Rengøring Munkebo

  • Rengøring Munkebo - Indhent 3 sikre tilbud
  • Brug kontaktformularen, spar ca 27 %
  • Bestil arbejdsvillig billig rengøringsspecialist

Veje i postnummer 5330

Vestertoften
Munkebovej
Stenlunden
Lykkesminde
Granhaven
Bøgevænget
Nymarken
Mølkæret
Krabbegårdsvej
Hulvejsbakken
Dyssevænget
Troldbakken
Dræby Fedvej
Bakkehaven
Korvetten
Højvangen
Mosekrogen
Bregnørvej
Guldkysten
Boels Bro

Rengøring Munkebo - Spar 30 pct på prisen med 3 tilbud

Har du brug for en rengøringsassistent i Munkebo til at gøre rent for dig? Så kan vi tilbyde hjælp fra vores tilknyttede rutinerede samarbejdspartnere. Find den helt rigtige rengøringshjælp til din rengøringsopgave ved at sætte den i udbud. Indsend opgaven og modtag 3 superfine tilbud på nogle dage med stor rabat.
Kvalitet og service går hånd i hånd. Rengøringsfirmaerne ønsker altid at give den bedst mulige service hver gang. Derfor føres der egenkontrol da rengøringen er lige så vigtig for firmaerne, som den er for dig. Det ønsker vi, at du kan mærke og derfor er denne service altid er en del af tilbuddet, du modtager som kunde.
Når beboere selv skal rengøre deres hjem, spilder de betydelig tid, der kunne have udnyttet væsentligt bedre. At overlade hjemmerengøringen til en professionel sparer ikke bare tid - rengøringen bliver også mere effektiv. Dette vil ikke andet end reducere de potentielle bestræbelser på rengøringsopgaver.

Bouclé, bronze og børster

Bouclé er en særlig vævemetode, der bruges til tæpper og møbelstoffer. I bundvævet indvæves lokker, som giver tekstilet et nopret udseende.
Broderier er tekstiler forsynet med forskellige håndsyede mønstre. Broderier bør vaskes med forsigtighed i hånden.
Bronze er en fælles betegnelse for legeringer, fortrinsvis med indhold af kobber og tin, men også andre metaller kan indgå. Afhængig af metallernes sammensætning vil farven variere fra grøn til brungrøn. Bronze bruges fortrinsvis til kunst eller dekorationsgenstande. Blankpoleret bronze pudses med metalpudsemiddel. Patineret bronze bones, mens spejlbronze aftørres med et tørt vaskeskind.
Børstemundstykke er mundstykker til støvsuger forsynet med børster. Et lille børstemundstykke kan feks. bruges til støvsugning af paneler, og et stort børstemundstykke kan feks. bruges til støvsugning af hårde gulve.

Brugsanvisninger

Både maskiner, redskaber og rengøringskemikalier har ofte en bedre virkning, hvis de bruges på en bestemt måde. Det er derfor vigtigt at følge den anvisning, der følger med, når man køber en vare. I Arbejdsmiljøloven stilles der krav om, at der skal foreligge brugsanvisninger eller skriftlige instruktioner både til redskaber og materialer, og brugsanvisningen skal være tilgængelig for alle brugere.
Brugsegenskaber er de egenskaber, noget skal have for at fungere. En støvsuger skal kunne suge, betjeningsknapperne være lette at indstille og en vase skal f.eks. være vandtæt.
Brun sæbe fremstilles af naturlige fedtstoffer ved forsæbning med stærk base. Oprindeligt var brun sæbe en brun geleagtig masse, men i dag fremstilles den i flere versioner, bl.a. som en klar, flydende sæbe. Butylalkohol (C4H2O) er en alkohol også kaldet butanol.

Ansvarsbevidste rengøringsfirmaer fra postnummer 5330

Tip Top Rengøring
Mølkæret 106
5330 Munkebo
CVR: 27574238
Tlf. 22790010
EJ Rengøring og Ejendomservice
Mølkæret 206
5330 Munkebo
CVR: 37653055
Tlf. 21663689
Perfectshine.dk
Solbakken 8
5330 Munkebo
CVR: 21422002
www.perfectshine.dk