Rengøring Falster

  • Rengøring Falster - Modtag 3 nyttige tilbud
  • Anvend skemaet, spar ca 28 %
  • Få pålidelig billig rengøringsassistance

Eksempler på veje
fra Falster

Havnegade
Mygget Alle
Ravnse Skovvej
Steffensmindevej
Egelev Gade
Grønnevejen
Hartvig Jensensvej
Nr Alslev Stationsvej
Peter Hviidsvej
Kippingevej
Møllestien
Damgårdsvej
Alstrup Strandvej
Ravnsevej
Boulevarden
Nr Vedbyvej
Stationspladsen
Gåbensevej
Skernevej
Nyvej

Rengøring Falster - Vi skaffer dig 3 gratis tilbud - Spar 23 %

Ved hjælp af kontaktskemaet som findes bag den grønne knap, bestiller du nemt 3 gratis tilbud på prima billig rengøring på Falster. Når du har sendt din opgave ind, ser vi den igennem og sender den ud til de rengøringsfirmaer på Falster, som har de bedste forudsætninger for at løse netop din rengøringsopgave.
Mange af vore partneres rengøringskunder overlader også indkøb af hygiejneartikler til os - for eksempel sæbe, håndklæder og toiletpapir - så skal du ikke tænke mere på det. På den måde drager du også fordel af en fordelagtig leverandøraftaler og får en bekvem håndtering af både rengøringsprodukter og forbrugsvarer.
Rengøringen tilpasses altid dine behov og ønsker med hensyn til kvalitet og hyppighed. Vi kan tilbyde dig at levere tilbud på enhver individuel rengøringsløsning. Det kan f.eks. være rengøring, der igennem veksler mellem let- og grundig rengøring. Bestil 3 gratis tilbud på rengøring på Falster i dag med prima rabat.

Bankning af tæpper

Bankning er en rengøringsmetode, der før støvsugerens tid var den eneste måde at fjerne støv og snavs fra tæpper og polstrede møbler. Tæpperne blev hængt op på en bankestang og systematisk gennembanket med en tæppebanker både fra vrang og forside,
Støvet løsnede sig, faldt til jorden, hvorefter tæppet blev hængende et stykke tid til luftning. Nogle foretrækker fortsat denne metode til rengøring af ægte tæpper. Møbler blev også banket. Til sarte møbelbetræk brugte man en såkaldt hestehale, et kort skaft påmonteret stofstrimler eller hestehår.
For at opsamle støvet lagde man et hårdtopvredet stykke stof ud over den polstrede flade. Det anbefales at banke i fri luft eller ved kraftig udluftning. Ubehandlet aluminium påvirkes af stærke baser og syrer og vil derfor misfarves i opvaskemaskiner.

Bananfluer i hjemmet

Bananflue er en lille gulbrun flue på 3-4 mm. Den ynder at være, hvor der er gærende frugt og er derfor tegn på, at "der er noget i gære". Den kaldes også eddikeflue, vin eller frugtfluen, som klækkes af æg og gennem et larvestadie bliver til fluer. Larverne er hvidgule, pupperne ligner små brune frø.
Man forebygger bananfluer ved at opbevare frugt, vin og eddike sådan, at fluen ikke kan lægge æg. Sørg for at affaldsbeholdere er lukkede og rengjorte og afløb vedligeholdte. Hvis det er nødvendigt med kemisk bekæmpelse anvendes gængse fluesprøjtemidler med pyrethrin eller pyrethrinlignende stoffer.
Til håndvask og opvask er det praktisk at bruge en balje. Stiller man baljen i køkkenvasken, er det en god ide, at baljen ikke er større, end der er plads udenom den til at bruge vasken. Basisrengøringsmidler er de absolut nødvendigste rengøringsmidler til almindelig rengøring.

Rengøringsfirmaer Falster eksempel:

Sten Lous Jørgensen
Herbergervej 17
4840 Nørre Alslev
CVR: 36566701
www.facebook.com/pg/mandogbilfalster
H H Rengøring
Skovvænget 18
4840 Nørre Alslev
CVR: 15726296
www.hhren.dk
M.A. Rengøring
Skerrisvej 1
4840 Nørre Alslev
CVR: 33549296
Tlf. 42171621