Billighaandvaerker.dk

Rengøring Helsingør


Veje 3000 Helsingør

Nygade
Skansørevej
Valnøddevænget
Industrivej
Smedemosevej
Trykkerdammen
Æblehaven
Nationernes Alle
Horserødvej
Lathyrusvej
Rødegårdsvej
Læssøesvej
Kristinehøjvej
Ærtevej
Mads Holms Vej
Valmuevej
Knudemosestien
Kongevejen
Teglstrup Have
Rogertsvej

Rengøring Helsingør. Udfyld skemaet og få 3 gratis tilbud

Effektiv og billig rengøring tilbydes i Helsingør. Få 3 fortrinlige tilbud helt gratis og vælg selv det firma, du ønsker skal stå for rengøringen af dit hjem. Udfyld vores nemme wevformular med relevant information omkring rengøringsopgaven. Er det blot en flytterengøring eller er det en fast aftale på uge- eller månedsbasis?
Vi kender til alle kravene, når en rengøringsopgave skal udføres og finder den rette løsning til netop dit behov. En støvsuger er for eksempel en maskine, som anvendes til opsamling af støv og snavs fra tæpper, gulve og møbler i hjemmet. Luften passerer gennem støvsugeren via en række filtre, som fjerner støvpartikler.
Vi ved jo godt, at man skal foretage en ordentlig hovedrengøring 2 gange årligt. Men får man det også gjort?. Det tage lang tid, når alt skal vaskes, støvsuges og pudses. Her kommer vores gratis tjeneste ind i billedet. Vi tilbyder at indhente 3 super tilbud på din hovedrengøring i Helsingør.

Rengøring af hårde møbler

Træ, metal, plast og kurvemøbler kan overfladebehandles forskelligt, og det har betydning for, hvordan de skal rengøres. Generelt kan de rengøres efter nedenstående anvisninger.
Alle møbeltyper tåler en tør aftørring, evt. med en hårdtopvredet klud eller skind i vand tilsat universal rengøringsmiddel, evt. tørret efter med en tør klud. Men for at vedligeholde møblerne må man ind imellem ty til en grundigere rengøring. Hvad man her skal gøre, er meget afhængig af overfladebehandlingen. Grundregel: Arbejd altid i træets længderetning.
Det kan ikke undgås, at der spildes og tabes et og andet, som efterlader en plet. Det er bedst, hvis pletter fjernes så hurtigt som muligt. De fleste pletter kan fjernes med vand og rengøringsmiddel, mens andre kræver lidt specialviden. Sæbe; sæbelud-, olie- og voksbehandlede møbler skal jævnligt vaskes af og efterbehandles med de passende midler.

Grundig rengøring af tæpper

Tæpperengøring opdeles i:
Almindelig rengøring: Løst snavs og støv fjernes i gange linier ved hurtig støvsugning. Fastsiddende snavs og støv fjernes på hele tæppearealet ved en systematisk langsom støvsugning. Hvis evt. pletter ikke er fjernet, fjernes de.
Grundig rengøring: Alle typer snavs, støv og pletter fjernes fra hele tæppearealet ved en systematisk, meget langsom støvsugning. Evt. en tæpperensning med ekstraktionsmaskine eller specialmiddel. Små og store løse tæpper kan sendes til kemisk rensning. NB. Pletter bør fjernes hurtigt, efter at de er kommet. Det betyder, at de helst skal fjernes ved både almindelig og grundig rengøring.Effektive rengøringsfirmaer fra postnr. 3000

Rengruppen
H. P. Christensens Vej 2 A
3000 Helsingør
CVR: 32829724
www.rengruppen.dk
Rafn & Woldsen A/S
Løvdalsvej 4
3000 Helsingør
CVR: 10040639
www.rafn-woldsen.dk
Bruuns Rengøring
Mads Holms Vej 22
3000 Helsingør
CVR: 26064325
www.bruuns-rengoering.dk


© 2019 - www.billighaandvaerker.dk - Kontakt