Rengøring Faaborg

  • Rengøring Faaborg - Få 3 generøse tilbud
  • Indsend formularen, spar ca 14 procent
  • Find velrenommeret billig rengøringsassistance

Veje 5600 Faaborg

Margrethevang
Klerkegade
Baunebjerg
Pilekrogen
Dyssevej
Gyvermosen
Kløvermarken
Bøgevej
Kastanievej
Johan Rantzaus Vej
Fritsdalvej
Kirketoften
Filippavej
Brevikvej
Lille Stege
Hågerupvej
Katterød Mark
Birkevænget
Munkegårdsvej
Bøgevænget

Billig rengøring Faaborg? Vi skaffer dig gratis 3 fine tilbud

Vi formidler kontakten til lokale rengøringsfirmaer i Faaborg helt gratis. Du betaler altså ingenting for at få dine 3 flotte rengøringstilbud. Dit klik vil helt sikkert spare dig for mange penge og give dig en rengjort bolig. I løbet af 12-28 timer vil du modtage 3 fortrinlige og billige tilbud på rengøringsopgaven.
Erfarne specialister i rengøring står klar i Fåborg til at løse din opgave. Der er ingen nøgle for dig at bidrage uhyre lidt efter nogen til gøre dit hjem rent. Vi lancerer en gylden mulighed for at benytte denne gratis internettjeneste i dag. Prøv vores utrolige tjeneste, og få 3 ultraskarpe tilbud på billig rengøring.
Kerneydelsen er en enkeltstående eller periodisk rengøring i henhold til hygiejnekrav, standarder, kontrakter osv. Arbejdet foregår så vidt muligt i dagtimerne. Andre serviceopgaver kan være kaffebrygning, anretning, vinduespolering, blomsterpasning eller lettere havearbejde - alt beskrives i kontrakten.

Fejekoste og flaskerensere

Børstehårene på fejekoste skal gerne være bløde og tætte, så de kan fange både stort og fint snavs på indendørs gulve. Hestehår er et godt, elastisk og holdbart materiale. Syntetiske børster er brugbare, men har en tendens til at filtre. Kosteskaftet bør have en længde på ca. 150 cm, da det har betydning for en god arbejdsstilling. På grund af de bløde børster bør fejekoste altid opbevares ophængt og ikke hvile på børstehårene.
Flaskerenser er børstehår af enten svinebørster eller nylon sættes ind i en svær sammensnoet metaltråd. Flaskerensere kan bruges til andet end rensning af flasker. Er der eksempelvis områder med en snæver åbning, kan en flaskerenser i passende størrelse være ideel. Et eksempel kan være en særlig besværlig radiator eller et ventilationsanlæg.

Gulvskrubber og karskrubber

Selv om gulvskrubben bruges indendøre, skal børstehårene være stive, dels for at give en vis mekanisk kraft dels for at holde på gulvkluden. Børstehårene fremstilles af piassava, men hård nylon er også velegnet. Børstehovedet må gerne være slankt og have en bredde på 25-30 cm. Skaftet skal gerne have en længde på 150 cm eller evt. være regulerbar, der giver mulighed for gode arbejdsbevægelser.
En karskrubbe er et traditionelt redskab til rengøring af gryder og pander. Hårdt sammenbundtede piassava eller bassine, der sammenholdes af en jernring eller en bevikling af garn. Fremstilles også i plastmaterialer.
Mikrofiberbørster består af tynde mikrofibre monteret på et skaft er et godt redskab til afstøvning. Mikrofibrene binder støvet og de bløde tråde kan komme ind i revner og sprækker. Det er vigtigt, at skaftet har en styrke så det ikke knækker og kan evt. være et teleskopskaft.

Udvalgte rengøringsfirmaer i 5600 Faaborg

Faaborg Rengøring og Hjemmeservice
Strandgårdsparken 21
5600 Faaborg
CVR: 20943300
www.faaborg-ren.dk
Wittenkamp's Rengøring
Saugstedgårdsvej 19
5600 Faaborg
CVR: 29728100
www.facebook.com/1466423340326949
JHL Rengøring & Vinduespolering ApS
Svendborgvej 171
5600 Faaborg
CVR: 27089038
www.facebook.com/Jhlrengoring