Rengøring Helsinge

 • Rengøring Helsinge - Modtag 3 fair tilbud
 • Indsend skemaet online, få rabat: (31 procent)
 • Bestil godkendt billig rengøringsassistent

Eksempler på veje
fra Helsinge

Bakkelandet
Agergårdsvej
Bækkegårdsvej
Elmedal
Boagervej
Kurrebrovej
Bjørnebakken
Nørrevangsvej
Mejsevej
Egebjergvej
Nygade
Dalenborgvej
Allikebakken
Håndværkervænget
Helsingevej
Kongensgavevej
Borshøjvej
Havrekrogen
Byholmvej
Ellegårdsvej

Rengøring Helsinge. Få god pris og 3 gratis rengøring tilbud

Fortæl os om dine rengøringsproblemer i Helsinge så videreformidler vi dit dilemma til relevante rengøringsfirmaer i Helsinge og omegn. De får 2-3 til at strikke hver deres glimrende rengøringstilbud sammen til dig. Herefter er det blot at vælge det tilbud, du synes bedst om. Der kan være op til 30% prisforskel.
Erfarne eksperter behandler alle typer af rengøringsopgaver i Danmark. Der er ingen problemer for dig, der søger efter nogen til at rengøre dit hjem. Som vores ansete kunde udvikler vi unikke rengøringsforhold i samarbejde med dig. Vi giver dig en chance for at udnytte vores gratis tilbud i dag.Eksempler på rengøring:
 • Tæpperens
 • Vindueskarme
 • Paneler
 • Polishbehandling
 • Støvsugning
 • Vinduespudsning
 • Toilet & bad
 • Persiennevask
 • Oliering af trægulve

Kampen mod pletterne

Det kan ikke undgås, at der spildes og tabes på gulve, tæpper og møbler. Der er ikke de store problemer, når det drejer sig om tørt spild, som enten kan fejes eller støvsuges op. En lidt speciel type snavs er fnug og smahår, som kan sætte sig meget fast på tekstile overflader.
De fjernes mest enkelt ved at sætte et bredt stykke tape på plamagen og trække det af med det samme. I øvrigt findes der en speciel klæbebørste med en "klæbende" papirrulle. Problemerne opstår først, når spildet er fugtigt, vådt, fedtet eller farvet.
En plet bør fjernes så hurtigt som muligt - helst lige når det er sket, men det er ikke altid praktisk muligt. Pletten er nemmest at fjerne, hvis man ved, hvad den stammer fra. Ellers må man forsøge at vurdere ud fra udseende og eventuel lugt. Men vær opmærksom på, at ikke alle pletter lader sig fjerne.

Pletter på overflader som træ, klinker og natursten

- Pletten tørres først og fremmest op med en tør klud, et stykke køkkenrulle eller skrabes af med en sløv kniv. Derpå fjernes pletten.
- På lakerede og malede overflader kan man som regel vaske pletten væk med vand tilsat universal rengøringsmiddel, med mindre overfladen er så nedslidt, at der er åbne smårevner.
- På sæbe- eller sæbeludbehandlede overflader kan man som regel slibe pletten, hvis pletten er trængt ned i overfladen. Brug slibepapir med en hårdhed, der passer til materialet eller anvend en skuresvamp. Hvis det er træ, slib i træfibrenes længderetning og helst i lidt tynd sæbeopløsning. Slibes der i et tørt område af træ kommer der en lys plet.
- På oliebehandlede overflader kan der slibes på samme måde som ved de sæbe- og sæbeludbehandlede overflader, men der slibes i den olie, overfladen er behandlet med.

Lokale rengøringsfirmaer fra 3200 Helsinge

Flexmænd
Irisvej 10
3200 Helsinge
CVR: 27043437
www.flexmaend.dk
Ls Multi Service SmbA
Vingårdsvej 4
3200 Helsinge
CVR: 30564138
www.hilleroed-rengoering.dk
Rengøring Sjælland
Granvej 17
3200 Helsinge
CVR: 27087973
www.rengøringsjælland.dk