Rengøring Assens

  • Rengøring Assens - Modtag 3 stærke tilbud
  • Benyt skemaet, få ca 32 % i rabat
  • Modtag udvalgt billig rengøringsperson

Lokale veje
Assens

Ved Klinten
Melbyvej
Mandelalleen
Trollesøvej
Lundbankevej
Roligheden
Skovhavevej
Skelvej
Strandhegnet
Skovvangsvej
Middelfartvej
Stærevænget
Sandager Kirkevej
Ramsherred
Sømarksvej
Myllerupgyden
Mågevej
Kildebakken
Rågevænget
Skovvej

Rengøring Assens - Få stor rabat med 3 personlige tilbud

Du skal ikke bruge lang tid på at lede i telefonbogen efter rengøringshjælp i Assens. Du sakl bare bruge 8-9 minutter på at indtaste din rengøringsopgave i vores nette onlineskema. Vi stiller denne tjeneste gratis til rådighed for dig, for at du kan spare både tid og penge på at finde det rigtige rengøringsfirma i Assens.
Når opgaven indløber hos os, sætter vi den i udbud blandt vores tilknyttede rengøringspartnere som dermed får lov til at byde på opgaven. I løbet af kort tid kommer der 3 fortræffelige tilbud fra energiske rengøringsfirmaer. De 3 tilbud giver et godt overblik over prisniveauet på rengøring i Assens.
Forskning viser, at penge kan gøre dig lykkeligere - hvis du altså ikke allerede vidste det. Du kan blive lykkeligere, hvis du hyrer hjælp til for eksempel rengøring, indkøb, børnepasning eller havearbejde. Nye studie viser, at danskerne er blandt dem, som får mest lykkefølelse ved at købe sig mere tid i hverdagen.

Opvaskebørster

Opvaskebørster fremstilles både af svinebørster, hestehår eller syntetiske materialer. Fordelen ved naturhårene er, at de er elastiske og dermed let kan komme ind i revner og sprækker og dermed velegnet til opvask. De er holdbare, men kan som regel ikke tåle opvaskemaskine. De syntetiske børster er stive og dermed mest velegnet til afskylning og tåler som regel opvaskemaskine.
Børstehovedet skal have en størrelse, så det kan bruges i de glas og kopper, der er almindelige i husholdningen. Børsteskaftet skal have en tykkelse, så hånden ikke skal strammes om skaftet, og vinklen mellem skaft og hoved skal være ca. 30°. Det er en fordel, hvis opvaskebørsten kan tåle at komme i opvaskemaskinen. Opvaskebørsten opbevares, så den kan tørre efter brug.

Neglebørster, radiatorbørster og toiletbørster

Børstehårene på neglebørster skal have en vis stivhed, men må ikke være så hårde, at de ødelægger neglebåndene. Børstehårene fremstilles både i svinebørster og nylon.
Radiatorbørster er smalle børster, som kan gå ind imellem radiatorribber og snævre mellemrum i radiatorer.
Skurebørste: Til skuring af meget snavsede overflader er det nødvendigt med mekanisk kraft. Børstehårene må tilpasses overfladens hårdhed. Tidligere brugte man altid piassava - nu mest nylon.
Børstehovedet på en toiletbørste skal være udformet, så det kan komme helt ned i toiletkummen og op under skyllekanten. Børstehårene må gerne være stive nylonbørster monteret på et plastbørstehoved og -skaft. Skaftet skal have en højde på ca. 50 cm, så der kan arbejdes fra en halvt opretstående stilling.

Lokal rengøring fra postnummer 5610

Renuka Ren
Dyrhaugegårde 7
5610 Assens
CVR: 34003882
Hjemmeside
Bella rengøring
Østergade 62
5610 Assens
CVR: 35094180
Hjemmeside
Tina Merethe Nielsen
Langstedgyden 33
5610 Assens
CVR: 37913650
Hjemmeside