Rengøring Gilleleje

  • Rengøring Gilleleje - Indhent 3 udsøgte tilbud
  • Indsend formularen, få rabat: (24 pct)
  • Bestil 1. klasses billig rengøringsprof.

Eksempler på
vejnavne i 3250

Kanalvejen
Nordhøjvej
Louisevej
Lyshøjvangen
Krigsagervej
Helsingevej
Højdevej
Jasminvej
Munkehøjvej
Langengen
Klemens-Ager
Kløvervænget
Nellerupgårds Alle
Nordre Havnevej
Niels Jensens Vej
Hørvænget
Kastanie Alle
Jørgenshvilevej
Hesbjergvej
Revlingestien

Billig rengøring Gilleleje - Få gratis 3 skræddersyede tilbud

Undgå uduelige firmaer - Anvend denne pålidelige rengøringsservice i dag. Det er lynhurtigt at bestille eventyrlige tilbud på denne rengøringsassistentservice. Vi skaffer 100 procent gratis og uforpligtende 2-3 fleksible rengørings tilbud i Gilleleje fra godkendte rengøringsfirmaer.
Det er hurtigt og nemt at bruge denne rengøringsassistenttjeneste. Vi leverer 3 ovenud gode rengøringsassistent tilbud på fx rensning af facader, miljørengøring, rengøring på ugebasis eller hjemmeservice. Vi har kontrolleret reelle og engagerede rengøringsvirksomheder over hele Danmark - også i Gilleleje.
Her sparer du penge (rundt regnet 33 %) på 3 eminente drøngode tilbud. Ansvarsbevidste og lokale specialister er parate til at levere profitable tilbud på din rengøringsopgave. Beslut dig for et af rengøringsassistentbuddene og få op omkring 33 pct i solid rabat på din rengøringsopgave.

Rengøring af pletter

Cola: Sug først pletten op med en tør klud. Bearbejd derefter pletten med en opløsning af vand og opvaskemiddel, 1 tsk. pr. 1 dl vand. Væd efter med rent vand og tør med tørre klude.
Farvede pletter: F.eks. saft, syltetøj, rødbedesaft, rødvin, tomatketchup, sennep. Sug først pletten op med en tør klud. Bearbejd derefter pletten med en opløsning af vand og ufarvet opvaskemiddel, 1 tsk. pr. 1 dl vand. Væd efter med lidt ufarvet husholdningseddike og rent vand. Tør med tørre klude.
Fedtede pletter: F.eks. smør, margarine, fedt og mayonnaise. Fjern så meget af pletten som muligt med en tør klud og gnid derefter pletten med vand tilsat salmiakspiritus, 1 tsk. pr. 1 dl vand. Gnid efter med rent vand og tør med tør klud. Fedtpletter kan evt. fjernes med renset benzin, men vær opmærksom på brandfare og indåndingsproblemer.

Chokolade, fugleklatter og kaffe

Chokolade: Skrab evt. chokoladerester af med en sløv kniv og bearbejd chokoladepletten med vand tilsat 1 teskefuld ufarvet opvaskemiddel i forholdet 1:1 og et par dråber salmiakspiritus. Væd efter med rent vand og tør op med tørre klude.
Fugleklatter: Skrab så meget af sorn muligt med en sløv kniv og bearbejd pletten med vand tilsat ufarvet husholdningseddike, 1 spsk. pr. 1 dl vand. Væd efter med rent vand og tør op med tørre klude.
Kaffe: En frisk plet kan som regel fjernes med vand. Ellers gøres pletten våd med rent vand og bearbejdes med vand tilsat ufarvet opvaskemiddel, l spsk. pr. l dl vand. Væddes og tørres. Var der mælk eller fløde i kaffen, må man efterfølgende behandle pletten som en fedtplet.
Kuglepen og spritstifter: Pletten bearbejdes med sprit eller renset benzin. Væddes efter med rent vand og tørres med klude. Kan være vanskelige at fjerne.

Gilleleje rengøring eksempler:

Buch Rengøring
Ny Mårumvej 159
3250 Græsted
CVR: 29942633
Hjemmeside
Slots Multiservice
Hasselager 3
3250 Græsted
CVR: 37664820
Hjemmeside
Nordsjællands Erhvervs-Rengøring
Husmandsvejen 32
3250 Gilleleje
CVR: 26001722
Hjemmeside