Billighaandvaerker.dk

Rengøring Lejre


Lejre
vejnavne eksempler

Rønnens Kvarter
Elmens Kvarter
Munkedammen
Hovedvejen
Assendløsevejen
Gammel Byvej
Plantagen
Rynkebjerggårdsvej
Fugletoften
Krohaven
Særløsevej
Bøgens Kvarter
Skottehusvej
Flædevadsvej
Langetoften
Stationsvej
Glentevænget
Hvilehøj
Roarsvej
Skelvej

Rengøring Lejre – Få en god pris med 3 skarpe tilbud

Lejre kommune er en af Danmarks mindste kommuner og vores landsdækkende net af kompetente rengøringsvirksomheder dækker naturligvis også Lejre. Uanset hvor du bor i kommunen, finder vi den helt rigtige rengøringsassistent til netop din rengøringsopgave. Vi tilbyder - frit og kvit - at indhente 3 gedigne tilbud.
Med en årelang erfaring indenfor rengøringsfaget, er vores tilknyttede rengøringspartnere de helt rigtige at anvende ved enhver rengøringsopgave. Alt afhængig af opgavens art medbringer rengøringshjælpen alle nødvendige rengøringsartikler, forbrugsartikler, materialer m.m. Få 21-25 % i rabat med 3 hammerfede tilbud.
Rengøring er individuelt men fælles er dog, at rengøringen skal opfylde dit behov for et rent og indbydende hjem. Gennem dygtige medarbejdere, kvalitetssikring og klare arbejdsprocesser sikres en professionel og ensartet rengøring. Med lang erfaring løser vore partnere alle rengøringsopgaver til UG.

Rengøring af aluminium

Aluminium er et grundstof, der ved elektrolyse udvindes af lertypen bauxit. Udvindingen er meget energikrævende og er derfor forbundet med store miljøomkostninger. Aluminium er et sølvhvidt, blødt og smidigt materiale, der kan bruges rent eller legeres med andre metaller som kobber og mangan.
Egenskaber som en lav vægtfylde (ca. 2,7), et højt smeltepunkt (>58 C) og en rimelig god modstandskraft overfor kemikalier gør materialet velegnet til mange produkter indenfor husholdningen. De egenskaber, der ikke er tilstede, kan afhjælpes ved forskellige overfladebehandlinger.
Vægten og den glatte overflade gør aluminium velegnet til koste- og moppeskafter. Vægten og en særdeles god varmeledningsevne gør aluminium velegnet til gryder, potter og pander. For at gøre metallet mere modstandsdygtigt overfor påvirkning fra levnedsmidlerne behandler man med varmebestandige plastbelægninger.

Alkydmaling og sauna

Ahorn er en træsort af løvtræstypen, der også kaldes løn. Træet er hvidgult, hårdt og med tætte porrer. Til tider er træet meget maskeret, dvs. der er tydelige mørkere aftegninger i veddet. Kaldes også fugleøjetræ. Velegnet til rengøring af møbler, gulve og skærebrætter.
Alkydmaling bruges som en overfladebehandling. Allergener er betegnelse for stoffer, der fremkalder allergi. Kommer f.eks. fra husstøvmider, kæledyr, pollen og skimmelsvampe og fremkalder allergiske reaktioner i form af bla. høfeber, eksem og astma.
Sauna er oprindelig finsk bad med tør luft på ca. 80 C, evt. kombineret med dampbad, hvor man kan sidde eller ligge og svede. Væg- og loftsbeklædning er altid af træ og på grund af varmen og dampen skal vægge og loft ikke overbehandles. Træbeklædningen kan tørres over med rent vand.Lokale rengøringsfirmaer fra postnr. 4320

Staalbo’s vinduespolering
Lønspjæld 14
4320 Lejre
CVR: 35247483
www.staalbo.dk
ABC Total Rengøring
Skovholmvej 5
4320 Lejre
CVR: 25949293
www.abctotal.dk
Tc Ejendom's Service
Hulegårdsvej 13
4320 Lejre
CVR: 17844547
Tlf. 46482534


© 2019 - www.billighaandvaerker.dk - Kontakt