Rengøring Hørsholm

  • Rengøring Hørsholm - Indhent 3 kontante tilbud
  • Anvend tilbuds skemaet, få rabat: (18 %)
  • Modtag velrenommeret billig rengøringsarbejde

Veje 2970 Hørsholm

Kokkedalsvej
Christianshusvej
Annettevej
Erantisvej
Gl Byvænge
Hasselparken
Grønsøvej
Dr Neergaards Vej
Grønnevang
Markvænget
Gunderødvej
Mejsevej
Dronningedammen
Akacievej
Johannevej
Hartvig-Møllers Vej
Barakstien
Landsbyen
Langeltevej
Deputat Vænge

Rengøring Hørsholm. Få 3 billige tilbud med 22% rabat

Modtag fleksibel assistance til udførelse af dine udsatte rengøringsopgaver til yderst gode priser. Mangler du en kvalitetsbevidst og velrenommeret rengøringsassistent i 2970 Hørsholm kommune?. Vi fremsender gratis de rigtige tilbud på din rengøringsopgave i Hørsholm kommune fra arbejdsvillige rengøringsfirmaer.
Inden for to-tre dage kontakter de 3 bedste rengøringsvirksomheder dig med deres brugbare pristilbud. Vi lokaliserer 100% gratis og nemt tre drøngode specialtilbud i Hørsholm kommune fra professionelle rengøringsfirmaer. Du har ramt onlinesiden Billighaandvaerker.dk - stedet hvor man let kan indhente 2-3 perfekte rengøringstilbud.
Leder du efter en topmotiveret og 1. klasses rengøringsassistent i postnr 2970 Hørsholm kommune? Det er nemt og hurtigt at bruge herværende internetportal. Det kan gøres på max 8 min at fortælle om opgaven i rengøringsassistentskemaet og indsende den til videre behandling.

Rengøring af lofter

Lofter rengøres en gang årligt, evt. to, hvis der er mange rygere i huset. Malede lofter holder sig pæne længe, hvis de rengøres regelmæssigt, men tobaksrøg, røg fra stearinlys, brændeovn eller pejs kan afsætte snavs, der kan være vanskeligt at fjerne. Er loftet meget snavset, kan det, efter en afvaskning i grundrens, males.
Nedfejning af lofter
Brug støvsuger med skaft og børstemundstykke eller en langskaftet kost omviklet med en ren blød klud, Loftet kan fejes ned et par gange om året, eller hvis der er synlig spindelvæv eller anden snavs. Begynd i en ende, helst der, hvor der er det største lysindfald. Fej derefter i lange lige baner til rummets anden side. Fej tilbage med et lille overlap. Kluden skiftes eller vendes undervejs. Er loftet meget snavset, er det en fordel at begynde hver ny bane ved"begyndelses enden, så man får et mere ensartet resultat.

Afvaskning af lofter

Det er besværligt at arbejde i højden og over hovedhøjde. Det er bedst at arbejde fra en stige i passende højde eller fra et bord, som er solidt og omhyggeligt afdækket. Arbejd så vidt muligt foran kroppen. Før enhver afvaskning er det vigtigt, at lofterne er fejet ned for løst støv og spindelvæv.
Plastmalede lofter med eller uden stuk: Det er meget vigtigt at arbejde systematisk, så den ene afvaskede bane overlapper den anden, derved opnås et ensartet resultat. Kalkede gipslofter med eller uden stuk: Tåler ikke meget vand og rengøringsmidler, så man må tørre dem over.
Både ved indretning og når der arbejdes, skal der tages hensyn til sikkerheden. Man skal kunne færdes sikkert og trygt:
  • Gulve skal være skridsikre
  • Trapper og vinduer sikrede
  • El- og vandinstallationer forskriftsmæssigt installeret

Eksempler på rengøringsfirmaer fra postnr. 2970

​Clean Ejendomsservice
Ringvej 57
2970 Hørsholm
CVR: 14930493
www.clean-ejendomsservice.dk
Raus-lugt.dk
Mågevej 32
2970 Hørsholm
CVR: 26274583
www.raus-lugt.dk
R.E.N Gruppen IVS
Skovkanten 278
2970 Hørsholm
CVR: 37253596
Tlf. 91643222