Billighaandvaerker.dk

Rengøring Gribskov


Veje 3220 Gribskov

Lundebjergvej
Tibirkebro
Højbohusvej
Spættestien
Klammerhøj
Pyramidestien
Markvej
Ved Kirken
Kildegårdsvej
Stokkevej
Julsgårdsvej
Victor Bendix Vej
Nordre Strandvej
Sørøjlsvænget
Kornmodsvej
Haarlandsvænget
Johs V Jensens Vej
Skydehaven
Hørmarken
Tisvilde Bygade

Find god og seriøs rengøring Gribskov - Få 3 tilbud - gratis!

Vi har hjulpet rigtig mange i Gribskov kommune med at skaffe 3 tilbud på rengøring og vi kan også skaffe et til dig. Hvis du beskriver, hvad det er for rengøring, du søger i tekstformularen, så finder vi 3 relevante rengøringsfirmaer i Gribskov kommune, der får lov til at udarbejde et ekstraordinært godt tilbud på rengøring til dig.
Vores rengøringspartnere tilbyder forskellige løsninger inden for både erhvervs- og privatrengøring. Til erhvervskunder tilbydes kvalitetsrengøring, som passer perfekt til den enkelte virksomhed. Til private leveres effektiv rengøring, uanset om det er børneværelset, trappen eller hele huset, der trænger til en kærlig hånd.
Her får du 3 eminente tilbud fra engagerede rengøringsfirmaer.Vi finder de bedste rengøringsassistender i Gribskov, da vi samarbejder med de bedste rengøringsfirmaer i Danmark. På denne måde kan du spare tid og penge. Brug vores gratis onlineservice og få et super rent hjem.

Fjernelse af pletter

Jo hurtigere en plet fjernes, des lettere går det, og chancen for et godt resultat er god. De fleste pletter kan fjernes med vand og en smule ufarvet rengøringsmiddel. Der er dog mere genstridige pletter. Pletoversigten er beregnet til pletaftagning på gulvtæpper og polstrede møbler.
Den kan dog også bruges, hvis man har fået en vanskelig plet på et stykke tekstil. De fleste pletter går af i almindelig vask, men er stoffet meget plettet, kan det være en ide at forbehandle tøjet ved brug af pletoversigten.

Alkohol, avocado og selvantændelse

Alkohol: F.eks. likør, øl, hvidvin (rødvin, se farvede pletter). Sug først væsken med en tør klud, brug derefter en tynd eddikeopløsning, 1 spsk. pr. 1 dl vand, og bearbejd pletten med det. Tør efter med rent vand og sug efter med rene klude.
Avocado: Skrab evt. rester af med en sløv kniv og bearbejd avocado pletten med en opløsning af ufarvet opvaskemiddel og vand - 1 dl vand til 1 teskefuld opvaskemiddel.
Selvantændelse: Nogle stoffer kan bryde i brand af sig selv, da der ved påvirkning af luftens ilt kan opstå varmeudviklende processer i stoffet. Et kendt eksempel er den tørrende olie, linolie. Hvis en klud med linolie påvirkes af ilt kan der opstå varme, og kluden kan bryde i brand. Derfor skal klude, der har været brugt til linolie og lignende midler eller produkter, pakkes ind i en tætsluttende dåse og kasseres.Erfarne rengøringsfirmaer fra postnr. 3220

Malene Thaarup Hedetoft
Rosenbakken 6
3220 Tisvildeleje
CVR: 34863938
HDP Service
Brentingevej 25
3220 Tisvildeleje
CVR: 26678137
Tlf. 48702801
J.D.S. Ejendomsservice
Borshøjvænget 4
3220 Tisvildeleje
CVR: 31318742
Tlf. 28564402


© 2019 - www.billighaandvaerker.dk - Kontakt