Rengøring Ringe - Få 3 nyttige tilbud

Benyt formularen, spar ca 21 %

Bestil professionel billig rengøringsarbejde

Billig rengøring Ringe - Få 3 tilbud fra frisk rengøringsfirma

Du skal kun bruge få minutter på at beskrive din rengøringsopgave. Vores engagerede samarbejdspartnere fra Ringe kvitterer herefter med 3 førsteklasses tilbud. Alt sammen er helt gratis og helt uforpligtende. Få en billig og effektiv løsning på dine rengøringsproblemer med 3 gedigne tilbud og hertil flot rabat.
Rengøringsfirmaerne har alt inden for rengøringsartikler. Med det store udvalg af rengøringsartikler er det ingen sag, at få et rent hjem. Firmaerne har produkter til rengøring af alle overflader, der både skåner overfladen, pengepungen og miljøet. Fælles for alle produkter er den høje kvalitet med lav brug af kemikalier.
Vi lover dig at få de bedste rengøringstilbud til en lav pris, da vi tilbyder at skaffe dig to-tre gratis tilbud fra lokale rengøringsvirksomheder. På samme måde får du tillid til rengøringspersonalet, der er tæt på dig for komfort. Brug os i dag, og få et super rent hjem uden besvær og til en fornuftig pris.

Celluloselak og cellulosefortynder

Celluloselak er en lak indeholdende nitrocellulose, blødgøringsmidler, natur- eller kunstharpiks. Er særdeles brændbar, Den gammeldags celluloselak var meget modstandsdygtig overfor varme, kulde, fugtighed, basiske og sure rengøringsmidler, varme og kemiske påvirkninger. Den blev i stor udstrækning brugt til lakering af møbler. På grund af brændbarheden og indholdet at opløsningsstotter erstattes denne laktype i dag at lakker på vandbasis.
Cellulose og cellulosefibre er et stof, der indgår i planters cellevægge og frøhår. Cellulose udvindes til bl.a. papirfremstilling, bomuld, hør og til visse engangsprodukter. Ved engangsklude er det cellulosens vandsugende evne, der udnyttes. Cellulosefortynder er væske, der bruges til fortynding at celluloselakker og består primært at alkoholer tilsat forskellige mængder acetone, ætyl- og butylæetat m.fl.

Opfejning af småspild

Tidligere brugte man cigaraske som et særligt fint slibemiddel til efterpolering af politurbebandlede møbler. Det var meget vigtigt, at det var aske fra en cigar, da tobak og dækblade brænder op til et meget fint pulver. Asken fra en cigaret kunne ridse den blanke overflade, da cigaretpapirets aske ikke forbrænder fuldstændigt.
En støvekost er en lille fejekost med håndskaft, som kan bruges til opfejning af småspild på et fejeblad. Fejekost og -blad fås med et halvlangt skaft, så man kan feje fra en oprejst stilling, der er bedst for ryggen. Bøger, der står i åbne reoler, bliver mere støvede, end hvis de stilles i lukkede reoler eller bogskabe.
Celluloseacetat er en kemisk forbindelse at cellulose og eddikesyre, der bruges til bl.a. lakker og plast til telefoner, dørgreb og brillestel.

2-3 tilbud på billig rengøring - Spar omkring 19% i Ringe

Billighaandvaerker.dk er det rigtige valg på nettet når det drejer sig om suveræne tilbud på alle former for håndværkerarbejde, fx advokat, forsikring og vvs. Få en ekspert, som har evnerne til at nå rengøringen af din bolig i 5750 Ringe. Der kan spares mange penge på en seriøs og topmotiveret rengøringshjælp i 5750 Ringe.
Betal ikke for høj en pris for en certificeret ekspert i 5750 Ringe. Du kan spare mange penge på en topmotiveret og bundsolid ekspert i 5750 Ringe. Indhent flotte tilbud fra fagfolk på at gøre gennemgribende rent i din bolig her på sitet.
Det er temmelig svært at nå rengøringen af hjemmet selv - skaf dig i stedet tre profitable tilbud. Søger du efter en 1. klasses og seriøs rengøringshjælp i postnr 5750 Ringe?. Få 3 absolut gode rengøringstilbud på fx kontorrengøring, rengøringshjælp, algebehandling eller ferierengøring.

Aktuelle rengøringsservice i 5750 Ringe


Fynbo Rengøring

Odensevej 47 A
5750 Ringe
CVR: 27517374
Tlf. 62661106

HandyMam

Volstrupvej 38
5750 Ringe
CVR: 51363353
www.handymam.dk

Espe Rengøringsservice

Granlyvej 21
5750 Ringe
CVR: 26228050
www.ren-espe.dk


Rengøring v/ Tage Finn Rasmussen

Svendborgvej 31
5750 Ringe
CVR: 33827601
Tlf. 21628209

Sørvalds Vinduespolering

Nyborgvej 16
5750 Ringe
CVR: 42088153
Tlf. 28602715


Service-Vagten

Rudmevej 151
5750 Ringe
CVR: 21089346
www.service-vagten.dk

RB Rengøring

Fåborgvej 19
5750 Ringe
CVR: 14688439
Tlf. 49223760