Rengøring Hellerup

  • Rengøring Hellerup - Modtag 3 gennemarbejdede tilbud
  • Anvend formularen online, få rabat: (11 %)
  • Find velrenommeret billig rengøringsassistance

Eksempler på veje
fra Hellerup

Kildegårdsvænget
Callisensvej
Baldrianvej
Brodersens Alle
Melvillevej
Bakkedal
Havsgårdsvej
Barsehøj
Ellemosevej
Nordkrog
Norgesmindevej
Bryggertorvet
C V E Knuths Vej
Kildedalen
Niels Andersens Vej
Birkehøj
Lundeskovsvej
Cottagevej
Bøgevej
Marievej

Rengøring Hellerup - Indsend opgaven og få 3 tilbud ✎

Brug nogle minutter på at fortælle os, hvad det er for en rengøringsopgave i Hellerup, du har brug for hjælp til. Beskriv gerne opgaven detaljeret, så kan vi bedre matche din opgave med de bedstegnede rengøringsfirmaer. De kontakter dig direkte med prima tilbud på opgaven. Det koster dig 0,- kr at få disse tilbud.
Er du i øvrigt klar over, at private har mulighed for at udnytte bogligjobordningen til skattemæssigt fradrag for udført arbejdsløn. Dermed kan du som privatkunde spare en del på arbejder, hvor mange vælger at prioritere jobkarrieren frem for rengøring i hjemmet. Rensning og vask af tæpper, gardiner, persienner m.m.
Vi aktiverer dit rengøringsarrangement med tilhørsforholdene og lader relevante firmaer i Hellerup forstå din opgave. Vi vil love dig at få det bedste rengøringstilbud til en fornuftig pris, hvorpå vi overleverer dig 3 gratis rengøringstilbud fra vores mesterrengøringsforbindelser. Få dit hjem upåklageligt rent.

Rengøring af vægge

De indvendige vægge i en bygning er som regel pudsede eller gipsplader. I rengøringsmæssig sammenhæng er det imidlertid vægbeklædningen, der er det interessante. Vægge kan beklædes med tapet, træpaneler eller fliser. Det er vigtigt at vælge en vægbeklædning, der passer til rummets brug, men også noget, der opfylder de æstetiske krav.
Er væggene udsat for røg eller vanddampe i f.eks. køkken eller bad er det praktisk, at væggene er vaskbare. l egentlige vådrum skal væggene være vandtætte. Tapet findes i mange kvaliteter, nogle tåler aftørring med en fugtig klud, mens andre kun kan tåle at blive fejet ned.
Malede tapeter og væv kan afhængig af malingens glans tåle fugtig aftørring. En maling med høj glans tåler våd afvaskning og er derfor praktisk i f.eks. køkkenet. Træpaneler rengøres i henhold til deres overfladebehandling, mens fliser og plastlaminatbelægninger tåler våd afvaskning.

Rengøring af døre

Udvendige døre
Karakteristisk for udvendige døre er, at overfladebehandlingen er af algørende betydning for vejrbestandigheden og dermed for dørens holdbarhed. Det er også overfladebehandlingen, der afgør, hvordan udvendige døre skal rengøres og vedligeholdes.
Indvendige døre
Hovedformålet med de indvendige døre er, at de isolerer for lyd og eventuel træk imellem rummene. Det er overfladebehandlingen, der afgør, hvordan døren skal rengøres:
Almindelig rengøring: Hele dørfladen aftørres jævnligt med klud opvredet i vand tilsat universal rengøringsmiddel eller en mikrofiberklud. Vær opmærksom på området over og under dørgrebet, hvor der kan være fingermærker. Disse mærker kræver ofte lidt ekstra knofedt og kan selvfølgelig fjernes, uden at hele døren aftørres.

Eksempler på Hellerup rengøring

Paus Service Aps
Blidahpark 37
2900 Hellerup
CVR: 33388624
Hjemmeside
Hellerup Ejendomsservice ApS
Kildegårdsvej 8C
2900 Hellerup
CVR: 16340707
Hjemmeside
Delfin Rengøring ApS
Strandvejen 100
2900 Hellerup
CVR: 20805498
Hjemmeside