Rengøring Fredensborg

Rengøring Fredensborg - Få 3 gennemførte tilbud
Indsend skemaet online, få ca 38 pct i rabat
Find kompetent billig rengøringstjeneste

Billig rengøring Fredensborg - Få 3 tilbud på din opgave ❤

I vores netværk af rengøringsfirmaer i Fredensborg og Nordsjælland finder vi hurtigt energisk og billig rengøringshjælp, uanset om det drejer sig privat- eller firmarengøring. Rengøringsfirmaerne fra Fredensborg påtager sig at udføre alle former for rengøring - og det til en god og konkurrencedygtig pris.
Rengøring af døre og træpaneler: Hvilket rengøringsmiddel, der er bedst egnes til opgaven, afhænger primært af, hvilken overfladebehandling dørene og træpanelerne sidst har fået. På malede flader er universalrengøringsmiddel bedst. På sæbe-, lud-, olie- og ubehandlet er 1dl sæbespåner opløst i 5 liter vand bedst.
Vi hader at komme hjem til et beskidt hjem. Det er en smule uoverskueligt, når man efter en ferie vender hjem til et beskidt hjem. Vi har gjort det meget lettere for dig! På Billighaandvaerker.dk kan du finde hundredevis af dygtige rengøringsfolk, der står klar til at rengøre dit hjem! Book et skinnende rent hjem i dag!

Sanitetsrengøringsmidler og skuremidler

Sanitetsrengøringsmidler, alkaliske og sure: Til professionel rengøring, hvor der rengøres store sanitære områder, er der udviklet et specialmiddel, som har en større kalkbindende evne uden brug af syre. Syren er erstattet af kalkbindere. Midlet kan derfor bruges på marmor og terrazo. Andre sanitetsrengøringsmidler indeholder syre og tensider, som bevirker, at den opløste kalk og snavs lettere kan skylles af.
Skuremidler: Består af fintformalede slibemidler som kalksten, pimpsten eller kvarts blandet med tensider og kalkbindere. Skuremidler fremstilles både som pulver og pastamasse. Det er vigtigt, at slibemidlet ikke er så hårdt som den overflade, der skal gøres rent, da det så laver ridser. Ridserne kan være så fine, at de ikke ses, men er der alligevel og gør overfladen smudsmodtagelig.

Skuresvamp eller skuremiddel?

I de fleste tilfælde kan en skuresvamp erstatte skuremiddel, men også her skal man være opmærksom på skuresvampens hårdhed. Hovedreglen er den, at de mørke farver - sort og grøn - er meget hårde og kun egnet til ydersiden af gryder, potter og pander.
De kan til en vis grad erstatte slibepapir. Farverne hvid og lysblå er velegnet til sanitetsvarer, armatur og rustfrit stål. Farven grøn er specielt velegnet til bunden af gryder og pander. Brug ikke skuresvampe på teflonbelagte flader.
Universal rengøringsmidler er et rengøringsmiddel, der kan bruges på alle overflader, der tåler vand, men ikke har brug for en plejefilm. Midlet fjerner almindeligt forekommende snavs. Ma ikke overstige en pH-værdi på mere end 9,5 i brugsopløsningen.

Vil du indhente 3 tilbud på kreativ rengøringshjælp i Fredensborg?

Bestil en fagmand, som evner at gøre indgående rent i dit hjem på ingen tid. Bestil bundsolid bistand til løsning af de udestående rengøringsopgaver til yderst udsøgte priser. Vi lokaliserer gratis 3 økonomiske tilbud på dit rengørings problem i Fredensborg hos pålidelige rengøringsfolk.
Leder du efter en prekvalificeret og kvalitetssikret rengøringshjælp i postnr 3480 Fredensborg?. Benyt dig af vores 100 procent gratis tjeneste Billighaandvaerker.dk lige her og spar nemt cirka 18 pct. Send formularen i dag og få 3 udsøgte pristilbud fra 1. klasses rengøringsfolk.
Beslut dig for et af tilbuddene og få i nærheden af 18 procent i god rabat på din rengøringshjælpopgave. I Fredensborg kommune kan du bestille rengøringhjælp f.eks.:
  • Kratbjerg
  • Lønholt
  • Langstrup
  • Louisiana
Inden for rigtig kort tid leverer vi gratis 3 førsteklasses tilbud på effektiv rengøringsarbejde.

Lokale rengøringsservice fra postnr. 3480


Clark´s Rengørings Service

Dannevang 153
3480 Fredensborg
CVR: 17148176
Tlf. 48484705

DGM Gulvbelægning og Rengøring

Frederiksyndestvej 5
3480 Fredensborg
CVR: 37043974
Tlf. 28182488

Lantz Service

Jernbanegade 34
3480 Fredensborg
CVR: 38862340
www.lantz-service.dk

Toms Rengøring

Brønshulevej 4
3480 Fredensborg
CVR: 85254928
Tlf. 48488585


Berg & Quist ApS

Præstemosevej 1
3480 Fredensborg
CVR: 37884278
www.bergogquist.com

Jesper Degner

Grønholtvej 1
3480 Fredensborg
CVR: 35181296
Tlf. 25287022

Rengøringsfirmaet Thomas Bidstrup

Kratbjerg 240
3480 Fredensborg
CVR: 28045360
www.retb.dk

Francesca Porziani

Jernbanegade 11
3480 Fredensborg
CVR: 40212981
Tlf. 21284490


Rengøring Fredensborg