Rengøring Fyn

  • Rengøring Fyn - Få 3 fordelagtige tilbud
  • Indsend skemaet online, få ca 33 pct i rabat
  • Modtag pålidelig billig rengøringsperson

Eksempler på
5250 vejnavne

Villasmindevej
Tranehøjen
Zachariasvænget
Prins Aages Allé
Vibeægvænget
Violvænget
Prins Olufs Vænge
Tinas Allé
Toves Allé
Rosenvænget
Vangelystvej
Plovgårdsvej
Nybohusvej
Prins Haralds Allé
Ådalslunden
Tingløkkevej
Poul Nielsens Vænge
Væddeløbsvej
Prins Gorms Vænge
Rikkesminde Allé

Få 3 stærke tilbud på rengøring Fyn - Få op til 27 pct rabat

Om det drejer sig om en enkelt flytterengøring eller en fast ugentlig aftale om rengøring af en større villa eller virksomhed på Fyn, så har vi rengøringsfirmaerne, der kan løse opgaven. Opret rengøringsopgaven online på 7 minutter og få 3 fantastiske tilbud på rengøring Fyn. 30% i rabat er muligt med 3 skarpe tilbud.
Vi videreformidler 100 % gratis din rengøringsopgave til vore pålidelige rengøringspartnere fra Fyn. Det er en selvfølge at vore partnere tilpasser dig til dine behov og udarbejder derfor et godt uforpligtende tilbud på rengøring. Du får en god stabil rengøringshjælp på Fyn med sans for at komme helt ud i krogene.
Du kan også modtage tilbud på andet end bare almindelig rengøring fx tæpperens, måtteservice, haveservice og fjernelse af skimmelsvamp. Jo mere vore partnere laver, des billigere bliver det. Vore partnere har nogle klare værdier: Kvalitet, stabilitet og diskretion - både i forhold til kunderne og medarbejderne.

Borebiller

Den almindelige borebille kaldes også for træorm og er en 3 5 mm brun bille med punktstriber på dækvingerne. Der findes spor af dem i de fleste gamle huse. Sporene er dels små huller dels fint træmel, boremel. Billen lægger æg i ujævnt ubeskyttet træ ved høj luftfugtighed.
Æggene klækkes, og de små larver gnaver sig ind i træet og efterlader det fordøjede træ som et tætpakket boremel (ekskrementboller). Borebiller og larverne kan leve i stort set alt slags træ, kurvematerialer og papir. Borebiller kræver høj fugtighed og trives derfor ikke i moderne gennemvarme og tørre boliger.
Forebyggelse i gamle huse er derfor tørre omgivelser, god ventilation og opvarmning. Derefter følger en overfladebehandling med træbeskyttelsesmiddel, der er godkendt til bekæmpelse af borebiller. Borebiller tåler ikke temperaturer over 55 C eller under frysepunktet.

Angreb fra borebiller

Mindre ting, der er angrebet, kan pakkes ind og stilles i en fryser et par døgn, ved større ting standses angrebet ved opvarmning og ventilation. Et husråd med behandling at petroleum er ikke effektivt. Egens borebille er en større borebille på 6-9 mm, der lever i egetømmer, som tidligere blev brugt i bygningstømmer.
Beton fremstilles af cement, grus, sand og vand. Er et hårdt og slidstærkt materiale. Bruges som bygningsdele og er velegnet til gulve med stort slid f.eks. i kældre og værksteder.
Et blandingsbatteri er en vandhane ved vaske, badekar og brusere, hvori varmt og koldt vand kan blandes til den ønskede temperatur, når det tappes fra hanen. Bidet er en toiletlignende kumme til at sætte sig på for at vaske sig forneden. Rengøres som toilet.

3 rengøringsfirmaer i postnummer 5250

Fyns Total Rengøring
Kirkelundvej 32
5250 Odense SV
CVR: 31477689
Tlf. 65960059
Miljø-Ren I/S
Sorgenfri Alle 47
5250 Odense SV
CVR: 12644205
www.miljoren.dk
Birkholms Rengøring
Dragebakken 114
5250 Odense SV
CVR: 37424854
Tlf. 22594344