Rengøring Egedal

  • Rengøring Egedal - Bestil 3 rare tilbud
  • Udfyld skemaet online, få rabat: (14 %)
  • Find velegnet billig rengøringsarbejde

Eksempler på
Egedal vejnavne

Irishaven
Bastkær
Overdrevsvej
Teglkær
Præstetoften
Hede Enge
Frugtvangen
Bjørnetoften
Hassellunden
Nybøllevej
Dyreholm
Primulahaven
Erantishaven
Kong Gorms Vej
Kongeåsen
Rørkær
Gravertoften
Degnetoften
Violhaven
Lupinhaven

Søger du rengøring Egedal? Få 3 super tilbud på 2-3 dage

Få 3 førsteklasses tilbud på privat rengøring i Egedal kommune - gratis og uforpligtende. Vores store netværk af kvalificerede rengøringsfirmaer sørger for, at vi altid kan skaffe mindst 3 gedigne tilbud på rengøring i Egedal kommune. Udfyld kontaktformularen på 3-5 minutter og overlad resten af arbejdet til os.
Grundlæggende finder et gammelt forhold her for at få disse pletter rengjort hver dag ved hjælp af nogle kvalitetsdesignede opfindelser tæt på rent vand. Søg efter vores partnere og ophør med at blive mere bekendt med de bedste rengøringsfirmaer i Egedal. Vi giver dig mulighed for at få 3 gratis rengøring tilbud.
Din vaskemaskine trænge til rengøring i ny og næ. Kør derfor en kogevask en gang om måneden for at rense maskinen (anbefales også af Sundhedsstyrelsen). Gør endvidere sæbeskuffen ren og rengør alle silikonelister i rillerne. Gør din hverdag lettere med prima rengøringshjælp.

Allergi og rengøring

Allergi kan være arbejdsbetinget, specielt indenfor rengørings- og sundhedsområdet, køkken- og kantineområdet, hvor man har omgang med mange kemiske stoffer, men også andre erhverv kan give problemer.
Generelt er det vigtigt at være opmærksom på at beskytte sig mod denne kontakt, f.eks. ved brug af åndedrætsværn og handsker. Har man en mistanke om, at allergien kan være arbejdsrelateret, skal man kontakte sin læge for at få bekræftet eller afkræftet mistanken.
I så fald har enhver læge pligt til at anmelde det til Arbejdstilsynet og efter evt. ønske fra patienten også til Arbejdsskadestyrelsen, hvor man kan få flere oplysninger. Desuden skal man henvende sig til sin sikkerhedsrepræsentant på arbejdspladsen. Er der ikke en sådan, må man henvende sig til arbejdsgiveren.

Rengøring af ubehandlet træ

Kan kun anbefales til møbler og gulve fremstillet af massivt træ. Finerede overflader vil ikke kunne modstå spild, slid og den rengøring, der er nødvendigt for at vedligeholde overfladen, Ubehandlet træ er meget modtageligt for snavs og fedtstoffer og er derfor bedst egnet til møbler som reoler og siddemøbler og uegnet til gulve og borde.
Selv en renvasket hånd afgiver en smule fedt, sá berøring ved tage- og skuffegreb vil med tiden afsætte fingermærker. Fugt- eller vandpåvirkning kan få træets fibre til at "rejse sig”, og overfladen bliver ru og tiltrækker snavs. Farvede væsker trækker ned i overfladen og kan kun fjernes ved en afslibning.
Ubehandlet træ gøres rent ved afvaskning, skuring eller aftørring i vand tilsat sæbespåner (1 dl til 5 liter vand) eller vaskeplejemiddel med en efterfølgende grundig optørring. Hvis det er nødvendigt, må der slibes med slibepapir afhængigt af træsort.

Egedal rengøring eksempler:

Rossen Rengøring
Jordbærvangen 6
2765 Smørum
CVR: 31310105
Hjemmeside
A-A Clean
Irishaven 154
2765 Smørum
CVR: 35557334
Hjemmeside
Gartnergården Ejendomsservice ApS
Pilekær 1, Smørumnedre
2765 Smørum
CVR: 38028162
Hjemmeside