Rengøring Haderslev

  • Rengøring Haderslev - Modtag 3 fleksible tilbud
  • Udfyld skemaet online, spar ca 10 procent
  • Modtag erfaren billig rengøringsassistance

Eksempler på
vejnavne Haderslev

Holger Drachmanns Vej
Nystadvej
Hoptrup Hovedgade
Kystvejen
Petersmindevej
Nørre Vilstrup Bygade
Pladsgade
Kongevej
Moltrup Landevej
Ole Rømers Vej
Kildager
Hørregårdsvej
Lærkevej
Kelstrup Skovvej
Hybenvej
Klintevej
Langtoften
Lansenervej
Kvistrupvej
Lille Slagtergade

Rengøring Haderslev – Bestil 3 gratis tilbud til en god pris

Hvor får du mest for pengene, når du skal vælge et rengøringsfirma i Haderslev til din rengøringsopgave? Vi giver dig 3 godkendte og uforpligtende tilbud på rengøring, så du selv kan sammenligne priser på privatrengøring i Haderslev området.​ Uanset hvor i Sønderjylland opgaven skal udføres, kan vi tilbyde vores service.
Til den første rengøring oplyser du rengøringshjælpen om eventuelle særlige remedier til rengøring af specifikke steder i dit hjem. Det giver rengøringsassistenten de bedste forudsætninger for at levere en effektiv og tilfredsstillende rengøring. Med rengøringshjælp slipper du for selv at få sorte fingre og sved på panden.
Husk at medarbejderen aldrig før har været i dit hjem, så gennem god kommunikation får du præcis den hjælp, som du ønsker i hverdagen. Stuer, værelser og gange rengøres altid. Afhængig af hvor meget tid I har aftalt til opgaven, bliver overflader aftørret med en fugtig klud og gulvene vasket.

Damprengøringsmaskine

Rengøringsmaskine til rengøring med damp. Maskinen er en dampgenerator, som omdanner vand til damp. Det er muligt at få maskiner til både privat og professionelt brug. Princippet er i begge tilfælde det samme; I damperens kedel opvarmes vandet under tryk til l40-l50 C.
Fra kedlen ledes dampen gennem en slange og et håndgreb, hvorpå der sidder en betjeningsknap, der kan regulere dampmængden. På håndgrebet monteres forskellige mundstykker udviklet til forskellige typer af rengøringsopgaver.
Det kan være børstemundstykker i forskellige udformninger og størrelse, vindueskrabere eller en dysse. Afhængig af rækkevidde kan der mellem håndgrebet og mundstykkerne monteres et eller flere skaftstykker. Pa de forskellige børstemundstykker kan monteres klude. Antal og type af mundstykker, klude og andet tilbehør varierer fra model til model.

Damprengøringsmaskine (fortsat)

Dampens temperatur falder på dens vej fra kedlen til en udgangstemperatur på 80-lOO C afhængig af maskinens størrelse og kapacitet. Valg af type og model, og dermed kapacitet, tryk, kedel- og udgangstemperatur afhænger af, om det er til privat eller professionelt brug.
Man skal i begge tilfælde være opmærksom på, at man kan brænde sig på dampen. Det er især ved mundstykkerne, man skal være forsigtig, men også skaftstykkerne kan blive varme. Desuden skal man huske, at brugen af damprengøringsmaskinen kræver adgang til stikkontakt.
Glem ikke at undersøge tryk- og sikkerhedsforanstaltninger og vær sikker på, at der findes en grundig og forståelig instruktionsbog. Vurder hvad det medfølgende tilbehør og evt. ekstraudstyr kan bruges til i forbindelse med den daglige rengøring.

Rengøringsfirmaer Haderslev eksempler:

GR Rengøring
H.C. Ørsteds Vej 2 A
6100 Haderslev
CVR: 21778672
www.gr-rengoring.dk
Gittes Hjemmeservice
Badstuegade 16
6100 Haderslev
CVR: 31955947
www.gitteshjemmeservice.dk
Rent Med Hjertet
Lysmosen 2
6100 Haderslev
CVR: 37175587
www.facebook.com/496904977160488