Billighaandvaerker.dk

Rengøring Holbæk


Eksempler på
4300 vejnavne

Tåstrup Møllevej
Kattegatsvej
Gaulagervej
Mosevang
Mirabellevej
Tjørnedevej
Fjorddraget
Blegstræde
Bredetvedvej
Engvej
Markskellet
Lærkevej
Stenhusvej
Skagerakvej
Amtmandsvej
L.C.Worsøesvej
Smedegærdet
Rahbeks Have
Bøgehaven
Blegdammen

Få gratis 3 tilbud på seriøs fleksibel rengøring Holbæk

Det er 100 % gratis at sætte din rengøringsopgave i Holbæk i udbud på Billighaandvaerker.dk. For at anvende vores gratis tjeneste, skal du blot afsætte den smule tid, det tager at udfylde tekstformularen. Vi har mange rengøringsfirmaer tilknyttet vores tjeneste - også i Høng. Modtag 3 gratis tilbud indenfor meget kort tid.
Hvis du er lejer og gerne vil aflevere dit lejemål fuldstændigt rengjort, så du får mest mulig af depositummet tilbage, så bestil her 3 fortræffelige tilbud på rengøringsopgaven. Det samme gælder, hvis du er udlejer og en lejer har forladt lejligheden i dårlig rengjort stand. Med 3 kontante tilbud får du en god pris på rengøringen.
Vi kender de faldgruber, man ofte glemmer og derfor vil et stykke professionelt arbejde altid spare penge for såvel udlejer som lejer i det samlede regnskab. ​​​Vi er din professionelle samarbejdspartner inden for såvel erhvervsrengøring som privatrengøring af enhver art på hele Sjælland.

Alkaliske sanitetsrengøringsmidler

l stedet for at bruge et surt rengøringsmiddel til daglig rengøring af sanitet, som vaskekummer, badekar og fliser, har man fremstillet et middel, som indeholder en kalkbinder. Midlet bruges inden for den professionelle rengøring.
Alkohol er f.eks. ætylalkohol, ethanol eller sprit, der dannes ved gæring af kulhydrater og renses ved destillation Ved absolut alkohol forstås en 99-100% opløsning. De alkoholer, der bruges i rengøringen, er ethanol, propanol og isopropanol, almindeligvis kaldet sprit. For at hindre misbrug af alkohol som nydelsesrniddel tilsættes pyridin, som lugter og er giftigt. Alkoholtyper virker hæmmende overfor bakterier, svampe og visse virus, men ikke overfor sporer. Kan bruges til en let desinfektion og affedtning. Brandfarligt og affedtende - også overfor hud.

Aldehyder og alkalier

Aldehyder er en kemisk forbindelse som f.eks. formaldehyd. Farveløse stoffer med en rivende lugt. Fordamper let, er allergifremkaldende og generer øjne og svælg. Anses for at være kræftfremkaldende, hvorfor de må bruges med stor forsigtighed og kun, hvis det skønnes at være absolut nødvendigt.
Alkalier er forbindelser (hydroxyder) af kalium og natrium (alkalimetaller) også kaldet baser. En base defineres som et molekyle eller ion, der kan optage en proton. Natrium- og kaliumhydroxyd er stærkt basiske og fedtopløsende og bruges dels i fremstilling af natursæber, dels som tilsætning i rengøringsmidler. Natriumcarbonat kaldes soda og er en svag base, som bruges i rengøringsmidler med pH 8-9. Alkalier med høj pH værdi 10-14 er ætsende for hud og øjne, de skal faremærkes. Alkalier med lav pH værdi 8-9 er moderat irriterende over for hud, men effektive til at opløse fedt og virker desinficerende.Autoriserede rengøringsfirmaer i postnr. 4300

Etisk Rengøring
Ladegårdsparken 39
4300 Holbæk
CVR: 39836556
www.etiskren.dk
OK Rengøring A/S
Springstrup 15 A
4300 Holbæk
CVR: 34220891
www.okrengoering.dk
K. Morris ApS
Munkholmvej 4
4300 Holbæk
CVR: 34620199
www.morrisrengoring.dk


© 2019 - www.billighaandvaerker.dk - Kontakt