Rengøring Brøndby strand

  • Rengøring Brøndby strand - Få 3 uimodståelige tilbud
  • Anvend skemaet, få rabat: (22 procent)
  • Modtag erfaren billig rengøringsassistent

Vejnavne i
postnummer 2660

Syrenstien
Bådsmandsvej
Grønnesti
Bøgevang
Guldborgvej
Riggervej
Svingelstien
Øster Allé
Markvej
Pligtgårdsvej
Lindevang
Strandesplanaden
Birke Allé
Strandfogedvej
Brøndbyvester Strandvej
Styrmandsvej
Tybjergparken
Brøndby Strand Centrum
Skovfogedvej
Tranumparken

Vi skaffer dig 3 tilbud på seriøs rengøring Brøndby Strand

I Brøndby Strand tilbyder erfarne rengøringsfirmaer deres assistance med både privat- og firmarengøring. Du behøver ikke selv at bruge en masse tid på at finde en person, til at gøre rent i dit hjem. Spar penge og brug tiden på sjovere ting. Som vores klient overvejes, fortsætter vi med at rydde op og gøre rent i dit hjem.
Vi tilbyder dig mulighed for at bruge disse gratis tilbud i dag. Prøv at give dette fantastiske, og indsend gratis dine rengøringsoplysninger i dag. Vi begynder at integrere dig med hjemmet rengøringsmidler til en mere rimelig pris. Undgå at spilde masser af tid, og få gode rabatter.
Lad vore rengøringsfolk arbejde hårdt og få dit hjem gjort rent. Ingen skjulte gebyrer - Vores service er gratis! Også i Brøndby Strand! Udnyt den og få dine 3 gode rengøring tilbud! Her på siden kan du forklare, hvilke rengøringsopgaver du har brug for hjælp til, hvorefter relevante rengøringsfirmaer i Sydhavnen kontakter dig.

Rengøring af badeforhæng

Badeforhæng fremstilles af plast/vinyl, tætvævet tynd polyester eller bomuld. Plast/vinyl aftørres jævnligt med klud vredet op i vand tilsat universal rengøringsmiddel mens polyester og bomuld kan vaskes i vaskemaskine ved 40 C. Er der kommet kalkbelægninger på den nederste kant, lægges badeforhænget i blød i vand tilsat eddike.
Karret skylles - brug bruseren. Med en hvid skuresvamp og lidt universal rengøringsmiddel gnides hele overfladen og vandarmaturet af. Skyl efter og tør af med en tør klud. Evt. hår og affald i afløbshullet fjernes med et stykke køkkenrulle. Er karret blevet meget snavset, gør man det på samme måde, men der må bruges mere knofedt.
Er der gået så lang tid, at der er kommet kalkbelægninger, er det nødvendigt at bruge et middel, der kan fjerne dem. Emaljerede jernplader tåler rengøring med universal rengøringsmiddel, hvid skurenylon, børste og klude, men ikke syre

Rengøring af badekar og badeforhæng (fortsat)

Er det nødvendigt at fjerne kalk, må man bruge en særlig teknik:
- Brug et surt rengøringsmiddel, som virker til kalkbelægningen lige netop har løsnet sig.
- Derefter skylles hurtigt af med rigeligt vand.
- Til sidst gøres der rent med universal rengøringsmiddel og en hvid skuresvamp.
Den udvendige side af badekarret gøres rent som den indvendige del. Glasfiber tåler både rengøring med universal rengøringsmiddel og sure midler, hvid skurenylon, børster og klude. NB. Brug aldrig skurepulver i et badekar. Selv blødt skurepulver giver fine ridser i overfladen, og det betyder, at karret bliver mere og mere vanskelig at rengøre. Brug en hvid skuresvamp eller en børste. Med børsten kan man i øvrigt meget lettere komme ind ved sammenføjningerne ved vandarmaturet. Er badekarret ødelagt af mange års forkert behandling, kan det overfladebehandles eller omemaljeres professionelt.

Rengøringsfirmaer Brøndby strand eksempel:

CKA service
Bådsmandsvej 9
2660 Brøndby Strand
CVR: 20734582
www.cka-service.dk
Hovedrengøring
Ulsøparken 45
2660 Brøndby Strand
CVR: 37306045
Tlf. 22629786
BS Multiservice ApS
Dyringparken 112
2660 Brøndby Strand
CVR: 37625272
www.bsmultiservice.dk