Rengøring Lolland

  • Rengøring Lolland - Modtag 3 gode tilbud
  • Anvend online skemaet, få ca 14 pct i rabat
  • Bestil velegnet billig rengøringsarbejde

Eksempler på veje
i postnummer 4970

Syltholmsparken
Bøgevej
Willersvej
Hybenvænget
Holebyvej
Nebbelunde Byvej
Golfbanevej
Poppelvej
Nørregade
Nødholmsvej
Sognevej
Gartnervænget
Høgevej
Runestensvej
Dyrestien
Sneppevænget
Sivsangervej
Fasanstien
Hæsøvej
Høgevænget

Billig rengøring Lolland - Få 3 attraktive tilbud med rabat

Skal du have gjort rent i din bolig på Lolland og søger du efter gode tilbud? Så er der lys for enden at tunnelen! Vi stiller vores gratis udbuds- og tilbudsservice til rådighed for dig! Det foregår sådan: Du udfylder formularen på 6½ minut og sender den ind. Så leverer vi dig 3 bæredygtige rengøringstilbud på kort tid.
Du kan selv vælge, hvad du skal have rengjort inden for den bestilte tid – og du bestemmer hvor tit, du vil have besøg af rengøringsassistenten: ugentligt, hver 14. dag, en gang om måneden eller måske efter behov. Engangsopgaver udføres selvfølgelig også på Lolland. Den samme afløser kommer ved ferie og sygdom.
Du bør overveje, at det er så ødelæggende at opdage hjemmets rengøringsmidler, der virkelig viser deres tilknytninger rundt, på trods af de omkostninger, der er forbundet med at finde dygtige arbejdere. Vi tilbyder dig, vores ansete kunde, et forbløffende tilbud. Her finder du tre tilbud på rengøring på Lolland.

Rengøring af blomster

Afskårne blomster i vaser og krukker pynter og sætter prikken over i'et i smukke rum, så længe blomsterne er friske. Holdbarheden for afskårne blomster er meget forskellig, men man bør i alle tilfælde jævnligt kontrollere, om der er tilstrækkeligt og friskt vand i vasen.
Når blomsterne begynder at hænge med hovedet, bør de kasseres, og vasen vaskes af. Det er ikke tilstrækkeligt blot at skylle vasen af. Glasvaser med en brunlig belægning kan stilles i blød i vand tilsat et enzymholdigt vaskemiddel i en times tid. Kalk fjernes med eddikesyre blandet til en tyk masse med groft salt.
Potteplanter skal passes ved vanding efter plantens art. Visne blade og blomster skal pilles af. Gamle potteplanter skal pottes om og gerne overbruses, hvis de er blevet støvede. Det er mest bekvemt at stille dem ud i stille regn, ellers må man tørre dem over indendøre med en hårdt opvredet klud pga. kalkaflejringer.

Kunstige blomster

Kunstige blomster kræver hverken vanding eller omplantning, men alligevel udskiftning indimellem. Vælger man kunstige blomster, er det vigtigt, at de holdes rene enten ved afstøvning eller tørres af med en hårdtopvredet klud. Tørrede blomster kan pynte op, men bør kasseres, når de er for støvede.
Et materiales hårdhed betyder meget for dets egenskaber som styrke og slid. Man skelner f.eks. mellem hårde og bløde træsorter, hvor fyrretræ er en blød træsort, som hurtigt slides og ridses. Egetræ er en hård træsort og dermed meget robust.
Bivoks fremstilles af biernes vokstavler, der renses og omsmeltes. Blev tidligere brugt til fremstilling af lys og forskellige former for bonevoks og polervoks. Er i dag stort set erstattet af syntetiske produkter, men kan stadig købes hos materialisten og bruges af nogle til vedligeholdelse af politurbehandlede møbler.

Aktuelle rengøringsfirmaer fra postnr. 4970

M + M Hjemmeservice og Rengøring I/S
Årbyesvej 3
4970 Rødby
CVR: 21218235
www.mmteam.dk
Fionas Rengøring
Østervang 19
4970 Rødby
CVR: 34964025
Tlf. 22909191
Imer´s superrengøring
Egeparken 20
4970 Rødby
CVR: 33556306
Tlf. 26399615