Rengøring Charlottenlund

  • Rengøring Charlottenlund - Modtag 3 tiltalende tilbud
  • Indsend formularen online, få ca 18 % i rabat
  • Bestil reel billig rengøringshjælp

Lokale veje
Charlottenlund

Hans Edvard Teglers Vej
Vilvordeparken
Ordruphøjvej
Skovshoved Vænge
Schioldannsvej
Clarasvej
Rosenstandsvej
Einar Holbølls Vej
Vasehøjvej
Tryggehvile Alle
Kirsten Piils Vej
Krathusvej
Damtofte Søndre Stræde
Sophus Bauditz Vej
Grønnevænge
Maglevænget
Olaf Poulsens Vej
Engbakkevej
Hovmarksvej
Wernersvej

God pris på rengøring Charlottenlund - Få gratis 3 tilbud

Kun få dage efter du har lagt din opgave ind i vores system, modtager du 3 tiptop tilbud på opgaven. Disse 3 tilbud kan du kigge igennem i fred og ro og vælge det, du synes bedst om. Du kan med 100% garanti få et godt tilbud på rengøring af dit hjem i Charlottenlund og spare mange penge på vores gratis service.
Vi leverer gratis de prisbilligste tilbud på rengørings opgaven i Charlottenlund ved grundige rengøringsfirmaer. Styr uden om uduelige håndværkere - Brug denne kvalitetssikrede rengøringstjeneste i stedet. Spar nemt tid og penge (henved 26 pct) med 3 ypperlige sammenlignelige pristilbud.
Opret din rengøringsopgave i onlineformularen (det gør du på mindre end 6 min). Indhent 3 ekstremt gode rengørings tilbud på f.eks. hovedrengøring, højtryksspuling, privatrengøring eller facaderensning. Det er nemt at anvende vor online rengøringsassistentservice.

Døre og dørgreb

Døre adskiller rum, isolerer for lyd, træk og temperatur og fremstilles i mange forskellige materialer, både i massive materialer eller som finerede ramrnekonstruktioner.
Med jævne mellemrum aftørres dørkarm, fodspark og dørtrin med en klud vredet op i vand tilsat universal rengøringsmiddel og evt. pletter på fodspark fjernes. Til rengøring af fyldninger anvendes en børste. Ved afvaskning af lodrette flader begynder man at vaske nedefra og opefter. Afhængig af overfladebehandlingen kan pletter fjernes ved slibning eller ved at gnide hårdt på pletten i lidt rengøringsmiddel.
Endnu grundigere rengøring: Er døren meget medtaget kan det være nødvendig at forny overfladebehandlingen. Dørene gøres meget grundigt rent ved afvaskning, slibes med det slibemiddel, der passer til overfladen; olieres, sæbebehandles, males eller lakeres, som det passer til døren.

Rengøring af døre og gulve

Almindelig rengøring: Aftørres jævnligt med klud vredet op i vand tilsat et rengøringsmiddel, der passer til overfladen eller med en mikrofiberklud. Til rengøring af udskæringer kan bruges en børste. Dørgreb er et udsat sted. Det er i berøring med mange hænder og bliver derfor mere snavsede end selve døren. Derfor skal dørgrebet jævnlig tørres af med en klud.
Grundig rengøring: Dørgrebet vaskes af sammen med døren og efterbehandles efter overfladebehandlingen.
Gulvbelægninger er opdelt i to kategorier
- De halvhårde gulvbelægninger: Linoleum, kork, vinyl, gummi, træ og laminat.
- De hårde gulvbelægninger; Cement, alle natursten, keramiske materialer og terrazzo.

Rengøring Charlottenlund eksempler:

Filippinsk Rengøring Service
Blidahlund 2
2920 Charlottenlund
CVR: 34985324
Hjemmeside
Nordkystens Hushjælp
Ordrup Jagtvej 42 A
2920 Charlottenlund
CVR: 31804779
Hjemmeside
Global Elite Service Aps
Strandvejen 267 C
2920 Charlottenlund
CVR: 35240535
Hjemmeside