Rengøring Høje-taastrup

  • Rengøring Høje-taastrup - Modtag 3 solide tilbud
  • Udfyld skemaet online, få ca 30 % i rabat
  • Få reel billig rengøringspartner

Vi dækker også
postnummer 2630

Nybølle Vad
Berings Gade
Banestrøget
Femkanten I
Egekrattet
Hindbærhegnet
Cirklen E
Kongsgården
Grønnevej
Gyvelhegnet
Palmelunden
Lindevej
Kirkestien
Frøgård Alle
Rødhøjgårdsvej
Gartnerparken
Firkanten F
Gammel Bygade
Møllergården
Parkvej

Billig rengøring Høje-Taastrup. Få 3 gratis tilbud fra fagfolk

Erfarne specialister fortsætter med at rengøre i Høje-Taastrup. Det er ikke nødvendigt for dig at bruge tid på at jage en person til at gøre rent i dit hjem. Spar dine muligheder og penge, mens du tænker i alt det en professionel, der kan gøre det muligt for dig at få dit eget rene hjem.
Som vores ærede kunde finder vi rengøringsvirksomheder, der gerne gør rent for dig. Vi giver dig mulighed for at bruge vores gratis tjeneste i dag. Nyd denne unikke service, og få 3 nuværende tilbud på rengøring i Høje-Taastrup. Du kan få en flot rabat på måske 25 procent med 3 gratis rengøringstilbud.
Vi er blevet etableret for at forbinde med dig med lokale rengøringsfirmaer til den billigste pris. Undgå at bruge al din sparsomme tid - indtast din rengøringsopgave i formularen og indhent 3 gratis bæredygtige tilbud. Lad os arbejde for at bestemme for dig og få dit hjem i enhver ren tilstand.

Rengøring af Køleskabe/svaleskabe

Hvis skabet ikke er selvafrimende, skal det afrimes, nár rimlaget er 2 mm tykt. Hold i øvrigt øje med om afrimningen fungerer. Under kølelegemet sidder et overløbshul, der skal være åbent og frit, så det fordampede vand kan komme ud. Er hullet af en eller anden grund tilstoppet, må det renses med en vatpind.
Når skabet skal gøres rent, tømmes det og hylder og riste tages ud. Skabet vaskes indvendigt med vand tilsat universal rengøringsmiddel. Brug en børste til hylderillerne. Lågens tætningsliste afvaskes med samme middel og aftørres grundigt og til slut aftørres skabets yderside.
Hylder og riste afvaskes i vasken ved brug af børste og klud og skabet kan fyldes igen. NB. Lugter skabet dårligt, kan man, efter at skabet er vasket, bruge et desinfektionsmiddel, men det er vigtigt efterfølgende at vaske det af med rent vand. Kan skabet trækkes ud, bør man gøre det et par gange om året.

Rengøring af køkkenredskaber, lamper og microbølgeovne

Små og store køkkenredskaber fremstillet af plast, metal og træ kan gå i den almindelige opvask. Vær opmærksom på, at aluminium bliver farvet mørkt i opvaskemaskiner, ligesom galvaniseret jern (som visse sigter er lavet af) kan ruste. Træredskaber kan udtørre ved opvask, men kan gnides ind i madolie indimellem.
Lavtsiddende lamper, f.eks. under overskabe, aftørres ved den almindelige rengøring, mens højtsiddende lamper indgår i den grundige rengøring. Det kan være nødvendig at bruge en høj koncentration af rengøringsmiddel i vandet, da det almene køkkensnavs har en fedtet substans. Brug universal rengøringsmiddel.
Mikrobølgeovne holdes ren og fedtfri ved jævnlig aftørring med hárdtopvredet klud i vand med universal rengøringsmiddel. Glaspladen i bunden af ovnen tages ud og vaskes af som ved almindelig opvask. En del rengøring kan undgås ved altid at overdække maden inden opvarmning.

Eksempel på Høje-taastrup rengøring

Anders Andersens Rengøring
Rugvænget 40
2630 Taastrup
CVR: 40319328
Hjemmeside
FA Rengøring
Taastrupgårdsvej 129
2630 Taastrup
CVR: 39826380
Hjemmeside
Lerche Service
Lindevangshusene 44
2630 Taastrup
CVR: 37354325
Hjemmeside