Billighaandvaerker.dk

Rengøring Egedal


Eksempler på veje
i postnummer 2765

Smørum Parkvej
Rådhuslunden
Æblevangen
Hegnskær
Skebjergvej
Kongevænget
Rendevænget
Margrethelund
Bakkevej
Nybølle Gadekærsvej
Valmuehaven
Smedekrogen
Stenkær
Ledøje Søndre Gade
Kong Svends Vænge
Irishaven
Smørumnedrevej
Jordbærvangen
Haretoften
Hørbakken

Søger du rengøring Egedal? Få 3 super tilbud på 2-3 dage

Undgå at betale ekstra for en engageret specialist i Egedal kommune. Det kan nogle gange være forholdsvis indviklet, selv at bestille priser hos en lokal arbejdsvillig rengøringsassistent i Egedal kommune. Vi garanterer at lokalisere gratis 3 uimodståelige tilbud på dit rengøringsproblem i Egedal kommune ved faguddannede rengøringsfirmaer.
Bruger du vores rengøringsservice, kan du få mindst 20 procent i flot bonus på rengøringsassistentregningen. Vi har kontrolleret reelle og topmotiverede rengøringsvirksomheder over hele landet - også i Egedal kommune. Anvend vores absolut gratis service Billighaandvaerker.dk nu og spar nemt ca 20 pct.
Din vaskemaskine trænge til rengøring i ny og næ. Kør derfor en kogevask en gang om måneden for at rense maskinen (anbefales også af Sundhedsstyrelsen). Gør endvidere sæbeskuffen ren og rengør alle silikonelister i rillerne. Gør din hverdag lettere med prima rengøringshjælp.

Allergi og rengøring

Allergi kan være arbejdsbetinget, specielt indenfor rengørings- og sundhedsområdet, køkken- og kantineområdet, hvor man har omgang med mange kemiske stoffer, men også andre erhverv kan give problemer.
Generelt er det vigtigt at være opmærksom på at beskytte sig mod denne kontakt, f.eks. ved brug af åndedrætsværn og handsker. Har man en mistanke om, at allergien kan være arbejdsrelateret, skal man kontakte sin læge for at få bekræftet eller afkræftet mistanken.
I så fald har enhver læge pligt til at anmelde det til Arbejdstilsynet og efter evt. ønske fra patienten også til Arbejdsskadestyrelsen, hvor man kan få flere oplysninger. Desuden skal man henvende sig til sin sikkerhedsrepræsentant på arbejdspladsen. Er der ikke en sådan, må man henvende sig til arbejdsgiveren.

Rengøring af ubehandlet træ

Kan kun anbefales til møbler og gulve fremstillet af massivt træ. Finerede overflader vil ikke kunne modstå spild, slid og den rengøring, der er nødvendigt for at vedligeholde overfladen, Ubehandlet træ er meget modtageligt for snavs og fedtstoffer og er derfor bedst egnet til møbler som reoler og siddemøbler og uegnet til gulve.
Selv en renvasket hånd afgiver en smule fedt, sá berøring ved tage- og skuffegreb vil med tiden afsætte fingermærker. Fugt- eller vandpåvirkning kan få træets fibre til at "rejse sig”, og overfladen bliver ru og tiltrækker snavs. Farvede væsker trækker ned i overfladen og kan kun fjernes ved en afslibning.
Ubehandlet træ gøres rent ved afvaskning, skuring eller aftørring i vand, som er tilsat sæbespåner i forholder 1 til 5 eller et vaskeplejemiddel med en efterfølgende grundig optørring. Hvis det er nødvendigt, må der slibes med slibepapir afhængigt af træsort.Udvalgte rengøringsfirmaer fra 2765 Egedal

A-A Clean
Irishaven 154
2765 Smørum
CVR: 35557334
www.aa-clean.dk
Abc-Service Clean & Protect
Kongevænget 21
2765 Smørum
CVR: 37198668
www.abc-s.dk
Rossen Rengøring
Jordbærvangen 6
2765 Smørum
CVR: 31310105
www.rossenrengoering.dk


© 2019 - www.billighaandvaerker.dk - Kontakt