Rengøring Nivå

  • Rengøring Nivå - Indhent 3 profitable tilbud
  • Brug skemaet, få ca 12 procent i rabat
  • Bestil grundig billig rengøringsarbejde

Eksempler på
Nivå vejnavne

Rolfsvej
Svendsvej
Rørmosen
Smedebakken
Slåenhøj
Lyngebækgårds Alle
Mågevej
Vejenbrødvej
Nivåvænge
Solager
Mariehøj
Rødehusvej
Hejrevej
Johannes Hages Alle
Holtebakken
Pilehøj
Solbjergvej
Niverødgårdsvej
Poppelhøj
Lave Skov Vej

Billig rengøring Nivå. Få let 18% rabat med 3 gratis tilbud!

I Nivå står energiske rengøringsfirmaer klar til at give dig hele 3 eminente tilbud på smuk og grundig rengøring. Det gør de på kort tid og det kræver blot, at du udfylde tekstformularen på kort tid. Denne tjeneste er 100% gratis - Vi tager hverken en procentdel eller et gebyr af den aftale, du indgår med et rengøringsfirma.
Billighaandvaerker.dk er en virksomhed med mange års erfaring i at skaffe de bedste tilbud på rengøring overalt i Danmark. Disse mange års erfaring betyder, at vi kan levere konkurrencedygtige tilbud på alle former for rengøringsopgaver – lige fra flytterengøring og ejendomsservice til afrensning af graffiti og vinduespolering.
Gør væsentlige fremskridt mht til at få al den nødvendige men kedelige rengøring ud af verdenen. Tilmeld dig i dag, og få 3 gratis megagode rengøringstilbud med høj rabat for at få dit hjem superrengjort af et ekspertfirma. Alt taget i betragtning, udliciter hjemme rengøring for boligejere.

Vinduespudsning

Vinduesrammer og karm skal afvaskes et par gange om året. Afvaskningen udføres før vinduespudsningen. Rammerne vil almindeligvis være temmelig snavsede, så det er vigtigt at dække karmen af med aviser og huske, at afvaskning af meget snavsede emner bør gøres sådan, at man begynder nedefra og arbejder sig opefter. Er det nødvendigt at bruge stige, skal man sørge for, at den står godt fast. Står man i vindueskarmen, dækkes den af, før man begynder.
Der kan bruges forskellige slags rengøringsmidler til Vinduespudsning:
Opvaskemiddel, som nedsætter vandets overfladespænding, gør det lettere at gøre vinduet vådt og trække svaberen hen over ruden. Brug 1 spsk. pr. 5 liter vand.
Salmiakspiritus, som gør vandet let alkalisk og giver en frastødningseffekt mellem vand og glas og letter brugen af svaber. Brug 1 spsk. pr, 5 liter vand.

Forskellige slags rengøringsmidler til vinduer og loft

Sprit, som nedsætter vandets frysepunkt og virker opløsende på snavset. Desværre med den ulempe, at svaberen er tungere at trække hen over ruden, Anbefales i frostvejr. Brug 1 spsk. pr. 5 liter vand.
Eddike, som binder vandets kalk og gør vandet lidt blødt. Brug 1 spsk. pr. 5 liter vand.
Der findes en række specialmidler til vinduespudsning, ofte emballeret i sprayflasker.
Malede trælofter: Vaskes af på samme måde som plastmalede lofter.
Lakerede trælofter: Vaskes af på samme måde som plastmalede lofter.
Ubehandlede trælofter: Vaskes af i vand tilsat sæbespåner (1 dl til 5 liter vand) eller vaskeplejemiddel.
Sæbe- eller sæbeludbehandlede trælofter: Vaskes af i vand tilsat sæbespåner (1/2 dl til 5 liter vand) eller vaskeplejemiddel.

Find de bedste rengøringsfirmaer

PL Service
Møllevej 6
2990 Nivå
CVR: 21044709
www.pl-service.dk
Damsgaard Service og Entreprise ApS
Møllevej 9
2990 Nivå
CVR: 20404078
www.damsgaard.dk
T.S. Service
Rørmosen 110
2990 Nivå
CVR: 26053501
www.tsservice.dk