Rengøring Hinnerup

  • Rengøring Hinnerup - Bestil 3 godkendte tilbud
  • Indsend skemaet, spar ca 16 pct
  • Få lokal billig rengøringsservice

Få 3 Rengøring Hinnerup tilbud

Eksempler på veje
fra Hinnerup

Jernbanegade
Svalevej
Kastanjevej
Haarvej
Bogøvej
Damsbrovej
Lavritsdalsvej
Vestervej
Tingvej
Trekanten
Søndergade
Neptunvej
Sandballevej
Simonsens Have
Pakhusvej
Gamma
Skovsangervej
Grønnevej
Storkevej
Nørregade

Rengøring Hinnerup – Få 3 tilbud fra energiske firmaer

Vi har gjort det utrolig nemt for dig at bestille 3 eftertragtede tilbud, når du skal have udført rengøring i Hinnerup. Det tager kun 9½ minut at udfylde webformularen. Deri beskriver du rengøringsopgaven med information om, hvad det er, du gerne vil have gjort rent og hvor tit.
Med et klik har du lagt opgaven ind i vores avancerede it-system, hvorfra den så bliver sat i udbud. Vi tager absolut intet i gebyr eller kommision for at sætte din rengøringsopgave i udbud. Så spar dig selv for at spilde tiden med at ringe rundt i hele Hinnerup og omegn for at fortælle om din rengøringsopgave.
Fritvalgsordning: Som borger i Hinnerup, kan du kombinere den godkendte ydelse fra kommunen, med et selvvalgt tilkøb af ekstra rengøring. Vi oplever ofte borgerne benytter sig af dette tilkøb. Her på siden kan du (også) bestille 3 tilbud på rengøring inden for fritvalgsordningen med en rar rabat.

Håndhygiejne, -pleje, -rensemidler og -sæbe

Hænderne bruges til mangt og meget og skal gerne være rene, fordi snavsede hænder kan flytte snavs fra et sted til et andet, men også fordi snavs kan trænge ind i huden. Det er vigtigt at vaske hænder efter alle snavsede arbejder samt tørre og pleje hænderne med en god handcreme. - Vask både mellem fingrene og op over håndleddet.
Forsæbning er den proces, der sker, når fedtstoffer koges med kali- eller natronlud, og der dannes glycerin og sæbe. Der tales om kalium- eller natriumsæber.
Genudfælde er når noget bliver opløst for senere igen at aflejre sig. F.eks. en sæbefilm.
Glycerin (Glycerol) er en alkohol, fremstillet ved forsæbning af fedtstoffer, som er en tyktflydende gullig væske. l rengøringsøjemed medvirker det til at løsne vegetabilske farvestoffer som kaffe, te, frugt og rødvinspletter.

Hvidtning og fedtsyresæbe

Hvidtning er en vedligeholdelse- og desinfektionsmetode, der blev anvendt i stor udstrækning i gamle dage. Man hvidtede, dvs. kalkede, spisekammeret hvert år. Ikke kun fordi det skulle være hvidt og pænt, men også for at dræbe de bakterier og skimmelsvampe, der trives i kolde, let fugtige områder.
Man blander læsket kalk med vand til en kærnemælksagtig konsistens og hvidter så med en kalkekost eller en bred pensel. Læsket kalk er meget stærkt basisk med en pH på ca. 11 og virker derfor desinficerende. Man skal passe på ikke at få stænk på hud og i øjne. Sker det, må man straks skylle øjnene i rigeligt vand og søge læge.
Fedtsyresæbe er en sæbe, der er dannet ved forsæbning af fedtstof i modsætning til en syntetisk fremstillet sæbe.

Få 3 Rengøring Hinnerup tilbud


Eksempler på lokal rengøring i Hinnerup

Pp Service
Damsbrovej 14
8382 Hinnerup
CVR: 31699231
Hjemmeside
Rp-Cleaners
Bogfinkevej 19
8382 Hinnerup
CVR: 32575099
Hjemmeside
Søften Erhvervsrengøring
Elgårdsminde 100
8382 Hinnerup
CVR: 30427173
Hjemmeside