Rengøring Ikast-brande

  • Rengøring Ikast-brande - Indhent 3 perfekte tilbud
  • Anvend skemaet online, få ca 25 pct i rabat
  • Få autoriseret billig rengøringsperson

Postnummer 7430
vejnavne

Else Alfelts Vej
Marienlunds Alle
Linnebjergvej
Kr Poulsens Vej
Søbjergvej
Nyvang
Julsgårdsvej
Falkevej
Fonnesbækvej
Jeppe Aakjærs Vej
Hesselbjergvej
Karen Blixens Vej
Jupitervej
Brandevej
Hagelskærvej
Kokhøj
Grundtvigsvej
Nygade
Engtoften
Grønlandsgade

Tilbud på rengøring Ikast-Brande - Indsend din opgave ✎

Siden Billighaandvaerker.dk er en gratis webservice, som samarbejder med kompetente rengøringsfirmaer i hele Ikast-Brande kommune. Hvis du udnytter vores gratis online portal til at indhente 3 reelle tilbud, kan du spare op til 26 procent. Du får 3 seriøse tilbud på rengøring, du selv kan vælge ud - og det er 100 % gratis.
Du vælger selv typen og frekvensen af rengøringen - det kan være fast rengøring enten flere gange om ugen eller måske kun en gang pr. måned. Timeprisen er noget højere, hvis du vælger længere frekvens mellem rengøringerne, fordi rengøringsassistenten skal arbejde mere, når der ikke bliver gjort rent regelmæssigt.
Du kan også bestille en aftale om rengøring, hvor du en gang imellem får ordnet køkkenskabe, køleskab, ovn og andre gange får pudset større flader, vinduer osv. Rengøringsfirmaerne er topprofessionelle og planlægger opgaver ligesom alle andre firmaer. Derfor vil de gerne have kundeaftaler på faste dage

Helkrystal glas

Tilsættes foruden potaske blyforbindelser og man opnår en meget klar og klangfuld kvalitet. Da helkrystal yderligere er lidt blødere end andre glasarter, er det egnet til bearbejdning ved slibning. Helkrystal tåler ikke det stærkt basiske rengøring miljø i en opvaskemaskine.
Skønt glas er meget modstandsdygtig over for de fleste stoffer, påvirkes det af en kombination af let fugtighed og varme - i særlig grad, hvis der ikke er nogen luft til stede. Glasset bliver mat og lidt plettet, næsten som det sker i opvaskemaskinen, og skaden kan ikke fjernes. Skaden kan f.eks. ske i en let fugtig og tilproppet karaffel, der ikke bruges i lang tid.
Glasskraber er et håndredskab med en skarp metalkant, der kan skrabe belægninger af glas f.eks. fra glaskeramiske plader. Vinduesglas er som regel fremstillet af almindeligt sodaglas.

Garvesyre og gruekedel

Garvesyre er en organisk syre, som findes i mange planter. Udvindes af galæbler til et hvidligt pulver, der er letopløseligt i vand. Sammen med andre stoffer, som feks. jernsalte, bruges garvesyren til garvning og farvestoffer.
En gruekedel er betegnelse for en gammeldags vaskekedel. Under kedlen er et lille ildsted, hvor vand til tøjvask og slagtning kan varmes op. Grue betyder på gammel dansk "at koge". På de åbne ildsteder, hvor kogekarrene blev hængt op eller sat over ilden på en trefod, gruede man.
Galvanisering er en kemisk/fysisk proces, hvor man overfører et metal til et andet som et overfladebeskyttende lag. Eksempelvis vil jern ruste ved påvirkning af fugt og ilt, hvorfor der overføres et mere korrosionsfast metal, som f.eks. zink. Ved galvanisering hindres rustdannelse.

Tre rengøringsfirmaer fra 7430 Ikast-brande

ABJ Rengøring I/S
Industrivej 4
7430 Ikast
CVR: 30890892
www.abj-ren.dk
Luksus-rent rengøring
Frisenborgparken 63
7430 Ikast
CVR: 35709762
www.facebook.com/634744796689459
Rikke's Rengøring
Skolevænget 10
7430 Ikast
CVR: 37749079
www.facebook.com/802530089881373