne 3 favorable tilbud.
En absolut gratis og kontant rengørings ydelse fra os til dig til priser, der luner i budgettet. Find 3 superb gode rengøringsassistenttilbud på fx gulvvask, fliserensning, rengøring på dagsbasis eller vinduespudsning. Med vores super online rengøringstjeneste kan vi tilbyde, at skaffe 2-3 gratis rengøringsassistent tilbud.
Det er tidsbesparende at benytte vor rengøringsassistent side og rengøringsassistentne udfører alle typer af rengøringsopgaver i hele Amager. Udvælg et af rengøringsassistentbuddene og få tæt på 17 procent i rabat på din rengøringsopgave. Autoriserede og velrenommerede fagfolk er klar til din rengøringsopgave.

Hvad skal der gøres rent?

Legetøj bruges af mange hænder og kommer til tider i munden. Så det kan ikke undgås, at det bliver snavset og støvet. Sørg for at legetøj jævnligt tørres af eller vaskes, hvis det er muligt.
Lofter
Det kan ikke undgås, at der samler sig støv og spindelvæv på lofter, specielt ved overgang til væg. Så ved en grundigere rengøring er det nødvendigt at feje lofterne ned, vaske eller male dem. Nedfejning kan foregå med en kost eller en moppe. Begynd i den ende af rummet, hvor det største lysindfald kommer. Fej i lange lige og overlappende baner, Med en kost eller mop med langt skaft, kan man som regel arbejde fra gulvhøjde. Det er straks mere vanskeligt, når loftet skal vaskes eller males. Sørg for en god solid trappestige eller endnu bedre et bord, der tåler at blive stået på. Rengøres efter materiale og overtladebehandling.

Rengøring af lædermøbler og paneler

Lædermøbler
Læder med overfladebeskyttelse aftørres jævnligt med en tør ren klud, evt. med en hårdtopvredet klud - brug helst demineraliseret eller kogt kold vand, som ikke indeholder kalk. Ved grundig rengøring tørres hele møblet af med en blød klud, der er vredet hårdt op i sæbespånevand, 1/4 dl pr. 2 liter vand. Pletter fjernes så hurtigt som muligt og helst med en sæbespåneopløsning. Brug aldrig støvsuger, der vil ridse overfladen og aldrig pletfjerningsmidler, der vil ødelægge overfladen. Læder uden overfladebehandling kan behandles på samme måde, men er mere sart, Hvis fugtig aftørring er nødvendig, er det meget vigtigt, at hele overfladen tørres af, da der ellers vil blive skjolder. Ruspalt støvsuges eller børstes med en klædebørste.
Paneler
l de fleste tilfælde er det muligt at støvsuge fodpaneler ved brug af et lille børstemundstykke. Ved grundig rengøring afvaskes de.

Tre rengøringsfirmaer i 2300 Amager

Alfa Z Service A/S
Amager Boulevard 131
2300 København S
CVR: 31365503
Tlf. 70702430
Danborg Rengøring
Ulrik Birchs Allé 12
2300 København S
CVR: 27083129
Tlf. 60800665
Renest Rengøring
Amager Strandvej 156
2300 København S
CVR: 13060231
www.renest.biz