Rengøring Hørsholm

  • Rengøring Hørsholm - Bestil 3 gennemarbejdede tilbud
  • Udfyld skemaet online, få ca 22 pct i rabat
  • Få erfaren billig rengøringsservice

Få 3 Rengøring Hørsholm tilbud

Veje 2970 Hørsholm

Kongevejs-Centret
Gunderødvej
Hasselparken
Fremtidsvej
Hyldestykket
Dronningedammen
Lågegyde
Boelsvang
Hjortholm Have
Dianas Have
Mejsevej
Anemonevej
Bakkehave
Lindevænget
Gøngevangen
Forsythiavej
Mellemvang
Duevej
Blegehusvej
Firhusvej

Rengøring Hørsholm. Få 3 billige tilbud med 22% rabat

Vil du også gerne have et ekstraordinært tilbud på rengøring i Hørsholm? Så kan vi hjælpe dig - helt gratis. Indtast din rengøringsopgave via skemaet sammen med dine kontaktoplysninger. Vi udsender opgaven til relevante rengøringsfirmaer i Hørsholm, der herefter præsenterer hver deres eminente tilbud for dig.
Du vælger som kunde selv om hovedrengøringen skal gennemføres over flere gange, f.eks ved at aftale et fast time forbrug eller om en totalrengøring skal gennemføres ved første besøg. Kraftige kalkaflejringer fjernes f.eks. ofte med fordel over flere gange. Ellers kan det kræve et uforholdsmæssigt stor tidsforbrug.
Der er ingen grund til at spilde tid på at finde rengøringshjælp i Hørsholm. Spar dine penge, mens du overvejer de kræfter, der kan involvere dig med dit ekstraordinære hjem. Vi tilbyder dig mulighed for at bruge denne gratis service i dag. Lad os arbejde så meget som muligt og få dit hjem i enhver ren tilstand.

Rengøring af lofter

Lofter rengøres en gang årligt, evt. to, hvis der er mange rygere i huset. Malede lofter holder sig pæne længe, hvis de rengøres regelmæssigt, men tobaksrøg, røg fra stearinlys, brændeovn eller pejs kan afsætte snavs, der kan være vanskeligt at fjerne. Er loftet meget snavset, kan det, efter en afvaskning i grundrens, males.
Nedfejning af lofter
Brug støvsuger med skaft og børstemundstykke eller en langskaftet kost omviklet med en ren blød klud, Loftet kan fejes ned et par gange om året, eller hvis der er synlig spindelvæv eller anden snavs. Begynd i en ende, helst der, hvor der er det største lysindfald. Fej derefter i lange lige baner til rummets anden side. Fej tilbage med et lille overlap. Kluden skiftes eller vendes undervejs. Er loftet meget snavset, er det en fordel at begynde hver ny bane ved"begyndelses enden, så man får et mere ensartet resultat.

Afvaskning af lofter

Det er besværligt at arbejde i højden og over hovedhøjde. Det er bedst at arbejde fra en stige i passende højde eller fra et bord, som er solidt og omhyggeligt afdækket. Arbejd så vidt muligt foran kroppen. Før enhver afvaskning er det vigtigt, at lofterne er fejet ned for løst støv og spindelvæv.
Plastmalede lofter med eller uden stuk: Det er meget vigtigt at arbejde systematisk, så den ene afvaskede bane overlapper den anden, derved opnås et ensartet resultat. Kalkede gipslofter med eller uden stuk: Tåler ikke meget vand og rengøringsmidler, så man må tørre dem over.
Både ved indretning og når der arbejdes, skal der tages hensyn til sikkerheden. Man skal kunne færdes sikkert og trygt:
  • Gulve skal være skridsikre
  • Trapper og vinduer sikrede
  • El- og vandinstallationer forskriftsmæssigt installeret

Få 3 Rengøring Hørsholm tilbud


Eksempler på Hørsholm rengøring

Nicoles hjemmeservice
Syrenvej 6 B
2970 Hørsholm
CVR: 86811618
Hjemmeside
T. Rengøring
Kokkedalsvej 27 A
2970 Hørsholm
CVR: 26409977
Hjemmeside
​Clean Ejendomsservice
Ringvej 57
2970 Hørsholm
CVR: 14930493
Hjemmeside