Billighaandvaerker.dk

Rengøring København


Eksempler på veje
fra København

Vagtmestervej
Nielsine Nielsens Vej
Utterslev Torv
Bomsluttervej
Storkebakken
Lille Theklavej
Hjortholms Allé
Rønnebærvej
Nattergalevej
Hyldebærvej
Ringduestien
Gransangervej
Emdrup Kærvej
Degnestavnen
Stenhuggervej
Landsdommervej
Thoravej
Musvågevej
Ørevadsvej
Granlien

Rengøring København – Få gratis 3 billige rengøring tilbud

I Købehavn tilbyder erfarne og billige rengøringsspecialister løbende løsning af alle former for rengøringsopgaver. Der er ikke nødvendigt at du skal bruge masser af tid og kræfter i jagten på at holde dit hjem rent. Spar dine penge og overvej at hyre en rengøringsmand M/K, der kan gøre rent i dit hjem super godt.
Indsend webskemaet på kort tid og modtag 3 fortræffelige rengørings tilbud fra effektive rengøringsfirmaer. Opret rengøringsopgaven i opgaveskemaet (det gør du på maks 7½ minut). Sammenlign enkelt tilbud på rengøringsarbejde online og sikre dig mere end 12 procent i prima rabat.
Vi er oprettet for at forbinde dig med professionelle rengøringsfirmaer i Danmark til de mest fornuftige priser. Undgå at spilde meget tid og få i stedet store rabatter på rengøringen. Undgå selv at få ondt i både arme og ben, og få hele dit hjem gjort rent af fagfolk - der arbejder både hurtigt, effektivt og billigt.

Rengøring af persienner

Overfladen på persienner er meget stor, og det er uundgåeligt, at de vil samle meget støv. Det er i vigtigt jævnligt at fjerne det løse støv. Luk først og fremmest persiennen og støv så hele fladen af med en støvekost, meget gerne med mikrofibre, Vend derefter persiennen, så den anden side kommer udad.
I stedet for støvekosten kan man støvsuge og bruge børstemundstykket Men en gang imellem må man gøre persiennerne grundigere rent. Persiennen gøres først tørt rent, hvorefter de tages ned og gøres rent, afhængig af det materiale, de er lavet af.
Plastpersienner lægges i et badekar eller en bruseniche og børstes igennem, lamel for lamel, i lunken vand tilsat lidt universal rengøringsmiddel. Husk at det kan være nødvendigt at gøre det flere gange. Persiennen skylles efter med rent vand med håndbruseren. Træpersienner rengøres på den samme måde - dog er det vigtigt med en meget grundig optørring.

Ledninger, kontakter og pejse

Ledninger og kontakter
Ved grundigere rengøring tørres ledninger og kontakter af med en mikrofiber klud i vand tilsat en smule universal rengøringsmiddel. Det er mest rengøringsvenligt, hvis ledninger er fastgjort eller gemt i en ledningskasse, da de ellers vil samle meget støv. Har man en uoverkommelig samling ledninger, som på det nærmeste ligner en spaghettimasse, kan en lidt primitiv løsning være at samle dem i en kurv.
Pejse
Den indvendige del af pejsen fejes ud. Brug aldrig en støvsuger, da der kan være en glød tilbage, som kan ødelægge støvsugerposen. Den udvendige del må gøres rent afhængig af materiale og overfladeEnergiske rengøringsfirmaer i postnr. 2400

Grøn Multiservice I/S
Mejsevænget 9
2400 København NV
CVR: 35180869
Tlf. 71679361
ReKon Råd & Service
Dortheavej 95
2400 København NV
CVR: 37245224
www.rekon.online
Rengøring Kbh
Grønnemose Allé 1
2400 København NV
CVR: 35409300
www.rengøring-kbh.dk


© 2019 - www.billighaandvaerker.dk - Kontakt