Rengøring Nørrebro

  • Rengøring Nørrebro - Indhent 3 godkendte tilbud
  • Udfyld skemaet online, spar ca 18 %
  • Find dygtig billig rengøringsassistance

Lokale vejnavne
Nørrebro

Ole Maaløes Vej
Hans Tavsens Gade
Midgårdsgade
Nannasgade
Mjølnerparken
Tjørnegade
Stevnsgade
Krügersgade
Uffesgade
Schleppegrellsgade
Balders Plads
Kapelvej
Gilbjerggade
P.D. Løvs Allé
Nørrebro Vænge
Asnæsgade
Rungsted Plads
Dagmarsgade
Hørsholmsgade
Skjolds Plads

Billig rengøring Nørrebro – Indsend opgaven, få 3 gratis tilbud

Har du på noget tidspunkt tænkt på øvelser, der udbringer det store flertal af din chance? Nu ved du det. Giv i stedet pålidelige rengøringsfirmaer på Nørrebro en chance for at løse din rengøringsopgave og få gjort dit hjem rent. Vi koordinerer din rengøringsopgave med firmaerne og lader de dygtige rengøringsfirmaer på Nørrebro byde ind på din opgave.
Vi garanterer, at du får tilbud fra de bedste rengøringsfirmaer til en fornuftig pris og kvalitet i lyset af, at vi leverer dig tre gratis rengøring tilbud fra vores samarbejdspartnere. Skynd dig at skære en genvej til 3 fantastiske tilbud og få dit hjem upåklageligt rengjort i løbet af få dage. Få samtidig op til 26% i rabat.
Du modtager hammerfede tilbud fra landets billige og bedste rengøringsfirmaer og kan som udgangspunkt få 23-26 procent i rabat. Alle tilbud er absolut uforpligtende og der er således ingen binding ved at bestille rengøringstilbud via vores gratis webtjeneste.

Hvad skal gøres rent og hvordan?

Arbejdsborde/skriveborde
Arbejdes der med papir, bøger og skriveredskaber vil det meste snavs være til at fjerne tørt, naturligvis afhængigt af, hvilken overfladebehandling bordet har. Til den almindelige rengøring aftørres den del af bordet man kan komme til. Til grundigere rengøring ryddes hele bordfladen, så hele fladen og kanterne kan gøres rent efter materiale og overfladebehandling.
Blomster
Potteplanter skal passes med vand, visne blade og blomster nippes af. Planter, der står inde, kan blive meget støvede og bliver pæne og friske at se på, hvis de overbruses Brug bruseren i badeværelset eller, hvis det er muligt, stil dem ud i haven eller på altanen en dag med stille regn. Regnvandet har den fordel, at det ikke afsætter kalkpletter Er potteplanterne meget store kan det være nødvendigt at afvaske dem blad for blad med en hårdtopvredet klud i rent vand.

Rengøring af brændeovn og døre

Brændeovn
Aske fjernes jævnligt og ovnens yderside holdes støvfri ved en tør aftørring. Indimellem kan det være nødvendigt med en grundigere rengøring af ydersiden, altid når den er helt kold. Er brændeovnens yderside emaljeret, afvaskes den med vand tilsat universal rengøringsmiddel. Er det en støbejernsovn støvsuges den først med børstemundstykke og derefter behandles med specialmiddel efter brugsanvisningen.
Døre
Sørg for at døren holdes fri for fingermærker, som ofte forekommer over og under dørgrebet samt midt på døren, Døre med fyldninger aftørres jævnligt, da der lægger sig et tyndt lag støv på profilerne, Rengøres i øvrigt efter overfladebehandling.

Aktuel rengøring fra 2200

Hay service
Brynhildegade 8
2200 København N
CVR: 34962189
Hjemmeside
ABC Rengøring & Service
Jagtvej 113 H
2200 København N
CVR: 27312349
Hjemmeside
Jon Rengørings Service
Blegdamsvej 16E
2200 København N
CVR: 34538549
Hjemmeside