Rengøring Horsens

  • Rengøring Horsens - Få 3 eminente tilbud
  • Benyt formularen online, spar ca 33 pct
  • Find pålidelig billig rengøringsassistance

Lokale vejnavne
Horsens

Farimagsvej
Smedegade
Bækvej
Rolighedsvej
Carl Johans Gade
Dalgade
Egebjerg Mark
Elbækskovvej
Fortevej
Egernvej
Cellovej
Blirupvej
Akacievej
Engholmvej
Rømøvej
Sletkærvej
Risengård
Solhjemsvej
Fyensgade
Frederiksgade

Tilbud rengøring Horsens. Få gratis 3 eftertragtede tilbud

Bestil 3 absolut eminente tilbud på faguddannet rengøringshjælp med speciale i netop din type rengøring. En kompetent rengøringsassistent tilbyder en lang række opgaver inden for rengøring i Horsens. Rengøringshjælpen er derfor vant til både små og store opgaver. Alle opgave er vigtige for vores rengøringspartnere.
Vores gratis tjeneste foretrækkes af både private og firmaer, der ønsker kvalitetsrengøring i deres hjem og kontorer. Alle rengøringsassistenterne er veluddannede håndværkere, som udfører kvalitetsrengøring med stor stolthed og stabilitet. Ancienniteten blandt medarbejdere er høj, mens sygefraværet omvendt er lavt.
Her er blot 5 ud af mange fordele ved at bestille 3 gratis tilbud på fantastiske rengøring:
  • Solide, smilende medarbejdere
  • Rengøring af høj kvalitet
  • Vinduespolering af høj kvalitet
  • Sikre vilkår
  • God kommunikation

Klude til rengøring

Et af de vigtigste rengøringshjælpemidler er klude. Ved tør rengøring er det vigtigt, at materialet kan opfange og holde på mindre partikler, støv, brødkrummer eller lignende affald. Syntetiske materialer danner let statisk elektricitet, når de glider henover en overflade.
Syntetiske klude er derfor særdeles velegnede til tør rengøring, da de fastholder snavset. Til våd og fugtig rengøring er det derimod vigtigt at bruge et materiale, der både kan fastholde og suge vand. Bomuld er derfor et godt materiale, da det kan optage 30% af sin egen vægt- dog lidt afhængig af spinde- og vævemetode.
Løstspundne garner, som ofte bruges til kar- og gulvklude, kan optage den største vandmængde. Til gengæld er de løstspundne garner ikke så slidstærke, men kan forstærkes med syntetiske garner. Nogle syntetiske klude har en særlig evne til at binde snavs og kan derfor gøre rent uden brug af rengøringsmidler.

Flere klude til rengøring

Det er en blanding af polyamid og polyester. Løstspundne bomuldsklude har en tendens til at fnugge, mens syntetiske klude ikke fnugger, så man må veje for og imod, nar man vælger klude og tilpasse dem rengøringsopgavens karakter.
Et alternativ til bomulds og syntetiske klude er de "ikke vævede" klude og skind eller et ægte vaskeskind. Kludens størrelse har stor betydning for hvor bekvemme, de er at arbejde med. De, der skal bruges med hænder, bør have en størrelse, så de sammenlagt er lidt større end en udstrakt hånd og en tykkelse, så hånden kan bruges med et let kroget greb.
Er kluden for lille, må hånden knuges, og håndens små muskler belastes for meget. Er kluden for stor eller stiv, er den både tung at vride, men den er også uhåndterlig og kan ikke komme ind i hjørner og kanter. Klude skal være rene, når arbejdet begyndes.

Horsens rengøring eksempler:

Gedved Rengøring
Vossevangen 1
8700 Horsens
CVR: 35107479
Hjemmeside
Aktiv Rengøring DK A/S
Hvidtfeldtsvej 5
8700 Horsens
CVR: 31472687
Hjemmeside
Støvkosten ApS
Godsbanegade 7
8700 Horsens
CVR: 35831894
Hjemmeside