Rengøring Fredensborg

  • Rengøring Fredensborg - Modtag 3 eftertragtede tilbud
  • Udfyld webskemaet, få ca 26 % i rabat
  • Find dygtig billig rengøringsarbejde

Eksempler på
3480 vejnavne

Wendorfsvej
Tjørnevej
Skovbrynet
Æblehaven
Zoarsvej
Savværksvej
Syrenvej
Rosingsvej
Skovvænget
Stenholtsvej
Zoarparken
Vinkelvej
Søparken
Skipperalle
Ravnsbjerggårdsvej
Tranevej
Søbredden
Toftegårdsvænget
Toeltvej
Præstevej

Billig rengøring Fredensborg - Få 3 tilbud på din opgave ❤

I vores netværk af rengøringsfirmaer i Fredensborg og Nordsjælland finder vi hurtigt energisk og billig rengøringshjælp, uanset om det drejer sig privat- eller firmarengøring. Rengøringsfirmaerne fra Fredensborg påtager sig at udføre alle former for rengøring - og det til en god og konkurrencedygtig pris.
Rengøring af døre og træpaneler: Hvilket rengøringsmiddel, der er bedst egnes til opgaven, afhænger primært af, hvilken overfladebehandling dørene og træpanelerne sidst har fået. På malede flader er universalrengøringsmiddel bedst. På sæbe-, lud-, olie- og ubehandlet er 1dl sæbespåner opløst i 5 liter vand bedst.
Vi hader at komme hjem til et beskidt hjem. Det er en smule uoverskueligt, når man efter en ferie vender hjem til et beskidt hjem. Vi har gjort det meget lettere for dig! På Billighaandvaerker.dk kan du finde hundredevis af dygtige rengøringsfolk, der står klar til at rengøre dit hjem! Book et skinnende rent hjem i dag!

Sanitetsrengøringsmidler og skuremidler

Sanitetsrengøringsmidler, alkaliske og sure: Til professionel rengøring, hvor der rengøres store sanitære områder, er der udviklet et specialmiddel, som har en større kalkbindende evne uden brug af syre. Syren er erstattet af kalkbindere. Midlet kan derfor bruges på marmor og terrazo. Andre sanitetsrengøringsmidler indeholder syre og tensider, som bevirker, at den opløste kalk og snavs lettere kan skylles af.
Skuremidler: Består af fintformalede slibemidler som kalksten, pimpsten eller kvarts blandet med tensider og kalkbindere. Skuremidler fremstilles både som pulver og pastamasse. Det er vigtigt, at slibemidlet ikke er så hårdt som den overflade, der skal gøres rent, da det så laver ridser. Ridserne kan være så fine, at de ikke ses, men er der alligevel og gør overfladen smudsmodtagelig.

Skuresvamp eller skuremiddel?

I de fleste tilfælde kan en skuresvamp erstatte skuremiddel, men også her skal man være opmærksom på skuresvampens hårdhed. Hovedreglen er den, at de mørke farver - sort og grøn - er meget hårde og kun egnet til ydersiden af gryder, potter og pander.
De kan til en vis grad erstatte slibepapir. Farverne hvid og lysblå er velegnet til sanitetsvarer, armatur og rustfrit stål. Farven grøn er specielt velegnet til bunden af gryder og pander. Brug ikke skuresvampe på teflonbelagte flader.
Universal rengøringsmidler er et rengøringsmiddel, der kan bruges på alle overflader, der tåler vand, men ikke har brug for en plejefilm. Midlet fjerner almindeligt forekommende snavs. Ma ikke overstige en pH-værdi på mere end 9,5 i brugsopløsningen.

Eksempel på rengøring i Fredensborg

Clark´s Rengørings Service
Dannevang 153
3480 Fredensborg
CVR: 17148176
Hjemmeside
Rengøringsfirmaet Thomas Bidstrup
Kratbjerg 240
3480 Fredensborg
CVR: 28045360
Hjemmeside
Thygesen Vinduespolering & Service
Parken 17
3480 Fredensborg
CVR: 31104025
Hjemmeside