Rengøring Køge

  • Rengøring Køge - Få 3 herlige tilbud
  • Anvend skemaet online, spar ca 16 %
  • Få engageret billig rengøringsspecialist

Postnummer 4600
vejnavne

Dorotheavej
Ardenvej
Acacievej
Brodalvej
Frøslevvej
Fuglebæk Alle
Havrevej
Ewaldsvej
Brydevangen
Harekærvej
Ellemarksvej
Fuglsangsstien
Brinken
Gårdrækken
Bramsensvej
Baneledet
Bogøvej
Elmevænget
Centervej
Bragesvej

Billig rengøring Køge - Vi skaffer dig gratis 3 solide tilbud

Står du og har brug for rengøringshjælp i Køge så har du valgt rigtig. Vi påtager os at levere dig 3 ekstraordinært gode tilbud på rengøring i Køge - 100 5 gratis og uforpligtende. Vi samarbejder med professionelle rengøringsfirmaer i hele Danmark, der altid ønsker at tilbyde kvalitets rengøring billigst muligt.
Service, kvalitet og glade medarbejdere er det, du skal huske vores samarbejdspartnere for. Det er vigtigt, at alle medarbejdere har en stor arbejdsglæde og det er medvirkende til, at du som kunde får det bedste resultat hver gang. Som kunde hos vore partnere får du topprofessionel og imødekommende service.
Vores gratis service indebærer, at du har mulighed for - allerede i dag - at indhente 3 gratis og ganske uforpligtende rengøringstilbud på at få løst din rengøringsopgave her på siden. Indsend din opgave på ca 6 minutter og få 3 personlige tilbud på rengøring på 3-4 dage (lidt længere over en weekend).

Arbejdsinstruktion til rengøring

En arbejdsinstruktion er en anvisning på, hvordan et arbejde udføres i en bestemt situation, l arbejdsmiljøloven anføres det gang på gang, at man skal sikre sig, at der gives en sådan arbejdsinstruktion, så arbejdet kan udføres sikkerhedsmæssigt forsvarligt.
En god instruktion kan bygges op efter følgende principper:
- Hvad er opgaven? Hvad er det, der skal laves?
- Hvorfor skal den udføres? Hvad er begrundelsen for opgaven?
- Hvordan gør man det? Beskrive arbejdsmetoden
- Hvilket resultat kan forventes? Beskrivelse af kvaliteten, som kaldes udfaldskrav.
- Hvad er risikoen ved arbejdet? Hvad kan der ske, hvis ikke man passer på?
- Hvilke sikkerhedsregler bør overholdes? Er det nødvendigt at arbejde på en bestemt måde for at overholde disse?

Shamponering af gulvtæpper

Snavsede tæpper kan renses med shampoo. Tæpperne støvsuges grundigt før de shampooneres ved hjælp af en specialmaskine eller med svamp og tæppeshampoo. Maskinen formår at presse shampooskummet ned i tæppet.
Hvis man bruger en svamp, er det vigtigt, at shampooen piskes grundigt op, og at man gnider tæppet ind udelukkende med skummet. I begge tilfælde skal shampooen tørre ind, og den indtørrede shampoo og dermed snavset støvsuges meget grundigt. Tæppet kan derefter tørres med rent vand for at fjerne de sidste shampoorester.
Til de fleste moderne renovationsanlæg hører et forbrændingsanlæg/-anstalt, hvor alt brændbart affald brændes. I mange tilfælde kan varmen udnyttes til opvarmning i fjernvarmeanlæg. Alligevel er det vigtigt for miljøet at forbruge mindre og sortere mest mulig affald og derved begrænse affaldsmængderne til forbrænding.

Få kontakt til de bedste rengøringsfirmaer

VB Service
Vestre Fælledvej 11
4600 Køge
CVR: 51326628
www.vbservice.dk
Mayday Vinduespolering ApS
Stevnsbovej 43
4600 Køge
CVR: 33511175
www.mdvp.dk
Unix Køge
Falkevej 5
4600 Køge
CVR: 26114756
www.unixkoege.dk