Billighaandvaerker.dk

Rengøring Bramming


Lokale vejnavne
Bramming

Sportsvej
Nøråvej
Hedemarksvej
Hedetoften
Rønne Alle
Lergravsvej
Sviegade
Rebelsigvej
Øster Vejrupvej
Terpagervej
Elstræde
Brammingborgvej
Hellesvej
Vibevej
Porsholtparken
Thues Vej
Hjortkærvej
Hedevej
Nørregade
Størsbølvej

Billig rengøring Bramming - Bestil 3 solide og billige tilbud

En ren bolig i Bramming er et dejligt sted at bo. Et sundt indeklima er til gavn for både dig og familien. Har du både tid og lyst til selv at stå for rengøringen - så er det bare med at komme i gang med kost og spand. Alternativet er at få en rengøringshjælp. Det er meget billigere end du tror og du slipper for al arbejdet.
Løsningen at få 3 eminente tilbud på rengøring i Bramming via vores gratis tilbudsportal. Hvis du indsender din rengøringsopgave til os, så påtager vi os at levere dig 3 fantastiske rengøringstilbud på nogle dage - gratis og uforpligtende. Som tommelfingerregel kan du få ca 20 procent i rabat med 3 gode tilbud.
Ved almindelig rengøring udføres arbejdet udfra en detaljeret rengøringsplan som udarbejdes i samråd med dig. Prisen beregnes ud fra, hvor mange kvadratmeter du har. Ønsker du yderligere rengøring, så skal du blot informere om det. Det kan fx. være vinduespudsning, tæppebankning eller flytterengøring.

Etiketter på rengøringsartikler

Rengøringsmidler og kemikalier skal være forsynet med en etikette med handelsnavn, som er navnet på det middel, der er i dunken. Det er også vigtigt, at man tydeligt kan læse, hvem der har fremstillet midlet. Krav til en etikette kan også være, at etiketten er vandfast og ikke ødelægges af vand og rengøringsmiddel.
Desuden skal der på den påtrykte tekst være et produktnummer, da alle kemiske produkter skal anmeldes til Gittcentralen. Det er vigtigt, at man både kan læse om anvendelsesområder og -begrænsning, sikkerhedskrav og hvordan man bruger og bortskaffer midlet.
Det er god praksis aldrig at hælde et rengøringsmiddel over på en anden beholder, da det er vigtigt præcist at vide, hvad der er i dunken, og det bør på etiketten oplyses, hvad emballagen er lavet af, og hvordan den bortskaffes, når den er tom.

Flere etiketter

Det frarådes at bruge emballage, der har indeholdt rengøringsmidler til andre formål, hvorimod andre emballager ofte kan genbruges, til feks. syltetøjsglas. Her fjernes etiketten, evt. rester at etiketten gnides ind i madolie og kan derefter vaskes af.
Ensidigt gentaget arbejde også kaldet EGA. Udfører man de samme arbejdsbevægelser kontinuerligt, og gentages de med stor hyppighed, kaldes arbejdet "ensidigt gentaget arbejde"". Et sådant arbejde slider meget på de samme muskelgrupper og giver derved en skæv arbejdsbelastning af kroppen. Det er vigtigt, at arbejdet tilrettelægges så varieret, at hele kroppen bruges alsidigt.
Estere er kemiske forbindelser mellem en syre og en alkoholrest. Er ofte vellugtende væsker. Frugtaroma er som regel estere. Til estere hører lecitiner, fede olier, fedtstoffer og voks.Aktuelle rengøringsfirmaer fra 6740 Bramming

TM Rengøring
Engvej 1
6740 Bramming
CVR: 36374748
www.facebook.com/tmrengoring
Landsbyens Handy Service
Gl Darumvej 12 A
6740 Bramming
CVR: 18448785
Tlf. 40686902
GTC Rengøring
Storegade 60
6740 Bramming
CVR: 31446368
www.gtc-rengoering.dk


© 2019 - www.billighaandvaerker.dk - Kontakt