Rengøring Holbæk

  • Rengøring Holbæk - Bestil 3 optimale tilbud
  • Benyt skemaet online, spar ca 23 procent
  • Bestil effektiv billig rengøringsspecialist

Få 3 Rengøring Holbæk tilbud

Vi dækker også
postnummer 4300

Mårsøvej
Flinterevsvej
Rørvangsvej
Poppelgården
Peder Billesvej
Nørreled
Sandhagen
Askekrogen
Birkelunden
Blåbærvej
Brostræde
Søstrupvej
Bøgehaven
Mellemvang
Amtmandsvej
Vænget
Rønne Alle
Valmuevej
Christiansmindevej
Cikorievej

Få gratis 3 tilbud på seriøs fleksibel rengøring Holbæk

Det er 100 % gratis at sætte din rengøringsopgave i Holbæk i udbud på Billighaandvaerker.dk. For at anvende vores gratis tjeneste, skal du blot afsætte den smule tid, det tager at udfylde tekstformularen. Vi har mange rengøringsfirmaer tilknyttet vores tjeneste - også i Høng. Modtag 3 gratis tilbud indenfor meget kort tid.
Hvis du er lejer og gerne vil aflevere dit lejemål fuldstændigt rengjort, så du får mest mulig af depositummet tilbage, så bestil her 3 fortræffelige tilbud på rengøringsopgaven. Det samme gælder, hvis du er udlejer og en lejer har forladt lejligheden i dårlig rengjort stand. Med 3 kontante tilbud får du en god pris på rengøringen.
Vi kender de faldgruber, man ofte glemmer og derfor vil et stykke professionelt arbejde altid spare penge for såvel udlejer som lejer i det samlede regnskab. ​​​Vi er din professionelle samarbejdspartner inden for såvel erhvervsrengøring som privatrengøring af enhver art på hele Sjælland.

Alkaliske sanitetsrengøringsmidler

l stedet for at bruge et surt rengøringsmiddel til daglig rengøring af sanitet, som vaskekummer, badekar og fliser, har man fremstillet et middel, som indeholder en kalkbinder. Midlet bruges inden for den professionelle rengøring.
Alkohol er f.eks. ætylalkohol, ethanol eller sprit, der dannes ved gæring af kulhydrater og renses ved destillation Ved absolut alkohol forstås en 99-100% opløsning. De alkoholer, der bruges i rengøringen, er ethanol, propanol og isopropanol, almindeligvis kaldet sprit. For at hindre misbrug af alkohol som nydelsesrniddel tilsættes pyridin, som lugter og er giftigt. Alkoholtyper virker hæmmende overfor bakterier, svampe og visse virus, men ikke overfor sporer. Kan bruges til en let desinfektion og affedtning. Brandfarligt og affedtende - også overfor hud.

Aldehyder og alkalier

Aldehyder er en kemisk forbindelse som f.eks. formaldehyd. Farveløse stoffer med en rivende lugt. Fordamper let, er allergifremkaldende og generer øjne og svælg. Anses for at være kræftfremkaldende, hvorfor de må bruges med stor forsigtighed og kun, hvis det skønnes at være absolut nødvendigt.
Alkalier er forbindelser (hydroxyder) af kalium og natrium (alkalimetaller) også kaldet baser. En base defineres som et molekyle eller ion, der kan optage en proton. Natrium- og kaliumhydroxyd er stærkt basiske og fedtopløsende og bruges dels i fremstilling af natursæber, dels som tilsætning i rengøringsmidler. Natriumcarbonat kaldes soda og er en svag base, som bruges i rengøringsmidler med pH 8-9. Alkalier med høj pH værdi 10-14 er ætsende for hud og øjne, de skal faremærkes. Alkalier med lav pH værdi 8-9 er moderat irriterende over for hud, men effektive til at opløse fedt og virker desinficerende.

Få 3 Rengøring Holbæk tilbud


Udvalgt rengøring fra postnummer 4300

CLIMA Rengøring
Nørrevang 21
4300 Holbæk
CVR: 36647035
Hjemmeside
Frederik´s Multiservice
Kastrupvej 47
4300 Holbæk
CVR: 32985564
Hjemmeside
K. Morris ApS
Munkholmvej 4
4300 Holbæk
CVR: 34620199
Hjemmeside