Billighaandvaerker.dk

Rengøring Nørrebro


2200 Nørrebro
vejnavne

Husumgade
Guldbergs Plads
Åboulevard
Ørholmgade
Hermodsgade
Heimdalsgade
Ahlmannsgade
Blegdamsvej
Midgårdsgade
Prinsesse Charlottes Gade
Frederik VII's Gade
Gilbjerggade
Gormsgade
Hyltebro
Wesselsgade
Stengade
Ydunsgade
Ravnsborggade
Nannasgade
Rungsted Plads

Billig rengøring Nørrebro – Indsend opgaven, få 3 gratis tilbud

Få nemt kontakt med velegnede rengøringsfirmaer her på internetsiden Billighaandvaerker.dk. Vi har udvalgt kvalitetsbevidste og professionelle rengøringsvirksomheder i hele Danmark - også på Nørrebro. Beskriv rengøringsopgaven i webformularen på maks 8½ minut (så hurtigt går det).
Vi garanterer, at du får tilbud fra de bedste rengøringsfirmaer til en fornuftig pris og kvalitet i lyset af, at vi leverer dig tre gratis rengøring tilbud fra vores samarbejdspartnere. Skynd dig at skære en genvej til 3 fantastiske tilbud og få dit hjem upåklageligt rengjort i løbet af få dage. Få samtidig op til 26% i rabat.
Du modtager hammerfede tilbud fra landets billige og bedste rengøringsfirmaer og kan som udgangspunkt få 23-26 procent i rabat. Alle tilbud er absolut uforpligtende og der er således ingen binding ved at bestille rengøringstilbud via vores gratis webtjeneste.

Hvad skal gøres rent og hvordan?

Arbejdsborde/skriveborde
Arbejdes der med papir, bøger og skriveredskaber vil det meste snavs være til at fjerne tørt, naturligvis afhængigt af, hvilken overfladebehandling bordet har. Til den almindelige rengøring aftørres den del af bordet man kan komme til. Til grundigere rengøring ryddes hele bordfladen, så hele fladen og kanterne kan gøres rent efter materiale og overfladebehandling.
Blomster
Potteplanter skal passes med vand, visne blade og blomster nippes af. Planter, der står inde, kan blive meget støvede og bliver pæne og friske at se på, hvis de overbruses Brug bruseren i badeværelset eller, hvis det er muligt, stil dem ud i haven eller på altanen en dag med stille regn. Regnvandet har den fordel, at det ikke afsætter kalkpletter Er potteplanterne meget store kan det være nødvendigt at afvaske dem blad for blad med en hårdtopvredet klud i rent vand.

Rengøring af brændeovn og døre

Brændeovn
Aske fjernes jævnligt og ovnens yderside holdes støvfri ved en tør aftørring. Indimellem kan det være nødvendigt med en grundigere rengøring af ydersiden, altid når den er helt kold. Er brændeovnens yderside emaljeret, afvaskes den med vand tilsat universal rengøringsmiddel. Er det en støbejernsovn støvsuges den først med børstemundstykke og derefter behandles med specialmiddel efter brugsanvisningen.
Døre
Sørg for at døren holdes fri for fingermærker, som ofte forekommer over og under dørgrebet samt midt på døren, Døre med fyldninger aftørres jævnligt, da der lægger sig et tyndt lag støv på profilerne, Rengøres i øvrigt efter overfladebehandling.Rengøringsfirmaer Nørrebro eksempel:

Hay service
Brynhildegade 8
2200 København N
CVR: 34962189
Tlf. 23809530
Azad Rengøring
Lundtoftegade 9
2200 København N
CVR: 25882490
Tlf. 51228624
ABC Rengøring & Service
Jagtvej 113 H
2200 København N
CVR: 27312349
www.abc-rengoering.dk


© 2019 - www.billighaandvaerker.dk - Kontakt