Rengøring Mors

  • Rengøring Mors - Modtag 3 fortræffelige tilbud
  • Anvend formularen, spar ca 27 pct
  • Modtag seriøs billig rengøringsspecialist

Lokale vejnavne
Mors

I. C. Hindings Vej
Broen
Ejerslev Lyng
Majgårdsvej
Mikkelsbakke
Nissedalsvej
Fårtofts Plads
Friskolebakke
Gyring Nielsensvej
Glintborgvej
Melgaards Alle
Johan Riis's Vej
Heltoften
Prinsessestien
Fyrskrænten
Lyngholmen
N. Quistgaards Gade
Blåmosevej
Marktoften
Klosterparken

Der er penge at spare på 3 tilbud på rengøring Mors ✔

Leder du efter en dygtig rengøringsassistent på Mors? Så er du heldig. Vi er nemlig specialister i at finde kvalificerede rengøringsfirmaer på Mors, der udfører alle typer af rengøring. Du skal blot indsende din rengøringsopgave til os - det tager kun 4-5 minutter. På få dage får du 3 uimodståelige tilbud til gennemlæsning.
Få professionel rengøring på Mors. Vi samarbejder med professionelle rengøringsfolk over hele Jylland, som gør en dyd ud af at udføre deres arbejde til perfektion. Mors er fyldt med både små og store firmaer samt rigtig mange private hjem, og vores rengøringspartnere dækker naturligvis hele Mors.
Som privatkunde får du en kvalitetsbevidst og professionel rengøring indenfor hjemmets vægge. Alle partnere udviser stor fleksibilitet, diskretion og , sikkerhed i forhold til dine ønsker og rengøringsservicen kan udføres og tilpasses således, at den altid lever op til dine specifikke forventninger og ønsker.

Handsker til arbejde

Selv om menneskets hud danner en god beskyttelse, kan det være nødvendigt at bruge arbejdshandsker for at beskytte hænderne yderligere rnod snavs, vand og rnikroorganisrner. Arbejder man længe rned vand vil hudens naturlige forsvarsbarriere nedbrydes, og vandet får huden til at kvælde og bliver mindre modstandsdygtig.
Huden bliver derfor mere modtagelig for fremmede stoffer, som feks. rengøringsmidler. Huden bliver irriteret, og der kan på længere sigt opstå kontakteksem eller allergi. Desværre er det også sådan, at selve handsken kan give allergiske reaktioner.
Nogle mennesker er overfølsomrne overfor bestemte materialer, blandt andet gummi som også kaldes latex. Ved valg af handske skal man finde det materiale, der passer til det, den skal bruges til, og man skal finde en handske med en god pasform, størrelse og smidighed.

Valg af handsker

- Størrelse og pasform skal være i orden - hverken for stor eller for lille. Der må godt være plads til en tynd bomuldshandske inden i handsken.
- Handsken må gerne have så langt et skaft, at der kan lægges et buk foroven. Det vil forhindre vandet i at løbe ned i handsken, hvis man arbejder i højden.
- Materialet skal hindre vand og de almindeligt brugte rengøringsmidler i at trænge gennem handsken.
- En god handske har en klar og let forståelig deklaration, og handsken skal selvfølgelig holdes ren. Når man er færdig med at bruge handsken, vasker man sine handske-hænder på nøjagtigt samme måde, som man normalt vasker sine hænder. Handskerne hænges til tørre, så de kan tørre indeni. En gang imellem vaskes de eventuelt i vaskemaskine sammen med den øvrige vask.
- Handskerne kasseres, så snart der er et hul eller en revne - eller er så gamle, at de virker møre.

Udvalgte rengøringsfirmaer i 7900 Mors

ESH Service
Brogårdsvej 8
7900 Nykøbing M
CVR: 32985378
www.eshservice.dk
Ole´s Rengøring og Vinduespolering
Fuglsøparken 40
7900 Nykøbing M
CVR: 35064311
Tlf. 20957900
LMS Ejendomsservice
Østergade 17
7900 Nykøbing M
CVR: 19779998
Tlf. 20992118