Rengøring Kerteminde

  • Rengøring Kerteminde - Indhent 3 hammerfede tilbud
  • Brug skemaet, få rabat: (22 pct)
  • Bestil seriøs billig rengøringsassistance

Lokale veje
Kerteminde

Hyrdevej
Andekæret
Grønningen
Bøghsvej
Birkemosen
Enggade
Grønlandsgade
Heibergsvej
Bellisvej
Hindsholmvej
Asylgade
Havnegade
Grønnegårds Alle
Drigstrup Bygade
Fladmosevej
Elmevej
Drigstrupvej
Fjordvænget
Damgårds Alle
Gammelmose

Billig rengøring Kerteminde - Få gratis 3 stærke tilbud ✰

I Kerteminde kan du nemt bestille 3 favorable tilbud på rengøring ved at bruge vores 100% gratis tjeneste. Rengøring i Kerteminde behøver ikke at koste en million. Med 3 fede tilbud kan du være heldig og få hele 33 pct i rabat på regningen. Din rengøringsopgave løses hurtigt og billigt på ganske få timer af en professionel.
Udnyt vores rengøringspartnere og stop med at gøre rent selv - det er slet ikke sjovt. Vi giver dig mulighed for at få 3 gratis rengøringsforslag fra betroede og dygtige rengøringsvirksomheder. Find de bedste tilbud i Kerteminde i dag for at få dit hjem renset, da stærke partnere er klar til indsats.
Så vidt muligt anvendes Svanemærkede produkter uden faremærker til al rengøring. Sprayprodukter anvendes aldrig, da de medfører stor fare for indånding. Arbejdsmiljøet er altid i højsædet under rengøringen - og vore partnere forbeholder sig retten til at sige nej tak til opgaver, der strider mod et godt arbejdsmiljø.

Bryggers og trægulve

Bryggers er et rum indrettet til grovere husligt arbejde, kan fungere som grovkøkken til feks. rensning af grønsager og vask. I gamle dage var det stedet, hvor der blev brygget øl, deraf navnet.
Alle trægulve er principielt bræddegulve og udføres i forskellige træsorter. Et bræddegulv lægges af brædder, der varierer i bredde og tykkelse. Gulvene overfladebehandles forskelligt, og det er behandlingen, der afgør rengøring og vedligeholdelse.
Brændeovn er en kasseforrnet fritstående fyrsted, ofte udført i støbejern eller emaljerede jernplader. Kan være forsynet med et ringdæksel i overpladen og en eller flere etager med koge og varmerum. Rengørings og vedligeholdelsesmæssigt skal brændeovnen jævnligt tømmes for aske, når den er kold. Ydersiden af ovnen aftørres jævnligt fugtigt eller tørt afhængig af rnaterialet.

Bænkebidere og bøgetræ

Bøg er et løvtræ, er svagt rødligt til hvidt, middel tungt og hårdt. Er karakteristisk med sine marvstråler, der både viser sig i radial- og tangential snit. Bruges til parketbrædder, køkkenborde, møbler og huggeblokke til kød.
Bøgeparket: Bøgetræ er en hård træsort og derfor velegnet til gulvbelægninger. Da det er en relativ kostbar træsort, lægges et gulv af bøgetræ oftest som et parketgulv.
Bænkebidere hører til krebsdyrene, ånder derfor ved gæller og kan kun trives i fugtige omgivelser. Der findes 27 arter og kun enkelte viser sig indendøre. Hvis de findes indendøre betyder det, at der er for fugtigt. Kilden til fugt må findes og fjernes og bænkebiderne vil hurtigt dø. Bænkebidere er lyssky og vil opholde sig i fugtige mørke kroge og sprækker, under og bagved kasser. Kan bekæmpes med et insektpudder, der aldrig må komme i nærheden af madvarer.

Eksempel på rengøringsfirmaer fra 5300 Kerteminde

P I R Rengøringsservice
Strandvangen 4
5300 Kerteminde
CVR: 19129942
Tlf. 65325488
Køkken Og Rengøringsservice
Ladbyvej 203
5300 Kerteminde
CVR: 34449120
T.A. Industriservice
Odensevej 319
5300 Kerteminde
CVR: 29253196
Tlf. 65322233