Billighaandvaerker.dk

Rengøring Gilleleje


Lokale veje
Gilleleje

Hesbjerg Have
Hesbjergvej
Lundebakken
Hesbjergåsen
Kongsgaden
Nordre Havnevej
Markvej
Raimers Ager
Humlevænget
Peter Fjelstrups Vej
Klokkervang
Hestehaven
Højvejen
Peder Larsens Vej
Poppelvænget
Kondrupvej
Hyldevang
Lærkevang
Parkvej
Hyrdevænget

Billig rengøring Gilleleje - Få gratis 3 skræddersyede tilbud

Undgå uduelige firmaer - Anvend denne pålidelige rengøringsservice i dag. Det er lynhurtigt at bestille eventyrlige tilbud på denne rengøringsassistentservice. Vi skaffer 100 procent gratis og uforpligtende 2-3 fleksible rengørings tilbud i Gilleleje fra godkendte rengøringsfirmaer.
Det er hurtigt og nemt at bruge denne rengøringsassistenttjeneste. Vi leverer 3 ovenud gode rengøringsassistent tilbud på fx rensning af facader, miljørengøring, rengøring på ugebasis eller hjemmeservice. Vi har kontrolleret reelle og engagerede rengøringsvirksomheder over hele Danmark - også i Gilleleje.
Her sparer du penge (rundt regnet 33 %) på 3 eminente drøngode tilbud. Ansvarsbevidste og lokale specialister er parate til at levere profitable tilbud på din rengøringsopgave. Beslut dig for et af rengøringsassistentbuddene og få op omkring 33 pct i solid rabat på din rengøringsopgave.

Rengøring af pletter

Cola: Sug først pletten op med en tør klud. Bearbejd derefter pletten med en opløsning af vand og opvaskemiddel, 1 tsk. pr. 1 dl vand. Væd efter med rent vand og tør med tørre klude.
Farvede pletter: F.eks. saft, syltetøj, rødbedesaft, rødvin, tomatketchup, sennep. Sug først pletten op med en tør klud. Bearbejd derefter pletten med en opløsning af vand og ufarvet opvaskemiddel, 1 tsk. pr. 1 dl vand. Væd efter med lidt ufarvet husholdningseddike og rent vand. Tør med tørre klude.
Fedtede pletter: F.eks. smør, margarine, fedt og mayonnaise. Fjern så meget af pletten som muligt med en tør klud og gnid derefter pletten med vand tilsat salmiakspiritus, 1 tsk. pr. 1 dl vand. Gnid efter med rent vand og tør med tør klud. Fedtpletter kan evt. fjernes med renset benzin, men vær opmærksom på brandfare og indåndingsproblemer.

Chokolade, fugleklatter og kaffe

Chokolade: Skrab evt. chokoladerester af med en sløv kniv og bearbejd chokoladepletten med vand tilsat 1 teskefuld ufarvet opvaskemiddel i forholdet 1:1 og et par dråber salmiakspiritus. Væd efter med rent vand og tør op med tørre klude.
Fugleklatter: Skrab så meget af sorn muligt med en sløv kniv og bearbejd pletten med vand tilsat ufarvet husholdningseddike, 1 spsk. pr. 1 dl vand. Væd efter med rent vand og tør op med tørre klude.
Kaffe: En frisk plet kan som regel fjernes med vand. Ellers gøres pletten våd med rent vand og bearbejdes med vand tilsat ufarvet opvaskemiddel, l spsk. pr. l dl vand. Væddes og tørres. Var der mælk eller fløde i kaffen, må man efterfølgende behandle pletten som en fedtplet.
Kuglepen og spritstifter: Pletten bearbejdes med sprit eller renset benzin. Væddes efter med rent vand og tørres med klude. Kan være vanskelige at fjerne.Rengøringsfirmaer Gilleleje eksempel:

Nordsjællands Erhvervs-Rengøring
Husmandsvejen 32
3250 Gilleleje
CVR: 26001722
Tlf. 48354469
Nordkosten Service
Græsted Park 6
3250 Græsted
CVR: 36342811
www.nordkosten.dk
Timms Ejendomsservice
Trehøis-Åsen 13
3250 Gilleleje
CVR: 34551103
Tlf. 24236217


© 2019 - www.billighaandvaerker.dk - Kontakt