Rengøring Lolland - Få 3 rundhåndede tilbud

Indsend formularen, spar ca 11 %

Find autoriseret billig rengøringsperson

Billig rengøring Lolland - Få 3 attraktive tilbud med rabat

Skal du have gjort rent i din bolig på Lolland og søger du efter gode tilbud? Så er der lys for enden at tunnelen! Vi stiller vores gratis udbuds- og tilbudsservice til rådighed for dig! Det foregår sådan: Du udfylder formularen på 6½ minut og sender den ind. Så leverer vi dig 3 bæredygtige rengøringstilbud på kort tid.
Du kan selv vælge, hvad du skal have rengjort inden for den bestilte tid – og du bestemmer hvor tit, du vil have besøg af rengøringsassistenten: ugentligt, hver 14. dag, en gang om måneden eller måske efter behov. Engangsopgaver udføres selvfølgelig også på Lolland. Den samme afløser kommer ved ferie og sygdom.
Du bør overveje, at det er så ødelæggende at opdage hjemmets rengøringsmidler, der virkelig viser deres tilknytninger rundt, på trods af de omkostninger, der er forbundet med at finde dygtige arbejdere. Vi tilbyder dig, vores ansete kunde, et forbløffende tilbud. Her finder du tre tilbud på rengøring på Lolland.

Rengøring af blomster

Afskårne blomster i vaser og krukker pynter og sætter prikken over i´et i smukke rum, så længe blomsterne er friske. Holdbarheden for afskårne blomster er meget forskellig, men man bør i alle tilfælde jævnligt kontrollere, om der er tilstrækkeligt og friskt vand i vasen.
Når blomsterne begynder at hænge med hovedet, bør de kasseres, og vasen vaskes af. Det er ikke tilstrækkeligt blot at skylle vasen af. Glasvaser med en brunlig belægning kan stilles i blød i vand tilsat et enzymholdigt vaskemiddel i en times tid. Kalk fjernes med eddikesyre blandet til en tyk masse med groft salt.
Potteplanter skal passes ved vanding efter plantens art. Visne blade og blomster skal pilles af. Gamle potteplanter skal pottes om og gerne overbruses, hvis de er blevet støvede. Det er mest bekvemt at stille dem ud i stille regn, ellers må man tørre dem over indendøre med en hårdt opvredet klud pga. kalkaflejringer.

Kunstige blomster

Kunstige blomster kræver hverken vanding eller omplantning, men alligevel udskiftning indimellem. Vælger man kunstige blomster, er det vigtigt, at de holdes rene enten ved afstøvning eller tørres af med en hårdtopvredet klud. Tørrede blomster kan pynte op, men bør kasseres, når de er for støvede.
Et materiales hårdhed betyder meget for dets egenskaber som styrke og slid. Man skelner f.eks. mellem hårde og bløde træsorter, hvor fyrretræ er en blød træsort, som hurtigt slides og ridses. Egetræ er en hård træsort og dermed meget robust.
Bivoks fremstilles af biernes vokstavler, der renses og omsmeltes. Blev tidligere brugt til fremstilling af lys og forskellige former for bonevoks og polervoks. Er i dag stort set erstattet af syntetiske produkter, men kan stadig købes hos materialisten og bruges af nogle til vedligeholdelse af politurbehandlede møbler.

Hent 3 tilbud på Lolland rengøring - En gratis service

Her på vores fantastiske online rengøringstjeneste tilbyder vi, at indhente 3 brugbare rengøringshjælp tilbud fra rutinerede billige rengøringsfolk i nærheden af dig. Få bæredygtige tilbud fra fagmænd på at gøre nok rent i hjemmet i løbet af et par hverdage. Du har opdaget rengøringssiden Billighaandvaerker.dk, hvor du aldeles gratis kan bestille tre faste rengøringstilbud.
Faguddannede og kompetente specialister gør sig klar til at klare opgaven. Benytter du onlineportalen Billighaandvaerker.dk, kan du score op omkring 17 procent i rar rabat på rengøringshjælpjobbet. Du mener nok, at det er temmelig indviklet, selv at lokalisere en lokal arbejdsvillig rengøringshjælp på Lolland.
Du mener sandsynligvis, at det er temmelig træls, selv at opstøve en lokal veletableret rengøringshjælp på Lolland. Find en rengøringshjælp, der evner at nå rengøringen af din bolig her på hjemmesiden. Find nemt effektive rengøringsfirmaer her på rabatsiden Billighaandvaerker.dk.

Aktuelle rengøringsservice i postnummer 4970


VK Rengøring IVS

Nørregade 4
4970 Rødby
CVR: 39619105
Tlf. 27724576

Hawers Vinduespolering & Rengøring

Kaj Munks Vej 3
4970 Rødby
CVR: 27549357
Tlf. 40616787

Top-Service

Sædingegårdsvej 2
4970 Rødby
CVR: 27219306
Tlf. 54601890


Imer´s superrengøring

Egeparken 20
4970 Rødby
CVR: 33556306
Tlf. 26399615

Fionas Rengøring

Østervang 19
4970 Rødby
CVR: 34964025
Tlf. 22909191

Hnkl Service

Maribo Landevej 21
4970 Rødby
CVR: 37445673
Tlf. 40601111


Servicegården

Havnegade 87
4970 Rødby
CVR: 31564425
Tlf. 20272454

Fionas Rengøring IVS

Østervang 19
4970 Rødby
CVR: 39180685