Rengøring Hundested

  • Rengøring Hundested - Indhent 3 ekstraordinære tilbud
  • Brug skemaet online, få rabat: (26 pct)
  • Få lokal billig rengøringsassistance

Vi dækker også
postnummer 3390

Elvervænget
Hjørnevej
Blommehaven
Enghaven
Bjarnehøjvej
Hundestedgårdsvej
Bloksbjerget
Brune Bakke
Cox Orangevej
Hasselvænget
Gasværksvej
Færgevejen
Gærdesmuttevej
Grønnegade
Grønnehavevej
Bogbinderivej
Dalen
Højbjergvej
Degnebakken
Gransangervej

Spar 19-23 % med 3 tilbud på seriøs rengøring Hundested

Få et rutineret rengøringsfirma til at gøre rent i din bolig i Hundested. Du udfylder bare formularen online på 8-10 minutter og fortæller os lidt om din rengøringsopgave. Inden for 3-4 dage, får du tilsendt 3 fortrinlige og billige tilbud fra forhåndsgodkendte rengøringsselskaber i Hundested.
Det er en rigtig god idé at gøre hovedrent efter jul, hvor der ofte har været mange mennesker i huset. Forår er en anden god tid til at gøre hovedrent, da man kan åbne vinduerne, og lufte dyner, møbler og tæpper. Køkkenet og badeværelset giver ofte ekstra udfordringer med f.eks. kalk og madrester
På denne måde vælger man egnede rengøringsassistenter til boligejere til fritid og kontanter for at overvåge sådanne rengøringsforbindelser. Træd de nødvendige skridt for ikke at udvide, vi er her for dig. Prøv os i dag, og få 3 gratis fede tilbud på rengøring med rabat og få dit hjem superrengjort af et specialfirma.

Citronsyre og eddike til rengøringen

Citronsyre: En svag organisk syre, som bruges til afkalkning, fremstilles dels flydende, dels som et hvidt pulver eller krystaller med en pH-værdi på 3. Kan bruges til opløsning af letbundet kalk og efterskylles med rent vand. Citronsyre har ingen lugt. Er velegnet til afkalkning af kaffemaskiner, sanitet og andre steder med letbundet kalkbelægning. En citronsyreopløsning fjerner den mørke belægning på kobber.
Eddike: En ca. 5% vandig opløsning af eddikesyre med en pH på 3, kan fjerne letbundet kalk på armatur, vaske og vaser. Eddike fås i mange udgaver, brug altid en klar husholdningseddike uden farve og smag. Den brune eddike er farvet med en slags karamel, som vil forsukre, hvis den bruges til varm afkalkning af f.eks. en kaffemaskine.

Eddikesyre

Eddikesyre er en organisk syre med en pH-værdi på 1. Kan fjerne eller løsne fastbundet kalk. Bruger man en ren syre til rengøring, skal man være klar over, at der skal skylles efter med rent vand og suppleres med et universal rengøringsmiddel til opslemning af snavs.
Man anbefaler at bruge eddikesyre i fortyndingen 1:6. Er velegnet til afkalkning af kaffemaskiner, sanitet og andre steder med kalkbelægninger. Vær opmærksom på at emalje og marmor ikke tåler syre. Eddikesyre har en lidt stikkende lugt, kogepunktet er ca. 70°C, så det er en flygtig syre og er derfor slimhinde irriterende.
Metaller kan bruges til alt fra bygningsdele, møbelstel til kunstgenstande. I den almindelige rengøring skal de som regel blot tørres af med en tør klud. Når de skal have en grundigere behandling kan de fleste vaskes af og i andre tilfælde pudses med et metalpudsemiddel.

Lokal rengøring fra 3390

G2H
Hundestedgårdsvej 26
3390 Hundested
CVR: 32956009
Hjemmeside
Doris Hjemmeservice
Musvitvej 6
3390 Hundested
CVR: 21103098
Hjemmeside
Schrøders Rengøring
Forårsbakken 29
3390 Hundested
CVR: 32759521
Hjemmeside