Billighaandvaerker.dk

Rengøring Halsnæs


3310 Halsnæs
vejnavne

Myrbjergvej
Brøndgravervej
Bakkesvinget
Bakkedraget
Maxivej
Anekærvej
Akelejevej
Gåsevej
Bavnager
Dalsvinget
Fabriksvej
Fasanstien
Peder Andersensvej
Langs Hegnet
Kornblomstvej
Nordvej
Kildesvinget
Birkevænget
H.J. Henriksens Vej
Hermelinvej

Spar op til 20% på rengøring Halsnæs - Modtag 3 rare tilbud

Du kan allerede nu udfylde tekstskemaet, for at modtage dine 3 gratis tilbud på rengøring i Halsnæs. Indsend din rengøringsopgave her på Billighaandvaerker.dk. Når din opgave er modtaget, begynder vi på arbejdet med at finde 3 rutinerede rengøringsfirmaer, der får lov til at komme med tilbud på opgaven.
Under den daglige rengøring i hjemmet er det sjældent, at der er tid til at komme helt i bund - og det er heller ikke nødvendigt. Men et par gange om året er det en god idé at komme helt i bund med rengøringen afhængigt af, hvor beskidt der er blevet. Denne rengøring bliver ofte "glemt" fordi det kan være hårdt arbejde.
I Halsnæs kommune står pålidelige rengøringsfirmaer klar i startboksen til at påbegynde rengøringen. Der er ikke behov for at bidrage med at lede efter en rengøringsassistent for at rengøre dit hjem. Som vores respekterede kunde fremmer vi uundgåeligt rengøringsforhold med dig. Få 3 eminente tilbud!

Rengørings- og plejemidler

Der er sket en stor udvikling fra opdagelsen af de naturlige sæber til de moderne sammensatte rengøringsmidler. Formålet med udviklingen har været at frembringe midler, der både er effektive, lette at håndtere og miljøvenlige.
De første rengørings- og vaskemidler blev fremstillet på basis af naturlige fedtstoffer. Fedtstofferne blev forsæbet ved hjælp af baser/alkalier. De midler var og er absolut effektive og fjerner snavs. Alle såkaldte fedtsyresæber vil imidlertid danne kalksæbe, som lægger sig som en film på det, der gøre rent eller vaskes.
Kalksæben har sine fordele. Den er fordelagtig på ubehandlede træoverflader, åbne keramiske overflader - eller uldent tøj. Til gengæld er det ikke heldigt, når glas, keramik, metal eller plast skal være klart og skært.

Almindeligt forekommende rengøringsmidler

De syntetisk fremstillede rengørings- og vaskemidler, der anvendes i dag, er sammensat af flere forskellige komponenter, så de dels kan opløse og fastholde snavs, dels binde vandets kalk. De er letopløselige og bruges til glatte og blanke overflader. Mangfoldigheden af rengørings- og plejemidler er stor. Her er en alfabetisk liste over de mest almindeligt forekommende midler.
Afløbsrens: Et stærkt alkalisk rengøringsmiddel, der kan opløse slam i afløbsrør. Ved brug er det vigtigt at følge brugsanvisningen nøje. Det er et middel, der skal faremærkes.
Bonevoks: Et plejemiddel fremstilles af naturlige voksarter opløst i et opløsningsmiddel. Voksen trænger ind i overfladen som et beskyttende lag. Da det er muligt at bone voksen, dvs. gnide den kraftigt med et tykt stykke filt, bliver overfladen blank. l dag fremstilles der også bonevoks men på syntetisk basis. Følg altid brugsanvisningen.Vi opsporer de bedste rengøringsfirmaer

Asminderød hjemmeservice
Fabriksvej 15
3310 Ølsted
CVR: 27150470
Tlf. 46549510
Vi-Ren Rengøring
Frederikssundsvej 237
3310 Ølsted
CVR: 12645473
www.viren.dk
M2Clean
Amtsvejen 16
3310 Ølsted
CVR: 29647445
www.m2clean.dk


© 2019 - www.billighaandvaerker.dk - Kontakt