Rengøring Farum

  • Rengøring Farum - Få 3 idelle tilbud
  • Brug skemaet, få ca 20 procent i rabat
  • Modtag faguddannet billig rengøringshjælp

Eksempler på
vejnavne i 3520

Højgårdsvej
Gregersmindevej
Kildebakken
Hesselbækpark
Klosterskjul
Klaus Nars Vej
Høveltevej
Kalkværksvej
Humlehaven
Korpsvænget
Lillevangsvej
Kålundsvej
Maglehøj
Hestehaven
Hvilebækgårdsvej
Mosevangsvej
Munkehøjvænge
Lillevangspark
Lindegårdsvej
Majorvænget

Få seriøs rengøring i Farum med 3 gratis attraktive tilbud

Her kan du oprette din rengøringsopgave i Farum og sammenligne priser fra forskellige relevante rengøringsfirmaer. Du får leveret 3 udmærkede tilbud på rengøring pr mail eller telefon helt gratis. Denne gratis internettjeneste sikrer, at du også i Farum kan få de bedste og billigste tilbud på seriøs rengøring.
Rengøring af persienner: Er persiennerne kun lidt snavsede, bliver de tørret af med vådserviet eller tynd klud. Træpersienner tørres også af med vådserviet, men tåler ikke våd rengøring. Hvis ikke denne behandling er nok, tages persiennerne ned og vaskes med børste eller svamp på badeværelsesgulvet eller i badekarret.
Fordelen ved at få løst din rengøringsopgave gennem os er, at du selv bestemmer hvornår og hvordan rengøringen skal finde sted. Du beskriver blot dine ønsker og krav i skemaet samt om du har nogle særlige ønsker i forbindelse med rengøringen. På den måde kan du fleksibelt og nemmest få løst dit rengøringsproblem.

Vaskeplejemidler og vinduespudsemidler

Vaskeplejemidler: Et rengøringsmiddel, der tørrer op med en hinde, der beskytter en overflade, der har brug for pleje. Overflader som træ og marmor har en lidt åben struktur og holder sig bedre med en behandling med lud, sæbe eller olie. De naturlige sæber, som brun sæbe og sæbespåner, er vaskeplejemidler, men vaskeplejemidler kan også produceres af syntetiske tensider. Denne form for vaskeplejemiddel kan fremstilles med eller uden voks og er ofte parfumerede.
Vinduespudsemidler: Der fremstilles en række specialvinduespudsemidler. Som regel indeholder de samme type tensider, der bruges i opvaskemidler. Ofte emballeres de i sprayflasker og midlet sprøjtes direkte ud på vinduesglas eller spejl og pudses efter med klud eller papir. Brug af sprayflasker frarådes generelt, da forstøvning af vand, der indeholder et rengøringsmiddel, anses for at være sundhedsskadeligt.

Blegemidler, blødgørere, carbonater og citrater

Blegemidler: Stoffer, der kemisk er meget aktive og kan blege farvede pletter. De påvirker omgivelsernes farve og virker nedbrydende på tekstiler. Natriumhypoklorit og perborat er eksempler på blegemidler.
Blødgørere: Stoffer, der gør plastformer, bl.a. PVC, mere bløde og elastiske. Bruges specielt i polish. Phthalater er mistænkt for skadevirkning på forplantningsevnen, optages gennem huden og må frarådes.
Carbonater: Salte af kulsyre. Det kan være natriumcar bonat, natrorvnatriumhydrogecarbonat, kalk, kridt, marmor/calciumcarbonat, som alle er svagt basiske. Percarbonat bruges som blegemiddel.
Citrater: Salte af citronsyre, som virker som kompleksbindere. Det betyder, at de binder vandets kalk og andre metaller uden udfældning, derved er det sæbebesparende.

Eksempler på rengøringsfirmaer i 3520 Farum

Rentek A/S
Rugmarken 27 A
3520 Farum
CVR: 10338174
www.rentek.dk
VB-Rengøring og Vinduespolering
Gartnervænget 73
3520 Farum
CVR: 26942829
www.vbfarum.dk
Farum Rengøring
Nygårdspark 147
3520 Farum
CVR: 21959030
www.xn--farumrengring-jnb.dk