Rengøring Haslev

  • Rengøring Haslev - Indhent 3 idelle tilbud
  • Indsend formularen online, få ca 33 procent i rabat
  • Modtag potentiel billig rengøringsservice

Eksempler på
4690 vejnavne

Røn Alle
Villavej
Lupinvej
Villa Gallinavej
Piberhusvej
Videbæksvej
Violvej
Jernbanegade
Jens Chr. Skous Vej
Vibevej
Rugvænget
Højbakken
Savskærerivej
Møllehøjen
Spurvehøjen
Vibeeng Alle
Rysagervej
Tårnhusvej
Troelstrup Bygade
Kirkevænget

Få 3 velegnede tilbud på rengøring Haslev og spar 30 %

Det kan være noget af en udfordring at finde en rutineret og samtidig billig rengøringsassistent i Haslev. Løsningen er at overlade dette arbejde til os, og lade os lokalisere de bedste og billigste tilbud på rengøring i Haslev til dig. Vi tilbyder - helt gratis - at skaffe 3 knaldtilbud på din rengøringsopgave.
Det er garanteret at udtrykke, at du er urimeligt kompenseret for tabt tid med, hvilket gør det svært at rengøre dit hjem? Hader du at rengøre dit hus? Vi forbinder dig med et gavnligt forhold til lokale rengøringsfirmaer. Du bør overveje det tidsforbrug, der er forbundet med at finde faglært arbejdskraft til at gøre rent.
Vore partnere er også specialister i rensning af tæpper. Grundet det minimale forbrug af kemikalier og vand, er tæpperne normalt tørre efter blot 30-40 min. og kan derfor benyttes ganske kort tid efter rensningen. Den korte tørretid betyder, at metoden er velegnet i lokaler med meget trafik dagen igennem.

Skimmelsvampe

Flercellede mikroorganismer med en trådformet forgrenet struktur. De trives i fugtig luft og ved forholdsvis lave temperaturer, hvor svampe og deres sporer formerer sig. Skimmelsvampe danner større eller mindre synlige skimmellag, der varierer i farve fra sort, gul- og grønlige lag.
Skimmelsvampe kan forekomme i fugtige badeværelser, vindueskarme og på fugtige vægge og fjernes let med et universal rengøringsmiddel eller eddike. Hvis angrebet er stort, fjernes skimmelsvampe først med et stykke køkkenrulle, derefter ved en grundig afvaskning evt. efterfulgt med brug af et desinficerende middel.
Skoldning en rengøringsmetode, hvor en genstand overhældes med kogende vand, hvorved de fleste mikroorganismers vækst hæmmes. For at der skal foregå et effektivt drab, skal der være en kontakttid på mindst 5 minutter.

Arbejdstakt og arbejdsøkonomi

Arbejdstakt er et udtryk, der bruges i forbindelse med fastsættelse af tidsforbrug ved et givent stykke rengøring arbejde. Arbejdstakt 100 svarer til et normalt arbejdstempo med øvet rutine og god dygtighed. Ved tempo forstas hastighed og bevægelse. Ved rutine forstås, at de enkelte arbejdsmetoder har været gennemført mange gange. Ved dygtighed forstås anlæg for at bruge de tillærte rutiner.
Arbejdsøkonomi er læren om, hvordan man tilrettelægger arbejdet, så rengøring, redskaber, maskiner, midler, arbejdsmetoder og tid udnyttes på den mest hensigtsmæssige og mindst belastende måde. Ordet økonomi betyder anskaffelse, forvaltning og anvendelse. Arbejdsøkonomi handler om forvaltning og anvendelse af det arbejdende menneske og på hvilken måde arbejdet tilrettelægges og udføres.

Vi opsporer de bedste rengøringsfirmaer

Danske Rengøring
Egevej 6
4690 Haslev
CVR: 29349851
www.danske-ren.dk
MasterService IVS
Rosenvænget 4
4690 Haslev
CVR: 36967382
www.masterservice.dk
Renohvidt
Hjortevej 8
4690 Haslev
CVR: 18775409
www.renohvidt.dk