Rengøring Hellerup - Modtag 3 populære tilbud
Indsend opgaveskemaet, spar ca 19 %
Find fleksibel billig rengøringsperson

Rengøring Hellerup - Indsend opgaven og få 3 tilbud ✎

Brug nogle minutter på at fortælle os, hvad det er for en rengøringsopgave i Hellerup, du har brug for hjælp til. Beskriv gerne opgaven detaljeret, så kan vi bedre matche din opgave med de bedstegnede rengøringsfirmaer. De kontakter dig direkte med prima tilbud på opgaven. Det koster dig 0,- kr at få disse tilbud.
Er du i øvrigt klar over, at private har mulighed for at udnytte bogligjobordningen til skattemæssigt fradrag for udført arbejdsløn. Dermed kan du som privatkunde spare en del på arbejder, hvor mange vælger at prioritere jobkarrieren frem for rengøring i hjemmet. Rensning og vask af tæpper, gardiner, persienner m.m.
Vi aktiverer dit rengøringsarrangement med tilhørsforholdene og lader relevante firmaer i Hellerup forstå din opgave. Vi vil love dig at få det bedste rengøringstilbud til en fornuftig pris, hvorpå vi overleverer dig 3 gratis rengøringstilbud fra vores mesterrengøringsforbindelser. Få dit hjem upåklageligt rent.

Rengøring af vægge

De indvendige vægge i en bygning er som regel pudsede eller gipsplader. I rengøringsmæssig sammenhæng er det imidlertid vægbeklædningen, der er det interessante. Vægge kan beklædes med tapet, træpaneler eller fliser. Det er vigtigt at vælge en vægbeklædning, der passer til rummets brug, men også noget, der opfylder de æstetiske krav.
Er væggene udsat for røg eller vanddampe i f.eks. køkken eller bad er det praktisk, at væggene er vaskbare. l egentlige vådrum skal væggene være vandtætte. Tapet findes i mange kvaliteter, nogle tåler aftørring med en fugtig klud, mens andre kun kan tåle at blive fejet ned.
Malede tapeter og væv kan afhængig af malingens glans tåle fugtig aftørring. En maling med høj glans tåler våd afvaskning og er derfor praktisk i f.eks. køkkenet. Træpaneler rengøres i henhold til deres overfladebehandling, mens fliser og plastlaminatbelægninger tåler våd afvaskning.

Rengøring af døre

Udvendige døre
Karakteristisk for udvendige døre er, at overfladebehandlingen er af algørende betydning for vejrbestandigheden og dermed for dørens holdbarhed. Det er også overfladebehandlingen, der afgør, hvordan udvendige døre skal rengøres og vedligeholdes.
Indvendige døre
Hovedformålet med de indvendige døre er, at de isolerer for lyd og eventuel træk imellem rummene. Det er overfladebehandlingen, der afgør, hvordan døren skal rengøres:
Almindelig rengøring: Hele dørfladen aftørres jævnligt med klud opvredet i vand tilsat universal rengøringsmiddel eller en mikrofiberklud. Vær opmærksom på området over og under dørgrebet, hvor der kan være fingermærker. Disse mærker kræver ofte lidt ekstra knofedt og kan selvfølgelig fjernes, uden at hele døren aftørres.

3 tilbud på rengøring Hellerup - Indsend onlineskemaet

Billighaandvaerker.dk er 100% seriøs i Danmark når man leder efter bæredygtige tilbud på alle slags håndværkerhjælp, f.eks. flyttemand, gartner og vvs. Her kan du enkelt sammenligne firmaer online og spare mindst 30 pct i herlig rabat. En 100 procent gratis og nyttig rengøringstilbudstjeneste fra os til dig til priser, som gør godt i budgettet.
Vores brede rengøringshjælpnetværk omfatter faglærde og lokale rengøringsvirksomheder over hele landet - også i Hellerup. Med vores fantastiske online rengøringsservice vil vi tilbyde, at levere to-tre supergode rengøringshjælp tilbud fra seriøse billige rengøringsfolk i dit område. Find nemt autoriserede rengøringsfirmaer her på websiden Billighaandvaerker.dk.
Lad potentielle og ansvarsbevidste specialister i Hellerup ordne din rengøringsopgave. Hjemme i privaten kan du gennemgå buddene og dernæst beslutte dig for et af dem. Bestil energisk bistand til løsning af de udskudte rengøringsopgaver til yderst fleksible priser.

Vi finder de bedste rengøringsservice


Paus Service Aps

Blidahpark 37
2900 Hellerup
CVR: 33388624
www.pausservice.dk

D. Kristensen Service

Tranegårdsvej 29
2900 Hellerup
CVR: 38543296
Tlf. 28889928

Hellerup Ejendomsservice ApS

Kildegårdsvej 8C
2900 Hellerup
CVR: 16340707
Tlf. 51516164

Virginija & Co.

Lyngbyvej 289
2900 Hellerup
CVR: 36330236
Tlf. 50288264


CTB Ejendomsservice

Strandvejen 108
2900 Hellerup
CVR: 39263084
Tlf. 60774982

Max Hansen Rengøring

Gersonsvej 22
2900 Hellerup
CVR: 11739431
www.maxhansen.dk


Rengøring LNT

Rødstensvej 11
2900 Hellerup
CVR: 34682623
Tlf. 28405950

Delfin Rengøring ApS

Strandvejen 100
2900 Hellerup
CVR: 20805498
Tlf. 51333333