Rengøring Egedal

  • Rengøring Egedal - Modtag 3 eminente tilbud
  • Benyt formularen, spar ca 22 pct
  • Modtag dygtig billig rengøringsekspert

Få 3 Rengøring Egedal tilbud

Lokale veje
Egedal

Kong Knuds Park
Kongemosen
Rendebæksvej
Astershaven
Mosevej
Hvedevej
Bjørnekær
Smørum Bygade
Lundevej
Stormosevej
Kong Gorms Vej
Tulipanhaven
Ledøje Bygade
Ledøje Nordre Gade
Hede Enge
Lupinhaven
Kongevænget
Erantishaven
Rytterkær
Kildekær

Søger du rengøring Egedal? Få 3 super tilbud på 2-3 dage

Få 3 førsteklasses tilbud på privat rengøring i Egedal kommune - gratis og uforpligtende. Vores store netværk af kvalificerede rengøringsfirmaer sørger for, at vi altid kan skaffe mindst 3 gedigne tilbud på rengøring i Egedal kommune. Udfyld kontaktformularen på 3-5 minutter og overlad resten af arbejdet til os.
Grundlæggende finder et gammelt forhold her for at få disse pletter rengjort hver dag ved hjælp af nogle kvalitetsdesignede opfindelser tæt på rent vand. Søg efter vores partnere og ophør med at blive mere bekendt med de bedste rengøringsfirmaer i Egedal. Vi giver dig mulighed for at få 3 gratis rengøring tilbud.
Din vaskemaskine trænge til rengøring i ny og næ. Kør derfor en kogevask en gang om måneden for at rense maskinen (anbefales også af Sundhedsstyrelsen). Gør endvidere sæbeskuffen ren og rengør alle silikonelister i rillerne. Gør din hverdag lettere med prima rengøringshjælp.

Allergi og rengøring

Allergi kan være arbejdsbetinget, specielt indenfor rengørings- og sundhedsområdet, køkken- og kantineområdet, hvor man har omgang med mange kemiske stoffer, men også andre erhverv kan give problemer.
Generelt er det vigtigt at være opmærksom på at beskytte sig mod denne kontakt, f.eks. ved brug af åndedrætsværn og handsker. Har man en mistanke om, at allergien kan være arbejdsrelateret, skal man kontakte sin læge for at få bekræftet eller afkræftet mistanken.
I så fald har enhver læge pligt til at anmelde det til Arbejdstilsynet og efter evt. ønske fra patienten også til Arbejdsskadestyrelsen, hvor man kan få flere oplysninger. Desuden skal man henvende sig til sin sikkerhedsrepræsentant på arbejdspladsen. Er der ikke en sådan, må man henvende sig til arbejdsgiveren.

Rengøring af ubehandlet træ

Kan kun anbefales til møbler og gulve fremstillet af massivt træ. Finerede overflader vil ikke kunne modstå spild, slid og den rengøring, der er nødvendigt for at vedligeholde overfladen, Ubehandlet træ er meget modtageligt for snavs og fedtstoffer og er derfor bedst egnet til møbler som reoler og siddemøbler og uegnet til gulve og borde.
Selv en renvasket hånd afgiver en smule fedt, sá berøring ved tage- og skuffegreb vil med tiden afsætte fingermærker. Fugt- eller vandpåvirkning kan få træets fibre til at "rejse sig”, og overfladen bliver ru og tiltrækker snavs. Farvede væsker trækker ned i overfladen og kan kun fjernes ved en afslibning.
Ubehandlet træ gøres rent ved afvaskning, skuring eller aftørring i vand tilsat sæbespåner (1 dl til 5 liter vand) eller vaskeplejemiddel med en efterfølgende grundig optørring. Hvis det er nødvendigt, må der slibes med slibepapir afhængigt af træsort.

Få 3 Rengøring Egedal tilbud


Lokal rengøring fra 2765

A-A Clean
Irishaven 154
2765 Smørum
CVR: 35557334
Hjemmeside
Rossen Rengøring
Jordbærvangen 6
2765 Smørum
CVR: 31310105
Hjemmeside
Abc-Service Clean & Protect
Kongevænget 21
2765 Smørum
CVR: 37198668
Hjemmeside