Billighaandvaerker.dk

Rengøring Maribo


Eksempler på
Maribo vejnavne

Lindholm
Solsikkevej
Tokkeløkkevej
Hybenvej
Rødkløvervej
Østre Landevej
Hillested Møllevej
V. Kolbyes Vej
Hestehavevej
Søbakken
Rosengade
Skørringe Skovvej
Damsmosevej
Hillestolpevej
Engpibervej
Rødvej
Mosevænget
Torvet
Søparken
Knuthenborg Allé

Rengøring Maribo. Billig pris med 3 fleksible rengøring tilbud

Her på siden leverer vi dig - uforpligtende og helt gratis - 3 bundsolide tilbud fra billige og energiske rengøringsfirmaer i Maribo. Du udfylder skemaet på omkring 6-7 min, hvorefter du får tilbud fra 3 rutinerede lokale rengøringsassistenter, der meget gerne vil løse din rengøringsopgave. Du vil modtage tilbud på 24-34 timer.
Der sættes altid en fast assistent og et fast tidspunkt på til dig - det er en kæmpe fordel for alle. For dig betyder det, at du altid ved, hvem der kommer og hvornår. Rengøringsmedarbejderen kender hjemmet og dig og ved, hvad og hvor, der skal gøres rent. Medarbejderen medbringer rengøringsmidler, mopper og klude.
Almindelig rengøring i et privat hjem kan f.eks. bestå af:
  • Rengøring af toilet og bad
  • Rensning af tæpper, gardiner og persienner
  • Støvsugning og gulvvask
  • Opvask
  • Vinduespolering
  • Forårsrengøring

Blegemidler og blegevand

Blegemidler er kemikalier, der bruges til at blege tekstiler og andre materialer. Indenfor rengøringsområdet bruges de til blegning af pletter eller misfarvninger. Det er vigtigt, at man læser deklarationen grundigt, så man kan vurdere om blegemidlet skal omgås med særlig forsigtighed. Der findes flere typer blegemidler, der alle virker ved en fraspaltning af ilt.
Blegevand er et gammelt udtryk for et klorholdigt blegemiddel, som indeholdt natriumhypoklorit. Så snart væsken kommer ud af flasken fraspaltes klor og virker derved blegende. Skal faremærkes.
Birk er et løvtræ, med et lyst, svagt gulligbrunt ved, der har en silkeagtig glans. Ved kernedannelse kan der dannes meget smukke mønstre. Bruges til møbler, finer og mindre ting som skåle, tallerkener og til brænde, som har en særlig fin lugt.

Blikvarer og blandingsmaterialer

Blikvarer fremstilles af tynde udhamrede eller udvalsede plader af jern, zink eller kobber. Tidligere brugte man blikvarer til mange køkken- og rengøringsredskaber, som i dag er erstattet af andre materialer. Afvaskes i universal rengøringsmiddel. Kan evt. skures med blødt skurepulver. Det er vigtigt, at det bliver helt tørt, da det ellers kan blive misfarvet.
Blandingsmaterialer er materialer sammensat af flere grundmaterialer som feks. terrazzo og tekstilblandinger. Bladguld er tyndt udvalset guld, som lægges på finere billedrammer og kunstgenstande. Tåler forsigtig tør eller fugtig aftørring med hårdtopvredet klud i 5 dl vand tilsat l spsk. klar husholdningseddike.
Blandingsfibre er tekstilfibre, der generelt har forskellige egenskaber såvel gode som dårlige. Ved at blande fibrene kan de bedste egenskaber udnyttes.Vi finder de bedste rengøringsfirmaer

Egeberg Polering - Rengøring
Østre Landevej 113
4930 Maribo
CVR: 17130536
Tlf. 54784241
HH Erhvervsrengøring
Kirkevejen 68
4930 Maribo
CVR: 27480780
Tlf. 33986283
Lo-Fa-Rèn
Nakskov Landevej 44
4930 Maribo
CVR: 10056705
www.lofaren.dk


© 2019 - www.billighaandvaerker.dk - Kontakt