Billighaandvaerker.dk

Rengøring Odense


Postnummer 5000
vejnavne

Aurikelvej
Gamle Havnekaj
Fredensgade
Brandsøvænget
Haubergsvej
Gammel Glentevej
Brogade
Ahlmannsvej
Egebæk Havekoloni
Hedvigslund Havekoloni
Gormsgade
Claus Bergs Gade
Ansgargade
Døckerslundsvej
Bjørnøvænget
Bernstorffsvej
Fænøvænget
Haugstedsgade
Bredstedgade
Drewsensvej

Få 3 gratis tilbud på kompetent rengøring Odense med rabat

Uanset om der er tale om meget eller lidt rengøring i Odense, finder vi en engageret rengøringsmedarbejder, som kan løse rengøringsopgaven. Vore tilknyttede rengøringspartnere i Odense sikrer en god dialog for det bedste resultat. Indtast din rengøringsopgave online og få 3 eftertragtede tilbud med 31-36% i rabat.
Al rengøring i både små og store boliger af alle typer tilbydes. Vores rengøringspartnere arbejder med hjerte og hjerne. De vil gerne gøre en positiv forskel, så både du og partnerne bliver tilfredse. Alle medarbejdere har naturligvis ordnede forhold. Har medarbejderen det godt, får du som kunde gerne lidt ekstra.
Rengøringsfirmaerne har et stort udvalg af udstyr, som passer til de forskellige typer opgaver. En løbende og god dialog med den enkelte kunde er en selvfølge for firmaerne som altid sørgerfor at skræddersy et ekstraordinært godt tilbud til netop dig. Du kan samtidig være sikker på en høj kvalitet af rengøringen.

Blødgørere og blødgøringsfiltre

Blødgørere er stoffer, der tilsættes plast for at smidiggøre materialet. Blandt andet bruges phthalater, der mistænkes for at være kræftfremkaldende.
Blødgøringsfilter er et filter, der ved ionbytning afkalker vandet.
Mest almindeligt kendt i opvaskemaskiner, men bruges på steder, hvor man har et stort vandforbrug i forbindelse med vaske- og rengøringsmidler, feks. i vaskerier og større beboelsesejendomme. Et blødgøringsfilter vil nedsætte forbruget af vaske- og rengøringsmidler, hvilket både har miljø og økonomifordele.
Blødgøringsmidler er kemiske forbindelser, der binder vandets kalk og gør vandet blødt. Visse komponenter i rengørings- og vaskemidler har en evne til at blive optaget i planter og dyr og er som sådan belastende for miljøet og fødekæden.

Bomuld og bolighygiejne

Bomuld er et materiale fremstillet af hårene på bomuldsplantens frø. Bomuldsfibrenes uregelmæssige overflade gør, at de ved spinding og vævning bliver til et meget slidstærkt materiale både i tør og våd tilstand. Bomuld kan opsluge ca. 30% vand af sin egen vægt.
Det er denne egenskab, der gør materialet velegnet til rengøringsklude og mopper, da bomuldsklude eller -mopper kan "bære" vand og opslemmet snavs. Bomuld har en tendens til at fnugge afhængig af kvaliteten, der igen er afhængig af væve- eller strikkemetode samt fiberlængde. Til klude bruges almindeligvis meget korte fibre, som er løst spundet.
Bolighygiejne er et udtryk, som man finder i bøger fra begyndelsen af l900-tallet. Med det stigende antal allergikere er det måske en ide at genoplive begrebet. Bolighygiejne er den hygiejnestandard, der er nødvendig for, at mennesker trives og ikke bliver syge på grund af indeklimaet.Effektive rengøringsfirmaer i postnummer 5000

Sativa Rent ApS
Havnegade 57
5000 Odense C
CVR: 35639799
www.sativarent.dk
Danren A/S
Lumbyvej 11
5000 Odense C
CVR: 32938914
www.danren-as.dk
Fyns EjendomsService
Læssøegade 101 st
5000 Odense M
CVR: 17935046
www.fyns-ejendomsservice.dk


© 2019 - www.billighaandvaerker.dk - Kontakt