Rengøring Frederiksværk

Rengøring Frederiksværk - Få 3 konkrete tilbud

Udfyld formularen online, få ca 10 pct i rabat

Find seriøs billig rengøringsspecialist

Rengøring Frederiksværk - Få 3 tiltalende og billige tilbud

Få 3 helt gratis og uforpligtende tilbud i Frederiksværk på supereffektiv rengøring. Indsend din rengøringsopgave og i løbet af et dage vil du modtage 3 fortrinlige tilbud fra lokale rengøringsfirmaer og rengøringsassistender i Frederiksværk. Du kan spare mange penge med 3 fede tilbud på opgaven (19-21 % i rabat).
I Frederiksværk skal det heller ikke være en ørkenvandring at finde tilbud og priser på pålidelig rengøring. Find de fortræffelige tilbud lige her! Udfyld onlineskemaet med relevante oplysninger om din rengøringsopgave. Vi udsender opgaven i vores netværk og 3 firmaer afgiver herefter tilbud på opgaven.
Vi mailer dig 100 procent gratis og uforpligtende 2-3 1. klasses pristilbud i Frederiksværk fra ansvarsbevidste rengøringsfirmaer. Modtag energisk bistand til udførelse af de udskudte rengøringsopgaver til yderst uimodståelige priser. Udpeg et af tilbuddene og få op omkring 20% i flot rabat på din rengøringsassistentopgave.

Fjernelse af læbestift, maling, mudder osv.

Læbestift: Skrab forsigtigt så meget af som muligt med en sløv bordkniv, pas på ikke at sprede pletten. Bearbejd pletten med sprit og derefter med rent vand.
Maling: Alkydmaling (maling på terpentinbasis) kan kun fjernes, når pletten er helt frisk og fjernes med terpentin. Plastmaling fjernes med rent vand så hurtigt som muligt.
Mudder: Skal tørre helt ind, støvsuges grundigt og fjernes med rent vand.
Neglelak: Bearbejdes med acetone eller en ikke-olieholdig neglelakfjerner. Efterbehandles med rent vand.
Stearinlys: Skrab forsigtigt den størknede stearin af med en sløv bordkniv. Læg derefter en ren sugende klud, et kaffefilter eller flere lag køkkenrulle på pletten og brug et lunkent strygejern, som smelter stearinen. Flyt klud eller papir flere gange. Gentag processen til stearinen er opsuget. Den sidste rest kan fjernes med renset benzin.

Lim, tyggegummi, urin mm.

Lim: Lim på vandbasis fjernes med vand tilsat opvaskemiddel. Lim med toluen, trichlorethylen eller benzin fjernes med renset benzin. Lim med acetone eller butyacetat fjernes med acetone. Epoxylim kan ikke fjernes.
Tyggegummi: Der findes specialmidler til at fjerne tyggegummi, som fryser tyggegummiet til en hård masse, der kan skrabes af med en sløv kniv og derefter renses med renset benzin. Der kan også bruges tøris, isposer eller frosne iselementer.
Urin og afføring: Når rester er fjernet, gennemvædes pletten med lige dele vand og ufarvet eddike. Efter 10 minutters tid bearbejdes pletten med skiftevis fugtige og tørre klude. Til sidst gennemvædes pletten med rent vand og eventuelt vand tilsat et desinfektionsmiddel med kvartenære ammoniumforbindelser. Tørres med tørre klude.
Harpiks: nides forsigtigt med lige dele terpentin og husholdningssprit.

Få 3 tilbud på alle slags rengørings opgaver i hele Frederiksværk

Hjemme i privaten kan du gennemlæse rengøringsbuddene og så beslutte dig for det allerbedste. Skaf en veletableret ekspert til at gøre ordentligt rent i din bolig på 2-3 hverdage. Vi sparer dig for penge (tæt på 24 procent) på 3 stærke knaldgode rengørings tilbud.
Webportalen Billighaandvaerker.dk er en absolut tidsbesparende og smart online rengøringsservice, som lover at skaffe skarpe tilbud på rengøringsarbejde. Det er hurtigt og nemt at benytte vores rengøringshjælp tjeneste og rengøringsfolkne ordner alle slags rengøringsopgaver hvor som helst i Frederiksværk. Det tager omkring 3 minutter at beskrive opgaven i formularen og indsende den til os.
Vi sparer dig for penge på en faguddannet og ansvarsbevidst fagmand i 3300 Frederiksværk. En energisk fagmand kan ordne rengøringsopgaven i 3300 Frederiksværk. Få lynhurtigt kontakt til billige rengøringsfirmaer her på netsiden Billighaandvaerker.dk.

Rengøringsservice Frederiksværk eksempler:


Halsnæs Ejendomsservice ApS

Industrivej 15
3300 Frederiksværk
CVR: 31368936
www.vinduespudsning.dk

Nordens Rengøring og Multiservice

Svalevej 4
3300 Frederiksværk
CVR: 29724083
Tlf. 22151250

AM-Service Halsnæs IVS

Undalsvej 6
3300 Frederiksværk
CVR: 39256061
www.am-servicehalsnæs.dk

RP Rengøring

K.A. Larssengade 14
3300 Frederiksværk
CVR: 35962972
www.rprengoering.com


City Top Service

Hillerødvej 106
3300 Frederiksværk
CVR: 30412494
www.citytopservice.dk

Jano Service

Huginsvej 1
3300 Frederiksværk
CVR: 29259496
www.janoservice.dk

Usafi Rengøring

Kæruldvej 18
3300 Frederiksværk
CVR: 35793410
Tlf. 23846406

Marianas rengøring

Havtornvej 28
3300 Frederiksværk
CVR: 33888376
www.marianasrengoring.dk


Helt Rent Hjemmeservice

Elverhøj 44
3300 Frederiksværk
CVR: 31982847
www.heltrent.dk

2G erhvervs og Ejendomsservice

Pilevangsvej 8
3300 Frederiksværk
CVR: 35084770
www.2gerhverv.dk

Rengøring Frederiksværk