Rengøring Lyngby

  • Rengøring Lyngby - Indhent 3 ypperlige tilbud
  • Anvend formularen online, få ca 32 pct i rabat
  • Find solid billig rengøringsarbejde

Veje 2800 Lyngby

Christian X's Alle
Gyldendalsvej
Finlandsvej
Akustikvej
Brede
Borreparken
Birkhøjvej
Gammel Jernbanevej
Bagsværd Møllevej
Baune Alle
Ellehjørnet
Einarsvej
Gammelmosevej
Bækkevang
Bredebovej
Gedvad
Fynsvej
Bygtoften
Bøgeparken
Chr.Winthers Vej

Billig pris på rengøring Lyngby - Få 3 rengøring tilbud her

Spar nemt mange penge på en ansvarsbevidst og reel rengøringsassistent i 2800 Lyngby. Betal ikke tårnhøj for en energisk rengøringsassistent i 2800 Lyngby. Hjemme kan du ganske afstresset evaluere alle de leverede rengøringsbud og derpå beslutte dig for det mest optimale.
Få f.eks. eminente tilbud på følgende rengøringsopgaver: flytterengøring, butiksrengøring, hovedrengøring og kontorrengøring. Du kan også få tilbud på alle former for almindelig rengøring. Det kan være på dagsbasis, ugebasis eller månedbasis. Vore partnere stiller gerne både erfaring og ekspertise til rådighed mht. til den bedste løsning efter ønsker og behov.
Alt taget i betragtning, bør du udlicitere din hjemmerengøring til et engageret og billigt rengøringsfirma i Lyngby. Tag de nødvendige skridt for at få løst dine rengøringsproblemer. Prøv os i dag, og få 3 gratis fede tilbud på Lyngby rengøring med flotte rabatter.

Rengøring af forskellige overflader

Keramiske overflader
Klinker og fliser fås bade ubehandlede og glaserede. Hvis ubehandlede keramiske overflader ikke skal være modtagelige overfor snavs og spild, skal de være hårdt brændte med en tæt skærv, ellers vil de være meget modtagelige over for snavs, fedt, spild og indslæb.
Glas og ædle metaller
Glas, guld og platin behøver ingen overtladebehandling, da de i sig selv er ret modstandsdygtige overfor kemiske påvirkninger og luftens ilt.
Andre metaller
Sølv og kobber påvirkes af luftens ilt. Metallet oxvderer og der dannes en metalilte, der ses som en mørkfarvning af metallet. Metalilten kan pudses væk

Sæbeludbehandling

Bedst egnet til massivt træ. Man kan købe specialmidler til behandlingen, men man kan også bruge hydratkalk og brun sæbe. Hydratkalk røres op i vand og påstryges overfladen med en pensel. Kalken skal tørre helt op, hvorefter den børstes eller støvsuges af.
Overfladen vaskes med en opløsning af brun sæbe eller sæbespåner og vand i blandingsforholdet 1 dl sæbe pr. 1 liter vand, Sæbeludbehandlingen gentages flere gange for at opbygge en modstandsdygtig sæbefilm. Kalken nedbryder dele af cellulosecellerne, så overfladen bliver mere porøs og kalksæben vil udfylde træets porrer.
Rigtigt udført vil træet få en gråhvid farve og en fin markering af træets åretegning. Træet vil være mere modstandsdygtigt end det ubehandlede træ og rengøres og vedligeholdes med afvaskning med vand tilsat brun sæbe eller sæbespåner i blandingsforholdet 0,2 dl pr. liter vand.

Rengøringsfirmaer Lyngby eksempler:

Bothmann Capacity
Bothmann Capacity
2800 Kongens Lyngby
CVR: 21097209
www.bothmanncapacity.dk
Nem Service ApS
Christian X's Alle 23
2800 Kongens Lyngby
CVR: 20853786
www.nemservice.dk
B & W Service
Gammel Bagsværdvej 36
2800 Kongens Lyngby
CVR: 30616944
www.bw-service.dk