Rengøring Ringe

  • Rengøring Ringe - Bestil 3 konkrete tilbud
  • Udfyld online skemaet, få ca 16 % i rabat
  • Få faguddannet billig rengøringsekspert

Få 3 Rengøring Ringe tilbud

Veje 5750 Ringe

Klaus Berntsens Vej
Nørremarksgyden
Krumstrupvej
Tinghøj Alle
Lillekrog
Søvej
Lensvej
Møllergyden
Østre Ringvej
Lombjergevej
Skovgårdsvej
Søllingevej
Skjerbovej
Præstegårdsvej
Vesterskov
Vestergade
Nannasvej
Stenagervej
Rosenvej
Rikkesmindevej

Billig rengøring Ringe - Få 3 tilbud fra frisk rengøringsfirma

Du skal kun bruge få minutter på at beskrive din rengøringsopgave. Vores engagerede samarbejdspartnere fra Ringe kvitterer herefter med 3 førsteklasses tilbud. Alt sammen er helt gratis og helt uforpligtende. Få en billig og effektiv løsning på dine rengøringsproblemer med 3 gedigne tilbud og hertil flot rabat.
Rengøringsfirmaerne har alt inden for rengøringsartikler. Med det store udvalg af rengøringsartikler er det ingen sag, at få et rent hjem. Firmaerne har produkter til rengøring af alle overflader, der både skåner overfladen, pengepungen og miljøet. Fælles for alle produkter er den høje kvalitet med lav brug af kemikalier.
Vi lover dig at få de bedste rengøringstilbud til en lav pris, da vi tilbyder at skaffe dig to-tre gratis tilbud fra lokale rengøringsvirksomheder. På samme måde får du tillid til rengøringspersonalet, der er tæt på dig for komfort. Brug os i dag, og få et super rent hjem uden besvær og til en fornuftig pris.

Celluloselak og cellulosefortynder

Celluloselak er en lak indeholdende nitrocellulose, blødgøringsmidler, natur- eller kunstharpiks. Er særdeles brændbar, Den gammeldags celluloselak var meget modstandsdygtig overfor varme, kulde, fugtighed, basiske og sure rengøringsmidler, varme og kemiske påvirkninger. Den blev i stor udstrækning brugt til lakering af møbler. På grund af brændbarheden og indholdet at opløsningsstotter erstattes denne laktype i dag at lakker på vandbasis.
Cellulose og cellulosefibre er et stof, der indgår i planters cellevægge og frøhår. Cellulose udvindes til bl.a. papirfremstilling, bomuld, hør og til visse engangsprodukter. Ved engangsklude er det cellulosens vandsugende evne, der udnyttes. Cellulosefortynder er væske, der bruges til fortynding at celluloselakker og består primært at alkoholer tilsat forskellige mængder acetone, ætyl- og butylæetat m.fl.

Opfejning af småspild

Tidligere brugte man cigaraske som et særligt fint slibemiddel til efterpolering af politurbebandlede møbler. Det var meget vigtigt, at det var aske fra en cigar, da tobak og dækblade brænder op til et meget fint pulver. Asken fra en cigaret kunne ridse den blanke overflade, da cigaretpapirets aske ikke forbrænder fuldstændigt.
En støvekost er en lille fejekost med håndskaft, som kan bruges til opfejning af småspild på et fejeblad. Fejekost og -blad fås med et halvlangt skaft, så man kan feje fra en oprejst stilling, der er bedst for ryggen. Bøger, der står i åbne reoler, bliver mere støvede, end hvis de stilles i lukkede reoler eller bogskabe.
Celluloseacetat er en kemisk forbindelse at cellulose og eddikesyre, der bruges til bl.a. lakker og plast til telefoner, dørgreb og brillestel.

Få 3 Rengøring Ringe tilbud


Aktuel rengøring fra postnummer 5750

Torpsgaard Erhvervsrengøring
Industrivej 6
5750 Ringe
CVR: 33965842
Hjemmeside
HandyMam
Volstrupvej 38
5750 Ringe
CVR: 51363353
Hjemmeside
Mi-Vi-Ren & Service-Vagten ApS
Højrupvej 13
5750 Ringe
CVR: 31264065
Hjemmeside