Rengøring Birkerød

  • Rengøring Birkerød - Indhent 3 herlige tilbud
  • Udfyld formularen, få ca 20 procent i rabat
  • Bestil kvalitetsbevidst billig rengøringsprof.

3460 Birkerød
vejnavne

Hammerbakken
Bøgebakken
Carl Plougs Vej
Grøndalsvej
Furesøparkalle
Carinavej
Enghavevej
Gærdet
Banevænget
Eventyrhaven
Bøgevej
Ellebakken
Bakkedraget
Erantisstien
Damgårdsvej
Frejasvej
Grøndalshave
Gyvelbakken
Birkebakken
Carinavænget

Rengøring Birkerød – Få gratis 3 tilbud og en god lav pris

Få op til 3 tilbud på energisk og billig rengøringshjælp i Birkerød. Udfyld kontaktskemaet på 4-6 minutter og få 3 gedigne tilbud fra engagerede rengøringsfirmaer fra Birkerød på 2-3 hverdage. Så står du udelukkende med fine tilbud i hånden fra rengøringsfirmaer, som tilbyder lige præcis den rengøring, du efterspørger.
Du bliver sandsynligvis udmattet bare ved tanken om at skulle gøre rent. Fortvivl ikke mere - få et skinnende rent hjem i løbet af 2-3 dage - helt uden at gøre en finger. Vi får skabt kontakten til rengøringsvirksomheder, der er tæt på dig. Benyt vores gratis service i dag, og få en super ren dag til en fornuftig pris.
Stegefedt og pletter på flisevægge fjernes med en blanding af 2 dl vand, 2 dl eddike og 1 dl opvaskemiddel. Blandingen smøres på fliserne med en klud og tørrer en halv time. Derefter tørres væggen af med en opvredet klud. Vaskbart tapet tørres ligeledes af med en klud opvredet i den samme blanding.

Opvaskemidler og ovnrens

Olie: Selvtørrende olie som linolie, teakolie m.fl. bruges dels til oliebehandling, dels til vedligeholdelse af olie- og sæbebehandlede møbler.
Opvaskemidler: Ofte kaldet sulfosæbe og er som regel flydende midler baseret på et tensid. Der dannes ikke kalksæbe med vandets indhold af kalk. Midlerne har en god fedtopløsende evne og nedsætter vandets overfladespænding, som betyder, at vandet "løber af", og opvasken kan tørre stribefrit op. Opvaskemiddel kan også bruges til rengøring af let snavsede eller fedtede overflader og til iblødsætning af visse pletter.
Ovnrens: Specialmidler til rengøring af ovne. Midlerne er som regel stærkt basiske. Flere af midlerne forhandles som en slags skum på sprayflasker. Det sprøjtes ud på ovnsider og ribber. Midlerne skal faremærkes og brugsanvisningen følges nøje.

Møbelpolish

En moderne polish fremstilles af polymere (plast) og erstatter stort set bonevoks. Formålet med en polish er at fylde et materiales porer op og danne en slidstærk og glansfuld overflade, der letter den daglige rengøring.
Mange polisher tørrer blankt op, andre kan poleres op til en højere glans. Polishen vil over tid blive slidt og må så fjernes med en polishfjerner, før der lægges ny polish på. Polish indeholder polymere forbindelser, der danner den blanke film.
Toiletrensemidler: Indeholder en eller flere syrer, der opløser kalkbelægningen i toiletkummen, samt tensider, der fjerner snavsbelægninger i kummen. Der kan være et fortykningsmiddel, der gør, at midlet glider langsomt ned ad kummen og sidder længere tid på den indvendige kummekant, hvorved midlet får en længere virketid.

Rengøringsfirmaer Birkerød eksempel:

Coor Service Management A/S
Bregnerødvej 133
3460 Birkerød
CVR: 10683548
www.coor.dk
Delux Service ApS
Pilehøj Vænge 8 G
3460 Birkerød
CVR: 31488559
www.deluxservice.dk
Rengoering.com A/S
Blokken 75
3460 Birkerød
CVR: 37586153
www.rengoering.com