Rengøring Faaborg

  • Rengøring Faaborg - Modtag 3 hammerfede tilbud
  • Indsend onlineformularen, få ca 13 pct i rabat
  • Få bundsolid billig rengøringsassistent

Få 3 Rengøring Faaborg tilbud

Veje i postnummer 5600

Færgevej
Bøgevej
Damtoften
Parkvænget
Faurshøjvej
Klerkegade
Perlestræde
Præstegårdsvej
Hvedholm Slot
Præstekærgaard
Rallebæksgyden
Lindevej
Plantagen
Gaaeis Have
Immerkærvej
Bystævnevej
Byfogedtoften
Rodalsvej
Nybo
Frisenvænget

Billig rengøring Faaborg? Vi skaffer dig gratis 3 fine tilbud

Vi formidler kontakten til lokale rengøringsfirmaer i Faaborg helt gratis. Du betaler altså ingenting for at få dine 3 flotte rengøringstilbud. Dit klik vil helt sikkert spare dig for mange penge og give dig en rengjort bolig. I løbet af 12-28 timer vil du modtage 3 fortrinlige og billige tilbud på rengøringsopgaven.
Erfarne specialister i rengøring står klar i Fåborg til at løse din opgave. Der er ingen nøgle for dig at bidrage uhyre lidt efter nogen til gøre dit hjem rent. Vi lancerer en gylden mulighed for at benytte denne gratis internettjeneste i dag. Prøv vores utrolige tjeneste, og få 3 ultraskarpe tilbud på billig rengøring.
Kerneydelsen er en enkeltstående eller periodisk rengøring i henhold til hygiejnekrav, standarder, kontrakter osv. Arbejdet foregår så vidt muligt i dagtimerne. Andre serviceopgaver kan være kaffebrygning, anretning, vinduespolering, blomsterpasning eller lettere havearbejde - alt beskrives i kontrakten.

Fejekoste og flaskerensere

Børstehårene på fejekoste skal gerne være bløde og tætte, så de kan fange både stort og fint snavs på indendørs gulve. Hestehår er et godt, elastisk og holdbart materiale. Syntetiske børster er brugbare, men har en tendens til at filtre. Kosteskaftet bør have en længde på ca. 150 cm, da det har betydning for en god arbejdsstilling. På grund af de bløde børster bør fejekoste altid opbevares ophængt og ikke hvile på børstehårene.
Flaskerenser er børstehår af enten svinebørster eller nylon sættes ind i en svær sammensnoet metaltråd. Flaskerensere kan bruges til andet end rensning af flasker. Er der eksempelvis områder med en snæver åbning, kan en flaskerenser i passende størrelse være ideel. Et eksempel kan være en særlig besværlig radiator eller et ventilationsanlæg.

Gulvskrubber og karskrubber

Selv om gulvskrubben bruges indendøre, skal børstehårene være stive, dels for at give en vis mekanisk kraft dels for at holde på gulvkluden. Børstehårene fremstilles af piassava, men hård nylon er også velegnet. Børstehovedet må gerne være slankt og have en bredde på 25-30 cm. Skaftet skal gerne have en længde på 150 cm eller evt. være regulerbar, der giver mulighed for gode arbejdsbevægelser.
En karskrubbe er et traditionelt redskab til rengøring af gryder og pander. Hårdt sammenbundtede piassava eller bassine, der sammenholdes af en jernring eller en bevikling af garn. Fremstilles også i plastmaterialer.
Mikrofiberbørster består af tynde mikrofibre monteret på et skaft er et godt redskab til afstøvning. Mikrofibrene binder støvet og de bløde tråde kan komme ind i revner og sprækker. Det er vigtigt, at skaftet har en styrke så det ikke knækker og kan evt. være et teleskopskaft.

Få 3 Rengøring Faaborg tilbud


Eksempel på rengøring i 5600 Faaborg

JHL Rengøring & Vinduespolering ApS
Svendborgvej 171
5600 Faaborg
CVR: 27089038
Hjemmeside
Rapren I/S
Viekærvej 6
5600 Faaborg
CVR: 28168306
Hjemmeside
Wittenkamp's Rengøring
Saugstedgårdsvej 19
5600 Faaborg
CVR: 29728100
Hjemmeside