Billighaandvaerker.dk

Rengøring Hvidovre


Vi dækker også disse
veje i Hvidovre

Egevolden
Korshøjvej
Birkendevej
Hjulmagerporten
Berners Vænge
Klardam
Helenas Alle
Michael Berings Vang
Antvorskovvej
Giesegårdsvej
Kastanienborgvej
Landlystvej
Enghøjen
Avedøregårdsvej
Bavnevej
I C Lembrechts Alle
Hvidovreskellet
Perlevej
Filmbyen
Planteheldvej

➔ Få 3 gratis tilbud på effektiv rengøring Hvidovre

Bestil gratis 3 klare rengøringstilbud i Hvidovre. Er du klar over, at fødevarepartikler, der er nær blandingen af sygdomme under madlavning, resulterer i minutens biologiske harpiks? Er det rigtig sandt, at du er på en sådan måde, at du i hvert fald kan rydde op i køkkener og toiletter uden at miste overblikket?
Faktisk får i virkeligheden erfaring her med disse annoncer rengøres dagligt ved hjælp af nogle syntetiske kvalitetskoncentrationer nær rent vand. Tjek vores virksomheder og ende med at have mere indsigt i rene husrengøringsmidler omkring dig på en dyr bekostning. Du kan måske spare 24-34 procent ved at indhente 3 tilbud på rengøring i Hvidovre.
Vi giver dig mulighed for at finde gratis service 3 oversigter fra pålidelige og dygtige forretningsforbindelser. Find meget små skridt til handling i dag for at få dit hjem renset og for at give dine virksomheder mulighed for at acceptere dit lys.

Rengøring af badeværelser

Almindelig rengøring
Det er en god ide at tørre vaskekummen, bruseniche og badekar af efter brug. Mange bruger en svaber til brusenichen, men den kan sjældent tørre overfladen helt tør. En stor frotteklud tørrer fantastisk bedre.
Grundigere rengøring
Alle tilgængelige flader og dele i nåhøjde aftørres eller afvaskes. Det gælder gulve, flisevægge samt sanitet og inventar. Evt. kalkbelægninger fjernes.
Endnu grundigere rengøring
Ind imellem er det nødvendigt at komme ud over nåhøjde og helt op til loftet og ud i krogene, hvor eventuelle synlige rør gøres rent. Henstår et køle- eller svaleskab ubrugt er det en god ide at lade lagen stå lidt på klem, da skabet ellers kan få en kedelig lugt. Læg en ren karklud i klemme, så lågen ikke kan lukke.

Hvad skal gøres rent og hvordan?

Armatur - vand
Vandhaner, brusehoveder m.v. fremstilles som regel af forkromet eller emaljeret messing. Det er vigtigt at holde brusehovedet, dyser og filtre fri for kalk, så vandet kan løbe frit og jævnt ud af hanen. Delene kan som regel skrues fra hinanden, småsten skylles af og lægges derefter i et kalkfjerningsmiddel eller eddike i en skål et kvarters tid, Skylles efter i rent vand. Tåler rengøring med universal rengøringsmiddel, børster, klude og svampe. Tåler syreholdige rengøringsmidler i kortere tid.
Armatur - belysning
Lysarmaturer rengøres ved aftørring med en klud vredet op i vand tilsat universal rengøringsmiddel. Alternativt kan bruges en mikrofiberklud. Det er mest praktisk, at lyset er slukket.Her er de bedste rengøringsfirmaer

Mina Rengøring ApS
Egevolden 8
2650 Hvidovre
CVR: 30508637
Tlf. 31243771
Hvidovre Rengørings Service ApS
Tureby Alle 13
2650 Hvidovre
CVR: 16839795
www.hvrs.dk
RENCO
Trædrejerporten 1
2650 Hvidovre
CVR: 37042498
www.renco.dk


© 2019 - www.billighaandvaerker.dk - Kontakt