Rengøring Mariager

  • Rengøring Mariager - Modtag 3 gennemarbejdede tilbud
  • Brug skemaet, spar ca 10 pct
  • Find professionel billig rengøringsassistance

Eksempler på veje
i postnummer 9550

Møllebakken
Sem Kirkevej
Fuglsang
Askevej
Oxendalen
Klosterstien
Nordre Industrigade
Bækvej
Carl Nielsens Vej
Fasanvej
Skovvænget
Lyshøjvej
Søndergade
Stærevej
Grovevej
Falkevej
Skråvejen
Kirkegade
Fyrrebakken
Munkebakken

Billig rengøring Mariager – Indhent gratis 3 fleksible tilbud

Vi har her på Billighaandvaerker.dk samlet en række kvalitetssikrede rengøringsfirmaer fra Mariagerfjord kommune. Indsend dine ønsker om effektiv rengøring af din bolig i Mariager, så lokaliserer vi de bedste rengøringsvirksomheder. De 3 første der reagerer, får lov til at komme med tilbud på din rengøringsopgave.
Vore partnere udfører vinduespolering for erhverv og private samt renholdelse af vinduesrammer i alle typer af bygninger og huse - både indvendigt og udvendigt. Arbejdet udføres naturligvis af kompetente og dygtige vinduespudsere, som udfører arbejdet på en sådan måde, så det passer bedst muligt i din dagligdag.
Intervaller og tidspunkt for vinduespoleringen aftales individuelt med hver kunde. Få et hurtigt tilbud, der passer 100 % til dig og dine behov! Rengøring af lofter: Hvis hele eller dele af loftet er særligt udsat for tilsmudsning, er det nødvendigt at rengøre det regelmæssigt.

Linoleum

Linoleum fremstilles af granuleret korkmel, træmel og iltet linolie, der sammen med harpiks danner bindemidlet. Den naturlige farve er brun, men det fremstilles i mange forskellige farver og mønstre og flere tykkelser. Kvaliteten er afhængig af tykkelsen og sammensætningen i øvrigt.
Linoleum bruges primært til gulvmateriale, men kan også bruges til bord- og stolebeklædning og i en vis udstrækning til vægbeklædning. Linoleum er et halvhårdt materiale med en let åben struktur i lighed med træ. Den åbne struktur betyder, at linoleum skal gøres rent med et vaskeplejemiddel, som fylder porrerne ud.
Vaskeplejemidlet kan være sæbespåner eller et specialmiddel. Da linoleum er fremstillet på basis af linolie, skal man ved rengøring sørge for ikke at tørre det ud med stærke alkaliske eller sure rengøringsmidler.

Linoleum (fortsat)

Alkaliske rengøringsmidler reagerer med olien i linoleummet, og det kan hurtigt blive ødelagt. Tåler ikke henstand med vand. Sæbespåner og flydende sæbe med lavt pH danner derimod en ønsket plejefilm.
Som gulvmateriale er linoleum:
- lunt og blødt at gå på
- let at renholde, hvis man gør det med de rigtige midler
- slidstærkt, hvis det vedligeholdes rigtigt
- har god skridsikkerhed i tør tilstand
Som bordplader og stolesæder er linoleum:
- lunt og støjdæmpende
- let at renholde, hvis man gør det rigtigt
- har god slidstyrke, hvis det vedligeholdes rigtigt.

Aktuelle rengøringsfirmaer fra postnr. 9550

Fjordens Rengøring og Service
True Hovedgade 34
9550 Mariager
CVR: 37381330
www.fjordens-service.dk
Mariager Ejendomsservice
Gunderupvej 3
9550 Mariager
CVR: 27110185
Tlf. 86478396
Peninna
Kønigsfeldtsvej 6
9550 Mariager
CVR: 15168005
www.facebook.com/Peninna.dk