Rengøring Gilleleje

  • Rengøring Gilleleje - Modtag 3 tiptop tilbud
  • Indsend skemaet online, få ca 13 pct i rabat
  • Bestil solid billig rengøringsprof.

Få 3 Rengøring Gilleleje tilbud

Vi dækker også disse
veje i Gilleleje

Klokkervang
Nellikevej
Mosesvinget
Horsevænget
Hulsøvej
Lille Skovvej
Klintevangen
Overdrevsvej
Jørgensvej
Pårupvej
Nerievej
Humlevænget
Møllegade
Morbærvej
Klitvej
Mosevangen
Kringelholm
Nydams-Ager
Havregårdsvej
Markvænget

Billig rengøring Gilleleje - Få gratis 3 skræddersyede tilbud

Indtast din Rengøring Gilleleje opgave i tekstskemaet på ca 4-7 minutter så finder vi de bedstegnede reggøringsfirmaer med de bedste tilbud til dig. Vores netværk af samarbejdspartnere består af både større rengøringsfirmaer og små selvstændige iværksættere så vi finder nemt den helt rigtige til din rengøringsopgave.
De rengøringsmidler vore partnere benytter, indholder ikke skadelige kemikalier. De kemikaliefri rengøringsmidler anvendes overalt, uden at det går ud over kvaliteten eller renligheden. Alle standarder følges, som stiller krav til fuldstændig bionedbrydelighed og de særligt udvalgte testmetoder.
Du kan derfor stole på, at dit hjem eller arbejdsplads får et kemikaliefrit og allergivenligt miljø. Gulvkluden checkes løbende, for at overholder disse internationale standarder. Udover at opsamle skidt, så gør gulvmåtter også gulvet mere sikkert at træde på, så man undgår faldulykker på våde og/eller glatte gulve.

Rengøring af pletter

Cola: Sug først pletten op med en tør klud. Bearbejd derefter pletten med en opløsning af vand og opvaskemiddel, 1 tsk. pr. 1 dl vand. Væd efter med rent vand og tør med tørre klude.
Farvede pletter: F.eks. saft, syltetøj, rødbedesaft, rødvin, tomatketchup, sennep. Sug først pletten op med en tør klud. Bearbejd derefter pletten med en opløsning af vand og ufarvet opvaskemiddel, 1 tsk. pr. 1 dl vand. Væd efter med lidt ufarvet husholdningseddike og rent vand. Tør med tørre klude.
Fedtede pletter: F.eks. smør, margarine, fedt og mayonnaise. Fjern så meget af pletten som muligt med en tør klud og gnid derefter pletten med vand tilsat salmiakspiritus, 1 tsk. pr. 1 dl vand. Gnid efter med rent vand og tør med tør klud. Fedtpletter kan evt. fjernes med renset benzin, men vær opmærksom på brandfare og indåndingsproblemer.

Chokolade, fugleklatter og kaffe

Chokolade: Skrab evt. chokoladerester af med en sløv kniv og bearbejd chokoladepletten med vand tilsat 1 teskefuld ufarvet opvaskemiddel i forholdet 1:1 og et par dråber salmiakspiritus. Væd efter med rent vand og tør op med tørre klude.
Fugleklatter: Skrab så meget af sorn muligt med en sløv kniv og bearbejd pletten med vand tilsat ufarvet husholdningseddike, 1 spsk. pr. 1 dl vand. Væd efter med rent vand og tør op med tørre klude.
Kaffe: En frisk plet kan som regel fjernes med vand. Ellers gøres pletten våd med rent vand og bearbejdes med vand tilsat ufarvet opvaskemiddel, l spsk. pr. l dl vand. Væddes og tørres. Var der mælk eller fløde i kaffen, må man efterfølgende behandle pletten som en fedtplet.
Kuglepen og spritstifter: Pletten bearbejdes med sprit eller renset benzin. Væddes efter med rent vand og tørres med klude. Kan være vanskelige at fjerne.

Få 3 Rengøring Gilleleje tilbud


Tilfældig rengøring fra 3250

Timms Ejendomsservice
Trehøis-Åsen 13
3250 Gilleleje
CVR: 34551103
Hjemmeside
Nordsjællands Erhvervs-Rengøring
Husmandsvejen 32
3250 Gilleleje
CVR: 26001722
Hjemmeside
Ørholm Rengøring
Søborggårdsvej 12
3250 Gilleleje
CVR: 51097718
Hjemmeside