Billighaandvaerker.dk

Rengøring Ribe


Vi dækker også
postnummer 6760

Spandet Kærvej
Sorsigvej
Adelsvangvej
Solsortevænget
Jernkærvej
Sandbjergvej
Skindermarksvej
Kærbøl Markvej
Præstevej
Jedstedvej
Spandet Kirkevej
Musvitvænget
Koldingvej
Midtvej
Æ Towt
Høvænget
Elmevej
Fårevej
Østerfenner
Hjortetoften

Få gratis 3 tilbud på en effektiv og seriøs rengøring Ribe

Mangler du også tid til den daglige rengøring? Eller vil du hellere anvende din sparsomme fritid sammen med familie, venner og hobby? Vores rengøringspartnere står klar til at hjælpe med den daglige rengøring af dit hjem. Professionel rengøring sikrer dig og familien et godt og sundt indeklima i boligen.
Det er gratis og tidsbesparende at bestille 3 fede tilbud på rengøringshjælp i Ribe. Uanset hvilken rengøringsopgave, du ønsker at få udført, kan du kvit og frit indsende opgaven her på siden - ingen rengøringsopgave er for lille og ingen er for stor. Dine 3 tilbud kan du modtage på ca. 32-40 timer.
Her er et par eksempler på, hvad rengøringsassistenten normalt udfører af rengøring i værelser og stuer:
  • Pudser spejle
  • Støvsuger og vasker gulv
  • Tørrer støv af
  • Tørrer borde af

Farlige produkter

Et produkt er farligt, hvis man kan komme til skade, når man bruger produktet efter producentens anvisninger eller ved almindelig brug. Hvis man er kommet til skade på grund af et farligt produkt, eller hvis man kender til et produkt, der er farligt, kan man ringe gratis døgnet rundt til Produktsikkerhedskontorets "varme linie".
"Den varme linie" er en telefonsvarer, hvortil man opgiver navn, adresse og telefonnummer og så ringer Produktsikkerhedskontoret tilbage. Alle opkald er vigtige, sä de farlige produkter kan blive undersøgt nærmere, evt. fjernet fra markedet, og dermed forebygge ulykker.
"Den varme linie" hører til under Forbrugerstyrelsen / Forbrugerinformationen. Vejledning i køb af hårde hvidevarer samt mere information om elsparepile og energimærkning kan fås ved henvendelse til det lokale elselskab.

Farvestoffer i rengøringen

Farvestoffer omhandler både de farvestoffer - pigmenter, der bruges i maling, lakker, tekstiler og dem, der bruges til farvning af kemikalier og levnedsmidler. Det er et meget stort område, så her er nogle få oplysninger, der kan have betydning specielt for midler til overfladebehandling og rengøring.
Farvestofferne kan i mange tilfælde bruges til at fremhæve et materiales særpræg eller for at give en ønsket effekt. Mange farvestoffer er imidlertid giftige og/eller allergifremkaldende og skal derfor bruges med omhu. Er farvestofferne unødvendige, bør de derfor undgås, feks. i rengøringsmidler.
Brug af farvestoffer i rengøringsmidler tjener primært kosmetiske formål, midlerne ser måske mere indbydende ud. Farvestofferne kan dog også have et andet formål. De kan være et sporstof, så man kan skelne de specielt farlige stoffer eller se forskel på midlerne.Lokale rengøringsfirmaer i 6760 Ribe

5 Stjernet Rengøring ApS
V Vedsted Vej 39 A
6760 Ribe
CVR: 32671276
www.5stjernetrengoring.dk
Ribe Rengøring
Lærkevænget 14
6760 Ribe
CVR: 32808832
Tlf. 22779953
Rensespecialisten Aps
Ørstedsvej 15
6760 Ribe
CVR: 21781592
www.rensespecialisten.dk


© 2019 - www.billighaandvaerker.dk - Kontakt