Rengøring Bagsværd

  • Rengøring Bagsværd - Modtag 3 fede tilbud
  • Brug formularen, få rabat: (27 procent)
  • Find godkendt billig rengøringsarbejde

Vi dækker også disse
veje i Bagsværd

Bindeledet
Hørmarken
Klirevænget
Til Jernbanen
Krogshøjvej
Krathus Skovalleen
Grævlingestien
Mosekæret
Lupinmarken
Ketilsvej
Bondemarken
Bæverstien
Poppelkrogen
Rylevænget
Haspegårdsvej
Grandalen
Hesteskoen
Smørmosestien
Brudelysvej
Løvfrøvej

Få 3 gratis tilbud på rengøring Bagsværd - Få 21 pct rabat

Bestil gratis 3 tilbud på rengøring fra seriøse og energiske rengøringsfirmaer i Bagsværd. Du kan spare helt op til 31-33 procent på servicemindede rengøringsfolk ved at bruge vores gratis tilbudsservice. Grundighed, kvalitet og omhyggeligt rengøring, venlighed, stabilitet og kundetilfredshed er nøgleord i vores tjeneste.
Du får uforpligtende tilbud på dine rengøringsopgaver med et prisniveau, der er helt i bund. Du kan også bestille tilbud på aftaler om levering af forbrugsmaterialer som f.eks. toiletpapir, håndklæder, håndsæbe og viskestykker såfremt du måtte ønske det. Du bestemmer selv omfanget af den service du ønsker.
Du bør overveje, at det er så udslettende at opdage hjemmet rengøringsmidler, uanset de referenceomkostninger, der er forbundet med at finde dygtige arbejdere. Derudover forholder vi dig til de bedste husstande, da vi samarbejder med de bedste rengøringsfirmaer i Danmark. På denne måde sparer du tid og penge.

Bygningsdele og gulve

Gulve, vægge, vinduer, døre og lofter kaldes bygningsdele. Det er de dele i et hus, man ikke umiddelbart kan flytte eller lave om på uden en ombygning eller en renovering.
Gulve er den del af en bygning, der udsættes for det største slid og skal opfylde forskellige andre formål:
- være behagelige at gå og stå på
- Være støjdæmpende
- være rengøringsvenlige
- Æstetiske
- I vådrum uigennemtrængelige for vand

Gulvrengøring

Almindelig rengøring: Man fjerner løst snavs som støv og affald. Der fejes, tørmoppes eller støvsuges i gangbaner og på iøjnefaldende steder. Eventuelle pletter fjernes.
Grundig rengøring: Man fjerner fastsiddende. snavs, støv og pletter. Først fjernes det løse snavs, derefter aftørrer man med en fugtig klud eller moppe eller vasker med vand tilsat et rengøringsmiddel, der passer til overfladen med efterfølgende optørring.
Endnu grundigere rengøring: Bruges når der skal fjernes meget fastsiddende snavs og pletter, eller hvis der skal fjernes en slidt og medtaget plejefilm. Først tørrengøres, derefter afvaskes med vand tilsat rengøringsmiddel, der passer til overfladen, og det tørres, inden der lægges en ny overfladebehandling.

Få kontakt til de bedste rengøringsfirmaer

Ideal service IVS
Grævlingestien 29
2880 Bagsværd
CVR: 36490578
www.idealservice.dk
PE Rengøring ApS
Krogmosevej 41
2880 Bagsværd
CVR: 35851003
Tlf. 25748060
Cphclean
Bagsværddal 18
2880 Bagsværd
CVR: 36577940
www.facebook.com/cphclean