Rengøring Nordfyn

  • Rengøring Nordfyn - Bestil 3 tiltalende tilbud
  • Indsend skemaet online, spar ca 25 %
  • Bestil certificeret billig rengøringsarbejde

Veje i postnummer 5210

Juvelvej
Saxovej
Kildevangen
Lundsgårds Vænge
Præstevej
Rådyrløkken
Lærkevej
Lavløkkevej
Lundsgårds Have
Pilevangen
Kornmodvænget
Mosevej
Lykkegårdsvej
Roers Allé
Kildetoften
Korup Åbakke
Rugårdsvej
Rådyrvej
Rydsåvej
Sandvadgyden

Spar 25% på rengøring Nordfyn med 3 attraktive tilbud

Er du opmærksom på, at rengøring af dit hjem tager utrolig meget af din tid? Har du tænkt på at spare al den tid? Her er løsningen: Få helt gratis 3 eminente tilbud på rengøring på Nordfyn og få dit hjem rent i en fart. Vi finder 3 velegnede rengøringsfirmaer, der hver sender dig et fantastisk rengøringstilbud.
Find et lokalt rengøringsfirma på Nordfyn, der kan forestå rengøringen af din bolig - billigt og effektivt. Vi tilbyder at lokalisere den bedste rengøringshjælp på Nordfyn til præcis din rengøringsopgave. Vi samarbejder med en lang række rengøringsfirmaer og kan derfor altid matche din opgave med det rigtige firma.
Alle firmaerne bestræber sig på at kunne opfylde alle kunders individuelle rengøringsbehov. Derfor kommer en repræsentant for firmaet altid ud til et møde inden opgavens start. Her vurderes, hvilken medarbejder som passer bedst til din opgave – ligesom medarbejderne er forskellige, er kunderne det som bekendt også.

Boning med bonemaskine

Boning er en rengøringsmetode til vedligeholdelse af gulve og andre overflader. Beskytter og fremhæver visse træsorters særpræg og skønhed.
Bonemaskine er en maskine påmonteret korthåret børste, der sættes i en roterende bevægelse og føres frem, tilbage eller sidelæns hen over det gulv, der skal bones eller poleres, Maskinerne skal være tunge, da det er kombinationen af stor mekanisk bearbejdning og voks eller polish, der giver den ønskede blanke effekt.
Da maskinen er tung, er det meget vigtigt, at den er konstrueret sådan, at den på trods af vægten ikke er tung at arbejde med. Ved boning eller polering er det maskinen, der skal udføre det hårde arbejde og den, der arbejder med maskinen, skal blot styre.
Boraks (Na2B4O7lOH2O) er Natriumsaltet af borsyre. Bruges i glas- og keramikfremstilling og indenfor rengøring i forbindelse med visse pletter og imprægnering.

Bonevoks og boligtekstiler

Bonevoks benyttes som beskyttende lag, der giver en særlig glans på gulve. Efter påsmøring kan voksen opnå høj glans, når vokslaget bearbejdes mekanisk ved at gnide eller bone, så der opstår varme. Glansen medfører, at materialet er lettere at gøre rent og fremhæver materialets karakteristika.
Bonevoks blev tidligere fremstillet af naturlige voksarter, der var opløst i et opløsningsmiddel. I dag fremstilles bonevoks som regel ad syntetisk vej. Læs både deklaration og brugsanvisning for at vurdere hvordan midlet skal bruges optimalt.
Boligtekstiler er de tekstiler, der bruges til polstrede møbler, puder, duge og gardiner kaldes under et for boligtekstiler. Borater er salte og estere af borsyre. F.eks. boraks og natriumperborat, som er et blegemiddel.

Kompetente rengøringsfirmaer fra postnummer 5210

Kirsteins ApS
Jupitervænget 28
5210 Odense NV
CVR: 32832067
www.kirsteins.dk
OL Erhvervsrengøring
Valkendrupsgyden 15
5210 Odense N
CVR: 27654444
www.olteam.dk
Bente´s Rengøring
Lucernevej 11
5210 Odense NV
CVR: 16919381
www.benteren.dk