Rengøring Langeland

  • Rengøring Langeland - Indhent 3 flotte tilbud
  • Brug opgaveskemaet, få rabat: (10 procent)
  • Bestil 1. klasses billig rengøringsperson

Eksempler på
5932 vejnavne

Smørblomstvænget
Pilehaven
Kohavevej
Harnbjergvej
Savværksvej
Præstemarken
Halevejen
Syrenvænget
Høgevej
Hovedgaden
Røllikestræde
Sønderskovvej
Klitrosevej
Egernvej
Valmuevænget
Egevej
Mælkebøttevænget
Mosevænget
Dunhammervej
Hedevejen

Rengøring Langeland? Vi indhenter 3 velegnede tilbud her

På Langeland kan du søge om 3 gratis tilbud på rengøring af dit hjem. Du kan hurtigt og let bede om dine tilbud her på siden. Rengøringsopgaven bliver set af rengøringsfirmaer over hele Langeland og Sydfyn, der kan byde på opgaven. Vores store net af tilknyttede servicepartnere står klar til at byde på din opgave.
Betal ikke mere end nødvendigt for en seriøs rengøringsassistent på Langeland. Send rengøringsassistentskemaet på cirka 6 min og modtag 2-3 prisgodkendte rengørings tilbud fra pålidelige rengøringsfirmaer. Find gratis det allerbedste tilbud på rengørings opgaven på Langeland hos kreative rengøringsfirmaer.
En 100 procent gratis og solid service fra os til dig. Beslut dig for et af buddene og få op omkring 16% i stærk rabat på din rengøringsopgave. I løbet af to-fire arbejdsdage kontakter de tre bedste rengøringsvirksomheder dig med deres førsteklasses pristilbud.

Den grønne nøgle

Den grønne nøgle er et miljømærke, der tildeles danske hoteller, vandrehjem, kursus- og feriecentre som har valgt at tage et medansvar for miljøet. For at få tildelt Den grønne nøgle skal overnatningsstedet opfylde 55 obligatoriske kriterier. Bla. skal der være etableret affaldssortering og genbrugsaftaler og indført ressourcebesparende foranstaltninger inden for el- og vandforbrug.
Man forpligter sig til at benytte miljøvenlige rengøringsmidler og leverandører, mindst to økologiske produkter til morgenmaden og udarbejde en plan for øget anvendelse af økologiske produkter i det hele taget. Der er flere overnatningssteder over hele landet, der har fået tildelt Den grønne nøgle. Ciceleringer er indbankede eller ophøjede mønstre i metal, der kan være besværlige at rengøre.

Cement og damask

Cement er et byggemateriale, der fremstilles i forskellige blandingsforhold mellem kalk, ler, og vand. Materialet hærder til en stenhård masse med en let åben overflade. Cement tåler stort slid og er modstandsdygtig over for baser, men påvirkes af syrer, som opløser cementen lidt. Cement kan efterbehandles med maling. Bruges blandt andet til gulve, hvor der kræves en robust slidtfade, og overflader der skal være uigennemtrængelige for vand. Nem at rengøre.
Damask er en vævemetode til tætte mønstervævede stoffer i en eller to farver. Damask væves i satinbinding med en glinsende tråd i skudgarnet og en mattere i kædegarnet, der danner fine stiliserede mønstre. Damask fremstilles i alle slags materialer fra uld, silke, hør til bomuld. Bruges ofte til møbelbetræk og duge og er nem at rengøre.

Lokale rengøringsfirmaer fra postnummer 5932

Kosten v/Anne Dorthe Pihl
Brandsbyvej 5
5932 Humble
CVR: 26059569
Tlf. 62571011
Tina´s rengøring
Tre Høje 5
5932 Humble
CVR: 37211486
Hushjælpen
Sandby 6
5932 Humble
CVR: 32230334
Tlf. 62572329