Rengøring Kerteminde

Rengøring Kerteminde - Find 3 fine tilbud

Udfyld kontakt formularen, få rabat: (32 %)

Find arbejdsvillig billig rengøringsassistance

Billig rengøring Kerteminde - Få gratis 3 stærke tilbud ✰

I Kerteminde kan du nemt bestille 3 favorable tilbud på rengøring ved at bruge vores 100% gratis tjeneste. Rengøring i Kerteminde behøver ikke at koste en million. Med 3 fede tilbud kan du være heldig og få hele 33 pct i rabat på regningen. Din rengøringsopgave løses hurtigt og billigt på ganske få timer af en professionel.
Udnyt vores rengøringspartnere og stop med at gøre rent selv - det er slet ikke sjovt. Vi giver dig mulighed for at få 3 gratis rengøringsforslag fra betroede og dygtige rengøringsvirksomheder. Find de bedste tilbud i Kerteminde i dag for at få dit hjem renset, da stærke partnere er klar til indsats.
Så vidt muligt anvendes Svanemærkede produkter uden faremærker til al rengøring. Sprayprodukter anvendes aldrig, da de medfører stor fare for indånding. Arbejdsmiljøet er altid i højsædet under rengøringen - og vore partnere forbeholder sig retten til at sige nej tak til opgaver, der strider mod et godt arbejdsmiljø.

Bryggers og trægulve

Bryggers er et rum indrettet til grovere husligt arbejde, kan fungere som grovkøkken til feks. rensning af grønsager og vask. I gamle dage var det stedet, hvor der blev brygget øl, deraf navnet.
Alle trægulve er principielt bræddegulve og udføres i forskellige træsorter. Et bræddegulv lægges af brædder, der varierer i bredde og tykkelse. Gulvene overfladebehandles forskelligt, og det er behandlingen, der afgør rengøring og vedligeholdelse.
Brændeovn er en kasseforrnet fritstående fyrsted, ofte udført i støbejern eller emaljerede jernplader. Kan være forsynet med et ringdæksel i overpladen og en eller flere etager med koge og varmerum. Rengørings og vedligeholdelsesmæssigt skal brændeovnen jævnligt tømmes for aske, når den er kold. Ydersiden af ovnen aftørres jævnligt fugtigt eller tørt afhængig af rnaterialet.

Bænkebidere og bøgetræ

Bøg er et løvtræ, er svagt rødligt til hvidt, middel tungt og hårdt. Er karakteristisk med sine marvstråler, der både viser sig i radial- og tangential snit. Bruges til parketbrædder, køkkenborde, møbler og huggeblokke til kød.
Bøgeparket: Bøgetræ er en hård træsort og derfor velegnet til gulvbelægninger. Da det er en relativ kostbar træsort, lægges et gulv af bøgetræ oftest som et parketgulv.
Bænkebidere hører til krebsdyrene, ånder derfor ved gæller og kan kun trives i fugtige omgivelser. Der findes 27 arter og kun enkelte viser sig indendøre. Hvis de findes indendøre betyder det, at der er for fugtigt. Kilden til fugt må findes og fjernes og bænkebiderne vil hurtigt dø. Bænkebidere er lyssky og vil opholde sig i fugtige mørke kroge og sprækker, under og bagved kasser. Kan bekæmpes med et insektpudder, der aldrig må komme i nærheden af madvarer.

Bestil 3 tilbud på rengøring fra rengøringsfolk i Kerteminde

I løbet af to-tre hverdage kontakter de 3 mest egnede rengøringsvirksomheder dig med deres gennemarbejdede specialtilbud. Skaf en faguddannet specialist til f.ex. at nå den almindelige rengøring på kort tid. Bruger du rabatportalen Billighaandvaerker.dk, kan du opnå op til 17 procent i god prisafslag på rengøringshjælpopgaven.
Vi arbejder tæt sammen med faglærde og lokale rengøringsvirksomheder i hele det ganske land - også i Kerteminde. Seriøse rengøringsfolk kører selvfølgelig overalt i Kerteminde kommune fx: Martofte, Revninge, Kertinge og Dalby. Vi skaffer kun tilbud hos veletablerede rengøringsvirksomheder, og du er altså garanteret ordentligt rengøringsarbejde hver gang.
Hjemme kan du ganske afstresset gennemse buddene og derefter vælge det, du bedst kan lide. I løbet af rigtig kort tid modtager du gratis 3 superbillige tilbud på professionel rengøringsarbejde. Du har fundet netsiden Billighaandvaerker.dk, hvor du nu kan indhente 2-3 fantastiske rengøringstilbud.

Rengøringsservice Kerteminde eksempel:


T.A. Industriservice

Odensevej 319
5300 Kerteminde
CVR: 29253196
Tlf. 65322233

Ren Energi

Nørregade 19
5300 Kerteminde
CVR: 40409408
Tlf. 25317056

Algerensfyn

Kertinge Bygade 56
5300 Kerteminde
CVR: 37552429
www.algerensfyn.dk

Skorstensfejermester Torben Hviid

Damgårds Alle 113
5300 Kerteminde
CVR: 26368995
Tlf. 20637392


Køkken Og Rengøringsservice

Ladbyvej 203
5300 Kerteminde
CVR: 34449120

P I R Rengøringsservice

Strandvangen 4
5300 Kerteminde
CVR: 19129942
Tlf. 65325488

Coating Inspection ApS

Islandsgade 1
5300 Kerteminde
CVR: 36394129

Fyns Ejendomsservice ApS

Ahlefeldtsvej 37
5300 Kerteminde
CVR: 39684659
www.fyns-ejendomsservice.dk

Rengøring Kerteminde